JEG BLE 18

Jeg hadde bursdag i går. Endelig 18, men jeg kan ikke si at jeg føler så mye forskjell. Jeg kan kjøpe røyken min selv, noe jeg skal gjøre i morgen.
Jeg møtte Elena i går, min kjære søte Elena. Det var koselig å se henne, enda det bare varte 30 min. Jeg var hos mamma. Spiste Verdens Beste, og drakk brus. Jeg fikk vel 3-4 gaver hos mamma, og jeg har fått høre at hun ikke er ferdig enda. Hun prater om at jeg skal få litt mer, når hun får penger. Noe jeg gleder meg til. Jeg fikk egentlig ikke så mye gaver i år, eller penger. Trist. Men det er sånn det er. I min familie ser de ikke poenget med å gi gaver når man blir over 16, så jeg burde være glad jeg i det hele tatt fikk litt. Hos tante Tove fikk jeg 200 kr. Å hos Gunn fikk jeg en parfyme + 200 kr. I tillegg har jeg fått støvletter til 700 kr, som var 18-årsgave. Hos mamma fikk jeg spikkermatte, noen utrolig kule høytalere, en kvinnelig sjørøver drakt, Hello Kitty klokke. Hos lillebrødrene mine fikk jeg en Hello Kitty sjokolade. Hos bestemor får jeg 500 kr, håper jeg får dem snart så jeg kan kjøpe veske^^
Jeg har vondt i venstre skulder. Jeg gikk på tryne på isen i går, og landet selvfølgelig med posen under meg. Hårspray har ikke evnen til å ta i mot for falle, den gjør det bare verre. Dumme is.

Dette er egentlig en dårlig dag. Jeg våknet av ett mareritt i 07.10 tiden. Det var utrolig jævlig. Pågrunna det marerittet har jeg gått rundt i tåkeland i dag. Jeg ble nesten kjørt ned av trikken på vei til skolen, og naturfagprøven gikk ikke så bra som forventet. Når jeg skulle dra hjem fra skolen, ringte kirkeklokkene på Gaustad. Jeg hadde så utrolig lyst til å gå inn. Du må ikke tro jeg er relgiøs, for det er jeg ikke. Jeg bare elsker byggene. Disse nydelige kirketårnene. Men jeg valgte å dra hjem.

Ps: Bilder kommer seinere. Det er noe feil med pc, så jeg får ikke over bildene.

4 kommentarer


mirri .
-04.03.2010 kl:23:50


gratulerer med dagen på etterskudd da :D
Camilla Haikjeft
-04.03.2010 kl:23:54


Gratulerer med dagen som var da :D Du kan jo tattovere deg nå da :3
Therese Von Turunen
-05.03.2010 kl:10:08


Gratulerer med dagen som var ;D
-05.03.2010 kl:11:13


Gratulerer så masse med dagen som var!

Skriv en ny kommentar