"SHOPPING" & REDDENDE 2-
?
?

Jeg gikk på Game Stop i dag og solgte en god del av filmene mine, ble noen kroner. I tillegg hadde jeg fått litt av lønna mi av mamma, så det ble jo "shopping". Fant ut for noen dager siden at jeg plutselig hadde lyst på en stor mørkelilla hettegenser, og tror du ikke at jeg finner en på Carlings til 99kr.
Har fått helt dilla på Kokos, og jeg digger denne serien. Det er liksom ikke for mye kokos, som det ofte kan bli. Tørr jo heller ikke bruke parfyme for øyeblikket, tror det kommer til å etse opp huden min. Er egentlig ikke så super rød lengre, men det gjør fortsatt vondt. Bh-stroppene knir på baksiden av skuldrene, og det føles som de prøver å skrape av meg huden. Er det en ting jeg har lært i dag, er det at man ikke skal prøve klær når man er solbrent, for det gjør grusomt vondt.

Jeg hadde ikke vært på skolen på over en uke, og gledet meg faktisk litt til å dra på skolen. Når jeg først kommer dit, får jeg vite at vi har en oppgave å skrive om urbefolkning på 1 time, på engelsk! Jeg er utrolig svak i faget, og kunne ikke slitt noe særlig mer. Viste at jeg var helt avhengig av å få karakter på denne oppgaven, for å kunne bestå. Teksten skulle være på minimum en side, jeg fikk til å skrive en halv. Var rett og slett helt avhengig av Google oversetter, og tiden bare løp i fra meg.
Jeg var helt sikker på at det var over å ut, nå kom jeg ikke til å bestå. Null vitnemål på meg, vg1 om igjen, og skylder Statens Lånekasse 70 000kr, som om jeg ikke skylder dem nok fra før av. Etter å ha fått ett slik nederlag slengt mitt i trynet, bestemte jeg meg for å gå for dagen. Jeg klarte rett og slett ikke sitte der og ha en prøve, for å liksom redde noe som ikke kunne reddes. Men jeg var nettopp inne på fronter og sjekket, og jeg har fått 2- på oppgaven! 2-. Det vil si at jeg er redda. Det består! Det blir vitnemål på meg. Jeg kan endelig si meg ferdig med Vg1, og begi meg ut på Vg2 til høsten. Endelig..!

Sliter du med å få bestått i alle fag?

Én kommentar


Emilie Victoria
-07.06.2011 kl:18:49


Det er utrolig bra at du klarer å få vitnemål, det gjør meg stolt <3

Så brun du har blitt også :D

Skriv en ny kommentar