BESØK

Søsteren til Sten sov her i natt. Det var faktisk ganske koselig.
Mens Sten dro for å møte henne på Oslo S, måtte alt rote bort. Så jeg hevn meg rundt, støvstugde stua/kjøkkenet, slengte alle klærne som lå strødd over alt, inn på rommet, vasket vasken på badet, skiftet sand i kattedoen og tok den store oppvasken. Jeg er  ganske stolt av meg selv. Jeg gjorde alt dette alene, og det er enda ryddig. Når det er helt rent, er det så enkelt å bare ta oppvasken med en gang.
Sten og Silje kom inn døra med en handlepose fra Kiwi, som innholdt en Cola, Paprika potetgull, kyllingfile, bernesaus, og The Hangover. Jeg er egentlig ikke særlig glad i komedier, men jeg tenkte at jeg måtte vel gi den en sjanse.
Så vi satte i gang å lagde mat. Fritert pomfri, kyllingfile og bernesaus. Herregud. Det er lenge siden jeg har smakt noe så godt. Det er utrolig at noe så enkelt, kan være så utrolig godt. Dette må vi lage flere ganger, tenkte jeg omtrent 20 ganger mens jeg fråtset i meg maten. Filmen, The Hangover. Overraskende nok, utrolig genial. Jeg lo opp til flere ganger, og jeg storkoste meg. Jeg anbefaler alle å se denne filmen. Jeg syntes den var bra, og jeg liker nesten bare skrekk-filmer.

Én kommentar


torshamar
-24.02.2010 kl:21:18


Aw, så koselig! :D Du er vel flink til å rydde! :3 Minner meg om at jeg burde tenke på å støvsuge litt snart... x) Og ang The Hangover, JA JA JA sier jeg bare :D Utrolig gøy film, regissørene har virkelig klart seg bra med den må jeg si :D

Skriv en ny kommentar