I DON'T HATE YOU - I JUST DON'T LIKE YOU

Jeg har ikke vært på skolen i dag, grunnet menssmerter. Det er virkelig ikke til å holde ut i skoletimene, som snegler seg av gårde. Så nå har jeg sovet rundt 4 timer ekstra, og føler meg i rimelig godt humør. Bortsett fra at magen føles tom, og jeg er sliten i kroppen. Jeg våknet med null matlyst i dag. På hvilken som helst annen dag, ville dette vært bra. Men når jeg har mensen, er jeg veldig avhengig av å få i meg mat hver 2time, omtrent. Jeg fant ut at det var helt idiotisk å sitte å sutre over dårlig matlyst. Endelig har jeg begynt å gå ned i vekt igjen, og jeg burde se på dette som ett mirakel. Og plutselig ble dagen enda litt bedre.

Jeg er grusomt lei av alt jeg er, og ikke er. Og trenger forandringer. Har nettopp kjøpt meg nye skyskrapere, med 12cm hæl fra hm. Jeg skal ta ut noen piercinger, og erstatte dem med noe annet. Derfor trenger jeg hjelp til å finne ut hvilke piercinger jeg skal ta ut. Dette er tross alt babyene mine, og er ett utrolig vanskelig valg å måtte velge bort noen av dem.
I tillegg skal jeg klippe meg, og farge håret.
Jeg venter og venter på stipend, så jeg får kommet meg ut og kjøpt med noen klær og sko. Jeg eier absolutt ingenting lengre, og føler meg utrolig fæl til en hver tid. Det nytter ikke om du kommer å forteller meg at jeg er pen, for når du sier det, er jeg langt i fra pen. De siste 2 ukene har jeg mer eller mindre gitt faen i hvordan jeg ser ut. Jeg har hatt skikkelig kviseangrep, og har prøvd å gjemme meg i skiten. Men neida. Nå har det endelig gått over, og jeg føler meg straks bere. Men så var det dette med klærne da. Og vekta, håret og piercingene. Kjedsomheten selv. Det er det jeg er, mens jeg sitter her med mitt mørkeblonde hår og OnePiece. Jeg lot meg selv forfalle, og det skal aldri skje igjen. Jeg skal bli kjempe interresant, og jeg skal starte å blogge igjen. Jeg må bare ha noe å blogge om, og i tillegg en pc, så jeg kan legge ut noen bilder. Er kjedelig å benytte seg av alle andre sine.
4 kommentarer


MiserableAtBest
-17.09.2010 kl:19:31


Hvor mange piercinger planlegger du å ta ut da? Jeg syns du skal beholde spiderbites'ene.
Agnes Lovise
-18.09.2010 kl:10:36


sv; litt blanda fra hm, nelly, og forever21 :)
MiserableAtBest
-18.09.2010 kl:12:24


// WEE! :D

Aw, høres awesome ut det da. Og det virker jo som du egetnlig vet hva du skal ta ut da, angelbitesene. :] Og hvis du vil ta bort flere så finner du vel ut av det etter hvert :3
M a r i
-21.09.2010 kl:15:28


Vanskelig å fjerne seg med piercinger, ikke det at jeg har hatt så mange men den i navlen var ufattelig vanskelig for meg å ta ut i og med at jeg synes det er pent når man går i bikini. Og den i tunga skal jeg ta ut, når jeg er klar for det, har jo knekt av biter fra alle tennene mine så :p

Skriv en ny kommentar