MAMMA ER SÅ SNILL

Mamma har vært en tur i Sverige i dag. Og mot at jeg satt barnevakt, og skal sitte barnevakt i kveld fikk jeg en flaske med sprit. Samme som jeg har hatt før, men etter å ha sett på den i omlag 20sec er etiketten annerledes enn forje gang. Forje flaske jeg fikk var med ett skip på, og ikke en skipper/kaptein. Litt morsomt egentlig. I tillegg kjøpte hun en flaske med Black Tower til meg, siden det er den eneste vinen jeg faktisk synes er virkelig god. 
Så kjøpte hun Silver-shampoo til meg. Dette er den sterkeste, og beste shampooen jeg har funnet for å fjerne gulskjær, så i kveld skal jeg se om jeg ikke får gjort underverker. En kartong med Black Devil Sjokolade. Black Devil er røyken jeg hadde med meg på Hove i fjor, og skal selvfølgelig være det i år også. Bortsett fra at det var med Vanilje i fjor, og ikke sjokolade. Men men. Sjokolade er bedre, blir litt fort kvalm av Vaniljelukten. 

For de som ikke vet hva Black Devil er og hvordan det ser ut, la jeg med ett lite bilde. Det er fargede sigaretter med smak. Jeg har bare prøvd to, enda det finnes mange varianter. Black Devil fåes kjøpt i Sverige, blant annet på Nordby Senteret. Der selger de med Vanilje smak og Sjokolade smak. De skal trolig selge blant annet sigaretter som er rosa, og synes at det er idiotisk at de ikke selger dem i Sverige. 

Jeg er i alle fall klar for Hove om ikke lenge. Alt jeg venter på nå er at håret mitt skal bli bedre, bussbilletter og pakken min fra H&M. Skulle gjerne hatt noe mer drikke, men det er bedre enn det jeg hadde i fjor. Som var null penger og null drikke! Takker til bestemor og mamma for sponsing av å redde sommerferien min.  

7 kommentarer


Ann-Kristin - studerer veterinærmedisin i Budapest
-16.06.2011 kl:20:24


Jeg kom nettopp hjem fra Rhodos og kjøpte med meg en pakke Devil med vanilje. Skulle ønske de solgte det i taxfree!
Simen Andre
-16.06.2011 kl:20:24


den røyken så sinnsykt fristanes ut : D
VICTORIA BELLATRIX
-16.06.2011 kl:20:40


Simen Andre: Den er sykt god:D
firstlevel
-16.06.2011 kl:21:44


å herre, ble sulten på alt det der. ouh, jeg trenger sigg asap!
demi--dieu
-26.06.2011 kl:16:00


Black Devil ♥
Mie
-18.03.2012 kl:15:20


jeg lurer noe så syyykt på hvor du har kjøpt den black devil? får man det i sverige? bor litt ifra sverige og vil slippe å dra til andre land for å få tak i det liksom:o
VICTORIA BELLATRIX
-19.03.2012 kl:00:14


Mie: De selger det i hvert fall på Nordby senteret :D

Skriv en ny kommentar