SHOPPING WITH ANDREW WINTER!


DNA 599kr. Jeg har sikla etter dem tidligere, men klarte faktisk å glemme dem. Så tok vi oss turen på Oslo City i dag, for å kjøpe julegaver, og jeg klarte å skrape sammen nok penger til å få kjøpt skoene. Jeg taklet ikke tanken på å dra hjem uten dem. Jeg synes de er så nydelig, og de sitter som støpt:D

Vita 85kr. Jeg har hatt lyst på en nude lebbestift en ganske god stund nå. Siden jeg var å kjøpte meg mascara på Vita i går, nappet jeg også med meg ett Beauty blad i samme slengen. Der ser jeg at blant annet Gosh, har kommet ut med matte lebbestifter. Så jeg slo til, og kjøpte en i dag. Endelig, sier jeg bare.. Endelig!

Jeg har vært å sett på den blåe kjolen på hm ganske lenge. Tror den blir veldig fin på julaften, så jeg kjøpte den, 179kr.  Man får aldri nok av stay-ups så kjøpte to pakker, siden de var så billige, 29kr per stk. LIlla overknee strømper på Cubus til 59kr, og topp fra Carlings til 99kr:D

Jeg har ikke bare shoppet ting til meg selv i dag. Har faktisk kjøpt 2 julegaver til mamma, og en liten til Chris. Jeg hadde store problemer med å faktisk finne noe. + at jeg hadde fryktelig lyst på de skoene, så jeg måtte bare rett og slett prioritere sko fremfor julegaver. Haha. Jeg tror jeg gjør det hvert år. Kjøper ting til meg selv, i stedet for julegaver. Haha. Jeg er egoistisk og kan aldri få nok sko!
Jeg får heller gjøre det godt igjen etter nyttår, men en middag eller noe. Vi får se hva det blir til.
Jeg og Andrew kjøpte faktisk det samme til mødrene våre, bare ikke samme merke. Jeg synes det er litt morsomt:D

FERREERIEE!<3
Ikke lenge igjen til julaften.. Flere enn meg som gleder seg?

2 kommentarer


-21.12.2010 kl:17:21


de var drit søte :D
silje
-21.12.2010 kl:17:42


SV: Jeg er "anorektisk"? det var FØR jeg spiste meg overmett på mat, kaker og godteri :) så skal jeg spise mindre nå, så blir det fasting i hele jula.

Skriv en ny kommentar