UT PÅ TUR ALDRI SUR

Jeg skulle gå opp på berget for å ta bilder. Jeg gikk den veien som jeg har gått i alle disse år, og jeg må bare innrømme at jeg er begynt å bli litt for tung i baken for å løper opp og ned slik jeg pleide å gjøre da jeg var 9-10. Når jeg endelig har kommet meg opp, har fått sett meg litt rundt så ser jeg noe jeg vil ta bilde av. Jeg har selvfølgelig glemt minnekortet hjemme, så det er jo bare å gå tilbake igjen.
10 minutter senere er det ut på tur igjen. Jeg velger å gå opp en annen sti, hvor bestefar har lagt ut planker over en slags myr som alltid er der. Jeg går der og tenker at han egentlig er ganske smart. I det neste sekundet går jeg på en jævla spikker som stikker rett opp i været. Jeg prøver å dra til meg foten, men skoen blir jo stående igjen. Hull i skoen, faen så glad jeg ble. Jeg går videre, kommer helt opp på toppen. Begynner å ta litt bilder. Jeg får tatt max 20 bilder, og plutselig er jeg tom for batteri. 

Kjempe koselig tur.. Er overskyet, kaldt og en skikkelig sur vind. Jeg tror sommeren er over, høsten har nok en gang kommet litt for tidlig. Er jo blåbær og sopp over alt.  

3 kommentarer


MaxWinter
-10.08.2011 kl:20:15


Er det ikke deilig?! :D
VICTORIA BELLATRIX
-10.08.2011 kl:20:20


MaxWinter: Haha, kommer da helt ann på hvilken side man ser det fra :D
Linn
-11.08.2011 kl:13:29


Sommeren kunne godt ha vart noen uker til for min del.. Her jeg bor har det vel egentlig ikke vært sommer i det hele tatt. Har kun hatt noen få solskinnsdager, og de har stort sett endt opp med regn :b

Skriv en ny kommentar