JULEGAVER & SEX AND THE CITYJeg har vært flink, og pakket julegaver i dag. Er ferdig med halvparten. Som da er 5 av 10. Jeg har noen jeg enda ikke har orket å pakke inn, og noe jeg ikke har fått kjøpt enda. Er iallefall ferdig med det som skal sendes til Bodø, og skal prøve å få det sendt på mandag eller noe i den dur. Det er utrolig trist med gaver som kommer alt for sent frem, så hvorfor ikke bare sende dem tidlig sånn at du veit at de kommer frem i tide. Ingen bekymringer da:PJeg har ikke gjort annet enn å sove siden torsdag. Eller.. Jeg har bedrevet mye av tiden min med å se på Sex And The City. Jeg kjøpte en slik samleboks for en stund tilbake, og har endelig begynt å se på det. Har alltid likt serien, men aldri direkte satt meg ned for å se på det. Nå er jeg kommet til sesong 3, og er delvis avhengig. Herlig er det iallefall. Å bare kunne sperre seg selv inne på rommet, uten at noen maser om å finne på noe. Jeg elsker å slappe av, og er det noe jeg elsker mest av alt.. Så er det å sove.

7 kommentarer


MaxWinter
-27.11.2010 kl:23:03


Ser bra ut pus! Er vel påtide at jeg begynner snart oxo... isj
Vanja - Min lille verden
-27.11.2010 kl:23:06


sv : Øh. Det du skriver blir feil å skrive synes jeg. Hvorfor skal det være feil å tattovere når man har lyst på en tattovering ? Selfølgelig skal jeg vente med å tattovere meg:) For det første så har jeg jo ikke kommet så langt om hva jeg har bestemt meg for, så når den tid kommer at jeg har bestemt meg så må jeg la "tiden" bare gå for å venne til tanken om den tattoveringen jeg kommer til å bli fornøyd med. Har ikke noe hastværk for å si det sånn:)
Vanja - Min lille verden
-28.11.2010 kl:12:42


Sex og singelliv er hærlig serie :) Du må også se sex and the city - the movie og the movie 2 :D
Effy
-28.11.2010 kl:17:15


Elsker sex and the city. Er så deilig å kunne sette det på når man trenger å koble helt ut. Jeg har sett hele boksen fire-fem ganger siden jeg kjøpte den for to år siden :P
Vanja - Min lille verden
-28.11.2010 kl:17:45


sv : Jeg har lyst å ta tattovering fordi jeg har lyst på og fordi det er fint! Om tattoveringen har noen betydning eller ikke spiller ikke noen rolle så lenge man virkelig har lyst å tattover seg, så lenge man ikke tror man angrer på den.
Linn Elise
-28.11.2010 kl:22:19


Jeg er også ferdig med julegavene :D Sex (and) the city er drit bra ^^
torshamar
-29.11.2010 kl:21:21


Jeg har utfordret deg på min blogg ^^

Skriv en ny kommentar