Mine nye bestevenner

Jeg gikk en tur i skogen denne formiddagen, for å finne ett gammelt bilvrak. Jeg fant det, og klarte selvfølgelig å kutte meg opp en kant når jeg skulle løfte opp taket på bilden for å ta bildet av rattet. Ble litt redd siden jeg har hørt at det er farlig å få rust i fingeren. Men det gikk helt fint når jeg møtte på sauene på vei hjem igjen.

Jeg prøvde først å skremme dem med mine høye hyl og karatespark ut i løse luften. De ble bare stående å se dumt på meg. Jeg mener.. Alle sammen sto å stirret. Lurte vel sikkert veldig på hva slags vesen dette var. Vi ble i alle fall veldig gode venner etterpå. Alle ville komme å hilse, jeg var jo kjempe interessant. Følte meg skikkelig populær når jeg sto midt i flokken, med sauer på alle kanter, jeg var midtpunktet. Og jeg elsket det. Var samtidlig litt skummelt. Hadde alle løpt på meg samtidlig kunne de drept meg. Jeg var også redd de skulle spise opp ringen jeg hadde fått av mamma. Men alt var helt supert, vi var bestevenner alle sammen. Jeg fortalte om meg selv, og de fortalte om seg.
Jeg har en rar greie med å snakke med dyr, har gjort det helt siden jeg var liten. Kan snakke med ekorn, sauer, katter og måser. Jeg kunne i alle fall snakke med måser før, er ikke sikker på om jeg kan det lengre. Det er forresten ikke særlig spennende. Ikke er de noe søte å se på heller. Mitt neste mål er å snakke med ravner. 

3 kommentarer


IngvildTho
-08.10.2011 kl:00:00


Kjempefine bilder : D
Kayla Greene Foto
-08.10.2011 kl:00:37


Sv; tusen takk! Det var kjempe kjekt å endelig få de på trykk.

Kjempe kule bilder av bilen, du tar fine bilder :)

- Kayla Helene
-09.10.2011 kl:01:40


fine bilder!

Skriv en ny kommentar