Kjedsomhet fører til skogstur/sopp-safari


Elsker dette stedet. Kalles Ljansviadukten, fra gammelt av, da brua enda sto og toget sa tøff-tøff-tøff-tøff.

Jeg har oppdaget det jeg også.. Jeg kan ikke være 100% normal sånn som jeg ser ut på alle bildene mine. Ganske merkelig det der, spesielt at jeg ikke har på meg briller på dette bildet, for jeg mener å huske at jeg hadde dem på meg. Det har jeg faktisk bevis på. Men jeg gidder ikke legge ut flere bilder av meg selv. Holder med ett!

Jeg røyker fordi det er kult! I tillegg er jeg gammel nok.

Mini-soppen i skoperspektiv. Jeg elsker makromodus, men jeg nekter å legge meg ned på bakken midt i skauen hvor det er så mye kryp at det ikke finnes tall på det. Ekle,ekle småkryp.

Nå må ikke dere tro at jeg er noe jævla soppekspert, for det er jeg på ingen måte. Men hvis jeg ikke tar feil, så er disse greiene her giftige. Jeg mener ikke bare at du får vondt i magen og diarè, men at lever og nyrer kollapser. For etter min mening.. Så ligner dette noe jævlig på en spiss giftslørsopp.

Noen som har prøvd å brenne ned hele skogen.

Det var utrolig mye sopp der, men jeg orket seriøst ikke å ta bilde av ver eneste lille sopp jeg syntes var søt, morsom eller stygg. I tillegg har jeg ikke vett på sopp, og jeg liker ikke sopp. Jeg mener.. Smaken. De er søte, bare noen av dem så klart. Mange er utrolig ekle. Så det kunne ikke falle meg inn å faktisk ta med meg noen av disse hjem, enda jeg er ganske sikker på at jeg så noe som går under katogorien matsopp. Jeg har også lært at man ikke skal spise sopp man ikke er 100% sikker på om er giftig eller ikke. Vi har faktisk en god del sopparter i Norge, som man helst ikke skal spise, der i blant Spiss Fleinsopp. Det er jo selvfølgelig opp til en hver hva de vil putte i seg, men flein er den jeg tror er mest behagelig. I små doser selvfølgelig. Jeg ville heller fått noia, enn å ligge på sykehuset og få nyretransplantasjon. Du kan jo prøve å gjøre begge deler samtidlig, jeg kan filme. Tror faktisk det kunne vært jævlig gøy. For meg altså, ikke for den personen som ligger med nyresvikt og hallusinasjoner.

For de som lurer. Nei, jeg har aldri spist fleinsopp og kommer bare til å gjøre det den dagen jeg sitter på ett gamlehjem og stirrer ut av vinduet i flere timer i strekk. Men så kom jeg på, at jeg har lovt meg selv å ta livet av meg før jeg blir så gammel at jeg trenger hjelp til alt mulig. Så.... Dumt da.

2 kommentarer


Koda og Lula
-05.09.2011 kl:09:02


Så mange fine bilder! Det så ut som et veldig fint sted! =)

Du er veldig flink til å ta bilder.

Du ser fin ut på bildene!
Anine
-06.09.2011 kl:21:37


Åå, nydelige bilder! Liker stemningen!

Skriv en ny kommentar