Vi reiser til Bodø i morgen.

Jeg føler at jeg har alt for lite tid. Jeg har enda ikke fått penger. Ikke Sten heller.Men vi har 700 kr. Så vi klarer oss vel. Men vi har enda ikke fått tak i ett skikkelig kattedo eller kattebur. Og Marita skal passe henne fra i morgen. Burde jo også kjøpe inn mat og ekstra kattesand til henne. Har så alt for lite tid, og penger.
Har ikke fått kjøpt alle julegavene enda, men jeg finner vel på noe. Susanne, Petter og Anneli har jeg ikke kjøpt til enda. Men Elena er jeg nesten ferdig med. De skulle alle egentlig få en liten ting i tillegg. Men jeg har ikke fått tak i det enda. Så det får nesten bare blir som det blir. For vi drar kl 16.07 i morgen.
Vi har enda ikke begynt å pakke. Men mamma skal komme i kveld med julegaver, og klærne hun har vasket for oss. Så da er det vel bare å sette i gang. Jeg må rydde før mamma kommer, noe jeg egentlig burde gjøre i stedet for å sitte her å skrive blogg.
Jeg fikk penger hos bestemor i julegave, som jeg kjøpte meg Laura parfyme for. Den er utrolig god. Har vært min yndlingsparfyme i mange år.

6 kommentarer


Kathrine
-18.12.2009 kl:22:03


SV ; takk for komentar :)

Godt med litt støtte, hehe.

For ein søt blogg du har, btw. :)
mewkid
-18.12.2009 kl:23:34


Å bli anbefalt er kjempekoselig, og jeg setter stor pris på det! Men, det står tydelig på bloggen min at det er ulovelig å kopiere fra den. Dette nettopp fordi jeg har problemer med folk som misbruker bildene mine. Derfor gir jeg denne beskjeden til alle som kopierer dem, enten det er av gode eller dårlige hensikter. Beskjeden jeg ga til Kathrine var absolutt både høflig og hyggelig ment fra min side, så om du finner den krenkende på noen som helst måte er det bare å beklage.
When Perfection Grew Infection.
-22.12.2009 kl:18:58


Sv: Kosedressen er fra Gina T :)
MiserableAtBest
-22.12.2009 kl:19:54


Haha takk! Kult at du likte dem :D
Marita
-24.12.2009 kl:23:21


Glad jeg slapp og passe katten skal jeg være ærlig :P
Victoria Bellatrix
-25.12.2009 kl:16:44


Haha. Hvorfor det?

Skriv en ny kommentar