PIERCINGER!:D

Unnskyld for dårlig bildekvalitet. Jeg orka ikke prøve på noe bedre, og nå har jeg halvparten i kjeften allerede, og jeg gidder ikke ta dem ut igjen. Det ble litt under 100 kr, noe jeg synes er utrolig billig. Her i Norge koster det fra 100-250 for en labret. Bioplast-piercingene er til mine fremtidlige angelbites, hvite diamanter. Jeg tror kanskje jeg tar dem i løpet av februar. Hihi, jeg gleder meg!:D

Jeg har også fått pakken fra Dragenshule, men dum som jeg er har jeg bestilt 5 av 6 i feil størrelse. Satan. Blir bilder når jeg har fått alle i riktig størrelse.

3 kommentarer


mewkid
-03.02.2010 kl:12:19


// Det er bedre om du sender spørsmål på mail, men det går helt oki å svare her også! Jeg kan ikke prislista i hodet, men jo, når du tar to piercinger samtidig får du rabatt:> Om du vil bli piercet med helt enkle, blanke titankuler på en labret, og ikke sten på kula er det også noe som gjør at det blir litt billigere. Du kan jo ringe oss, eller komme innom så får du nøyaktig pris på det. Husk å ringe/komme innom for å bestille time til å bli piercet også, for ofte er vi fullbooket, og har ikke mulighet til å pierce folk som bare stikker innom!
Imyourlove
-03.02.2010 kl:12:50


angelbites er fint *.*

sv: er den bra da? :'D
I. S. $ y r e
-16.02.2010 kl:22:55


I do the same thing, kjøpte tre utvidere, 6 stenger, 10 kuler til 130 kr :P

Skriv en ny kommentar