Sko

Tidligere i livet har jeg egentlig ikke følt noen særlig trang for å kjøpe sko. Spesielt ikke når det er snakk om hæler. Kanskje det var det faktumet at min mor jobbet i skobutikk i 2 år, og at jeg derfor har tilbrakt mye tid med hyller fulle av sko, lagre med gjenglemte sko av tidligere eiere, rabatter etc.
Det var spennende når en ny bestilling hadde ankommet. Utrolig mange nye sko å prøve, som om jeg ikke hadde mange nok hjemme. Når sant skal sies, kan jeg huske mamma sitt skap på rommet. Hver gang man åpnet det, ble du slukt av et ras av sko i alle fasonger og farger. At mamma ikke hadde hjerte til å kaste noen av dem, enda de fylte to søppelsekker.
Jeg vil absolutt si at det var noen gledens år. Fylt med sko.

De siste året har jeg forelsket meg i skobutikker. Nesten begynt å gråte, fordi jeg i perioder har funnet nydelige sko. Himmelske sko. Men som jeg ikke har hatt råd til. For jeg unne aldri se meg mett på dem heller.
Jo, det har vært de gangene jeg har kjøpt sko, blir strålende fornøyd. Men jeg får en følelse av at det ikke var nok.


Jeg gleder meg til det blir salg. Spesielt skosalg. Jeg elsker sko, og er helt trollbundet etter en liten titt igjennom butikkvinduet. Når det blir salg, skal jeg kjøpe alle skoene jeg har ønsket meg. For jeg vil kjøpe hele verden.

Én kommentar


Tina
-04.01.2010 kl:16:55


:O elska de skoa øverst til venstre og de rett ved siden av<3

Skriv en ny kommentar