CHERRY'S & TATTOOJeg har tilbringt dagen med lillebroren min. Som vanlig.. Jævlig slitsomt. Tigger om leker og godteri hver gang vi går på butikken. Og siden jeg ikke vil at han skal huske meg som den kjipe storesøstra hans, gir jeg han en liten pose med smågodt. Jeg er kjempe snill, jeg vet.
Jeg fant noen supersøte klistremerker på Joker, som jeg skal klistre på mac'en når Hello Kitty'ene begynner å fade litt mer enn de allerede har gjort. På hjemveien fant vi kirsebær. Ikke helt modne, men langt i fra så sure som de kunne vært. Jeg synes de var utrolig gode. Tror ikke jeg var den eneste som syntes det når hele familien gikk rundt med ett fornøyd smil etterpå. Lenge siden jeg har spist kirsebær. Tror ikke jeg har gjort det siden vi hadde kirsebærtre i hagen, når vi bodde på Asperudtoppen. Og det.. Det er veldig lenge siden.

Før vi løp til skolen for å leke, gikk vi innom kroa her på Holmlia. For jeg fikk en telefon tidligere i dag. "Hei, dette er Hans Christian fra Holmlia Kro som ringer. Jeg står her med bankkort og månedskort som tilhører deg." Jeg ble overlykkelig. Fikk meg jo nytt bankkort for 3-4 uker siden, fordi jeg rota det bort. Jeg har virkelig ikke system i rotet for tiden. Brukte blant annet en halv time på å lete etter kameraladeren min, fordi jeg ikke hadde sett godt nok etter det første stedet jeg lette. Dumme meg. Begynner å bli lei av å rote bort ting hele tiden, og skulle ønske at jeg hadde en sånn liten gps ting som jeg kunne sette på alle tinga mine. Så kunne jeg bare sjekka opp hvor det befant seg. Hadde ikke hatt noe i mot en liten ringelyd i tillegg. Slitsomt å måtte løpe rundt om kring å lete etter kortmappa eller telefonen, når det er 10 min til toget går.

Og som dere sikkert ser. Leopardmønster-tegningen min.. Jeg har sykt lyst til å tattovere noe lignende. Har ikke tenkt til å dekke beina totalt uansett. Så jeg tror det kunne blitt drit bra. Men det skulle jo vært litt mer utfyllende. Det jeg har tegnet ser en smule rart ut med en gang jeg bare snur bitte litt på beinet, som dere sikkert kan se på det øveste bildet.

7 kommentarer


Karoline Sofie Hennum
-18.07.2010 kl:18:57


Altså, det der mønsteret hadde vært dritkult som tatovering.
Milica Dee ♥
-18.07.2010 kl:18:57


Tøft!
marthe
-18.07.2010 kl:18:58


kjempe bra blogg du har! første gang jeg titter innom men helt sikkert ikke den siste :D

jeg har ett spørsmål nederst i mitt nyeste inlegg. kunne du vært så snill og svart på det i kommentarfeltet mitt? det er kjempe enkelt og greit spørsmål. hadde du gjort det hadde jeg blitt utrolig glad og satt kjempe stor pris på det :D ha en forsatt fin dag
Kamilla
-18.07.2010 kl:19:00


så snill du er med broren din , hvor gammel er han ? :)
chnattus
-18.07.2010 kl:19:02


synes det hadde blitt en kul tattovering 8)
og bra at du fant kortholderen din :D
Mr Tirilputt
-18.07.2010 kl:19:13


Herregud du er pen, og de bringebærene så utrolig gode ut :D

// Det er bra du har det da, og du kan jo alltids prøve å få reist litt mere, trenger ikke være så dyrt hvis man tar tog eller noe sånt. Og nordover er Bodø? I så fall får du si ifra :D
Ariel
-18.07.2010 kl:23:39


// Så innmari drygt. Jeg og trodde jeg hadde mista den hvite spiralen min. Leta overalt, men så når jeg skulle ta av meg genseren min på kvelden, datt den ned på gulvet. Haha, hadde gjemt seg i hetta den skjønner du ._. Luring.

Btw, du er jo sinnsykt pen oO Har du mange piercing i ansiktet eller? :-)

Skriv en ny kommentar