SHOPPING?


Var å kjøpte meg iPod Touch 32GB i går. Har enda ikke fått testa den ut, fordi mac'en min er for gammel. Så jeg tenkte jeg kunne bruke en pc jeg har liggende. Men den var det ikke nett på, og iTunes nekta å fungere uten. Så jeg har bestilt meg pc. HP mini 210 Ocean Blue. Skal hente den etter skolen i morgen, og gleder meg helt sinnsykt. Mac'en har vel bare noen uker igjen regner jeg med. Jeg har nesten ingenting på den, og jeg har ikke vært i nærheten av noe tregere. Ikke får jeg sett på videoer på youtube, ikke får jeg lasta ned noe, ikke får jeg logga inn i nettbanken min.

Jeg har fått en del nye ting den siste tiden. Andrew var med på Clas Ohlson, så jeg fikk kjøpt meg litt oppbevaringsbokser og diverse. I tillegg har jeg kjøpt meg hair extensions. Amy skal sveise, når hun får tid, så det er bare å vente i spenning. I tillegg kjøpte jeg clips til 399, og jeg ble faktisk sjokkert da jeg kjente på håret. Så langt er det topp kvalitet, men vi får se hvor lenge det varer.

Jeg har fått Sigma Complete Brush Kit. Betalte vel litt over 600kr. De er så nydelig, og myke. Er så vidt jeg tørr å røre dem. Har ikke fått brukt dem enda, siden jeg klarte å forsove meg i dag tidlig. Er ikke gøy å løpe ut døra, 5 minutter etter at du har stått opp.

Ja.. Jeg tror det er noe alvorlig galt med designet mitt.

Én kommentar


Silje Li
-16.11.2010 kl:13:48


liker .... og liker ikke <3

Skriv en ny kommentar