VÅKEN!Nei, seriøst. Jeg sto opp kl 9. Jeg er drit trøtt. Klarte så vidt å sminke meg fordi øynene svidde. Så det holdt med litt foundation, pudder, blush og mascara. Det er ikke alltid jeg er særlig sulten om morgenen, så jeg spiser sjeldent frokost. I dag kjenner jeg at jeg  burde spise. Men jeg får ikke noe til å smake godt. Så jeg får leve uten. Jeg skal til psykologen kl 11. Ja. det er den eneste grunnen for at jeg er våken. For jeg sovnet ikke før kl 4 i natt. Det er snakk om 5 timers søvn. Mange synes faktisk at det er nok, men jeg, jeg trenger alt fra 8-12 timer.
Jeg ble sittende å skrive. Jeg skrev egentlig jævlig mye. Noe du kan se på mitt tidligere innlegg. Jeg skrev noe mer. Kanskje dobbelt så langt. Men jeg tror ikke jeg vil publisere det. Jeg synes selv det er vanskelig å lese en så lang tekst når det ikke er noen bilder som frisker opp støtt og stadig. Og jeg vet ikke om tilfeldig forbipassaserende ville like å lese om det, første gang de er på bloggen. Jeg vet, jeg burde bare drite i det, og legge det ut hvis jeg vil legge det ut. Men så er jo spørsmålet, hvem kommer til å lese det.
Ja. Jeg liker å si jævlig, faen, helvete. Og jeg sier helvete med æ, hælvete. Det er fordi jeg har bodd i Bodø i omtrent 6 år, og talen min er ikke helt som den en gang var. Det er trist, jeg vet. De fikk det til å være gøy å være osloenser. Hermingen og all ertingen kunne vi droppa, men det funker.

Til frokost vil jeg ha noe grønt, og fargerikt. Noe som får meg til å hoppe av sunnhet. Lag det til meg. Så blir jeg superglad.
Det tar en time til Gaustad, så jeg burde vel komme meg av gårde. Det er også ulikt meg å skrive om morgenen, jeg pleier ikke ha så mye å si. Jeg tror skrivesperren min er borte!

Én kommentar


Marty Linnéa Beatricé.
-01.03.2010 kl:12:58


SV:

Jeg spiser ganske lite i det måltidet, men det er mat jeg liker, 1 måltid om dagen, og kanske drikke litt kaffe og vann utover dagen, så funkerer dagen min, og jeg trives med det - fordi jeg blir ikke dårlig mer. Jeg forstår hva du mener, det er litt vanskelig å sette seg inn i det jeg driver med - men slik er det for meg. Og, jeg vil ikke bli feit - fordi hele familien min er det, og ei eks av meg fortalte at jeg kommer til å bli enn av de, og da stoppet verden for meg. Igjen.

Hyggelig med tilbake meldinger. Jeg liker det. (:

Skriv en ny kommentar