CRAZY-FACTORY, SYKEMELDING OG HYTTETUR NESTE HELGJeg vet ikke helt hvorfor jeg bestilte så mye piercing-nåler. Jeg har bare planer om å ta smiley, og kanksje noen hull i ørene. Men det er stortsett alt. I tillegg hadde jeg bestilt pluggene mine i 12mm, så jeg må vel bare starte å utvide videre. For jeg synes de var helt nydelig.

Jeg var hos legen i dag, og fikk sykemelding t.o.m fredag. Mamma var så snill å ringte å Sergel Norge, og fikk delt opp regninga mi i 4. Så nå virker det som det meste skal fikse seg. Skal bli herlig å få fjerna 14 dager fravær. Har litt lyst til å dra på skolen, og vurderer å ta meg en tur på fredag. 

Skal på ski i dag, sammen med mamma. Er nødt til å finne meg en bikini, siden jeg skal på hyttetur med Chris neste torsdag. Du lurer sikkert på hvorfor jeg skal kjøpe bikini for å dra på hyttetur. Det er vel egentlig ikke en hytte siden den er over 1000kvm, med basseng og tennisbane. Rikmanns-hytte. Jeg gleder meg egentlig noe helt sinnsykt.


Joda.. Der skal jeg være i 4 dager. Jeg kanke vente!

4 kommentarer


Thistle
-01.02.2011 kl:14:39


Skjønner at du gleder deg!
H.
-01.02.2011 kl:16:22


Ååååh, så fine plugger! Jeg bare MÅ vite hvor du har kjøpt dem??

Skjønner godt at du gleder deg btw, ser utrolig herlig ut!! Lucky.
VICTORIA BELLATRIX
-01.02.2011 kl:18:43


H.: Har kjøpt de på crazy-factory.com Billigste og beste siden jeg har funnet:D
~ A girl full of secrets
-03.02.2011 kl:21:44


IDUEFJEKLDSWPØDOWØRIDSKOLKWPLSFIKDOWELJSUEJSIOLJRWIEFJLWOFSKPOEKKKWSKFD Å RIKE ER DERE FOR FAN O____________________________________________________________O dude,its like. its liek liek liek like the white house o.o

awesome plugs btw, vurderer å bestille noen selv :)

Skriv en ny kommentar