SPØKELSESHUSET I KILA-VIKADet er egentlig ikke ett spøkelseshus, bare ett gammelt hus som har stått tomt i nesten 50år. Likt med alle andre hus er det veldig forfallent etter å ha stått ubebodd. Grunnen for at vi kaller det for spøkelseshuset er fordi mamma menter hun så en dame der den gang da hun var barn. Det var ikke hvilken som helst alminnelig dame,  men hun hadde på seg en svart kjole og var hvit i ansiktet og sånne ting. Hehe.. Vet ikke helt om det er noe sannhet i historien. Kanskje det hele er oppskrytt, eller kanskje hun bare la på historien for å skremme meg da jeg var liten.  Er i alle fall alltid like spennende å gå ned til huset, og denne gangen gikk jeg opp på loftet. Har aldri turt å gå opp dit, siden gulvplankene er så råtne. Men Linda sto øverst i trappen og fortalte meg om jeg kunne gå forover, til venstre og høyre etter hvor bærebjelkene er. Det gikk helt fint, men jeg turte ikke å bevege meg like mye som jeg sikkert kunne. Jeg hadde veldig lite lyst til å gå igjennom gulvet, og ble derfor veldig varsom for hvor jeg plaserte føttene. 

Var desverre veldig dårlig med lys der inne, siden alle vinduene på den ene veggen er spikret igjen med planker.  Jeg måtte ty til blitz siden jeg ikke hadde noe annet valg, og bildene er så stygge at jeg ikke gidder å legge dem ut.  

7 kommentarer


☞ ✧Sandra Berge✧ ☜
-15.08.2011 kl:15:59


ooh, jeg elsker sånne steder o.o
Victoria Charlotte
-15.08.2011 kl:16:07


Tøft!
Meaaha
-15.08.2011 kl:22:49


Sv; Aww, tusen takk! :O Selv jeg ikke syns så selv, men takk, ihvertfall ^-^

Åh, så kule bilder du har taatt! Og har sett ett par slike hus selv, men hadde aldri turt å gå inn i de, som du har gjort :O
VICTORIA BELLATRIX
-15.08.2011 kl:22:53


Meaaha: Man må bare mote seg opp, og greit å ha noen med seg. Som i mitt tilfelle hele familien som ville være med på tur xD
tuv
-15.08.2011 kl:23:53


Blyvann gjorde etter sigende mer skade enn godt for de uheldige sjelene som måtte benytte seg av det. Utrolig at det var et prevensjonsmiddel å drikke skittent vann. Kult bilde tho.
Josefin
-16.08.2011 kl:10:31


Kika in och var med i utlottningen av en valfri vara från gniztra =)
ida hanley
-16.08.2011 kl:12:12


fine bilderrr

Skriv en ny kommentar