LITEN SHOPPINGRUNDE


Fant ut at jeg trengte noen nye topper i går, og befant meg plutselig på Cubus for alle topper kostet 79, så jeg sparte en god del penger da noe jeg er veldig glad for. Jeg har farget håret mørkebrunt, noe trives sinnsykt godt med det. Bildet kommer en dag jeg faktisk gidder å fikse håret, for jeg orker egentlig ikke gjøre noe særlig lengre. Gidder liksom ikke å bry meg om jeg drar på skolen uten sminke, bare så lenge jeg har håret i en grei hestehale, så går det greit. Føler meg jo litt mer tilpass når jeg har sminket meg, men jeg vet ikke.. Synes vel bare ikke at det er så super viktig lengre.

Jeg kjøpte endelig 23-salen. Har hatt lyst til å lese den i evigheter, men aldri fått meg selv til å kjøpe den. Mye fordi jeg ikke viste hvor jeg skulle få tak i den. Men de hadde en bok igjen på Tanum Oslo CIty, så jeg løp og kjøpte den. Har ikke kommet så veldig langt enda, men virker ganske bra så langt som jeg er kommet. Begynner å bli litt ør i hode, siden jeg har innsett at jeg holder på å lese 5 bøker om gangen. Så jeg skal prøve å ta det med ro, lese denne ferdig først, før jeg fortsetter på en annen bok jeg holder på meg.

Jeg var veldig flink i dag, har betalt alle regningene mine. Jeg mener.. Absolutt alle.  Betalte regninger for tilsammen 5000kr, og jeg kan ikke si annet enn at det var utrolig deilig. Jeg føler meg så flink, at du aner ikke. Victoria, uten regninger. Det er lys i enden av tunnelen. Det er bare å sette seg ned og få det gjort.

2 kommentarer


Camilla Teigen
-15.04.2011 kl:21:39


jeg vurderer å ta en skikkelig klesrunde selv. deilig å få nytt materiale i klesskapet!
Andrew Winter
-23.04.2011 kl:02:04


<< haha ): Påske egg er VIKTIG!

Skriv en ny kommentar