NYTT UNDERTØY & VEPSEBOL

Fikk en ny genser, og 3 sett med undertøy + en truse, avfarging, en Isadora eyeshadowpalett til under 500kr :D Men jeg glemte jo selvfølgelig vesken/lommeboken min på Kolbotn Senter, og øyenskyggen ligger oppi der. Er så redd for å knuse den, siden jeg klarte å gjøre det med den gamle, så jeg tenkte jeg skulle legge den ett sted jeg var sikker på at den kom til å holde seg. Skikkelig slitsomt å gå ut av bilen på parkeringsplassen hjemme, og lure på hvor vesken er. Vet nøyaktig hvor jeg har lagt den i fra meg og greier, ringte til Kolbotn Securitas og spurte om de kunne se etter den. Får håpe de ringer i morgen, og sier at de har funnet den. Har egentlig ikke noe særlig verdifult i den, men selge vesken koster 500kr, og jeg er veldig glad i den. Bruker den nesten hele tiden. 

Jaja, nå har jeg fått den utrolig stygge rosafargen, og har gått over til gult ny-bleket hår. Kjempe nydelig... Skal sitte med sølv-shampooen i i morgen i rundt 1 time, og ikke lengre. Orker ikke mer misfarget hår ass. 

Hahaha.. Mamma har en gammel symaskin som har stått ute på balkongen i noen måneder. Ungene fant nettopp ut at de skulle bære den inn på stuen. Så tar de av lokket(slike kabinett som det er på gamle symaskiner) og ut kommer det 2 vepser. Det kommer jo selvfølgelig en til, og enda en. Måtte jo stikke hode inn for å se om det var vepsebol eller noe.. Og faEN! DET VAR DET OGSÅ VETTU!Skumle saker! Nede på symaskinen lå det masse svarte greier. Vet ikke om det skal forestille døe egg eller bæsj, eller noe annet. Spennende var det i alle fall. Lå også en kjempe stor dø veps der. Tror faktisk at det var dronningen. 

4 kommentarer


Camilla
-06.07.2011 kl:00:10


hahah da hadde jeg kasta fra meg symaskinen og løpt! hahhaha
VICTORIA BELLATRIX
-06.07.2011 kl:00:14


Camilla: Den der veier 15-20 kg, så det ekke bare bare å kaste den xD Men jeg har lært å ta det med ro med vepser, og ingen fikk særlig panikk. Så alt gikk bra. Fikk til slutt drept alle, og bært symaskinen ut på balkongen igjen. INGEN SKADE SKJEDD :D
Whiro
-06.07.2011 kl:00:27


Mest sannsynlig bajs xD
H.
-11.07.2011 kl:21:28


sv: tusen takk ^__^

Skriv en ny kommentar