Skal bestille tattoo-time i dag

Har hatt lyst på ett tre på ryggen i evigheter, og jeg tror tiden begynner å bli riktig. Jeg fikk Mads til å tegne ett dødt tre til meg, og det var bare drit kult. Nesten så jeg vurderer å tattovere det, men jeg er ikke sikker. Var liksom ikke helt sånn jeg hadde sett for meg dette treet på ryggen min, så jeg må nesten tenke litt på det. Det hadde vært litt morsomt å tattovere noe jeg fikk av en i klassen på videregående. Tenk å kunne sitte å tenke tilbake på det. Det er gode minner det!

Skal i alle fall bestille tattoo-time i dag. Ikke til treet, men til en tattovering som er dedikert til de jeg mistet på utøya. Jeg skal ha to roser, en til Espen, og en til Henrik. En til dem hver. Også skal jeg ha datoen, med en fin løkkeskrift. Dette skal jeg ha på venstre håndledd. Det kommer til å bli fint å endelig å satt datoen, så det kan synke inn. Jeg kan fortsatt ikke fatte at noe slikt kunne skje her i lille Norge.  

8 kommentarer


.emilie
-12.10.2011 kl:09:32


Så utrolig fint ♥

Ikke bare treet, men grunnen til at du vil ha roser.

er liitt emosjonell for tiden skjønner du.
Wynter Harlow Shaw
-12.10.2011 kl:09:41


Tanken bak er kjempefin!

Har tegnet minnetatovering selv for den jeg mistet, men må desverre vente 2 år for å få den på kroppen.

Lykke til !
zena zuza
-12.10.2011 kl:10:08


Syns det treet var jævlig stilig :) Bare at det med til en tattovør så tegner han/hun det på nytt og tilpasser det i tillegg formen på kroppen din der du vil ha det :) farger eller black'n'white?
VICTORIA BELLATRIX
-12.10.2011 kl:14:20


Mira J.Shaw: Hvorfor må du vente så lenge?

Takk, det samme.
VICTORIA BELLATRIX
-12.10.2011 kl:14:21


zenazuza: Det jeg også tenkte. Det blir nok svart/hvitt. Er ikke så veldig glad i farger på tattoveringer. Men rosene jeg skal tattovere 1 november skal være blå faktisk. Men det er fordi blå er en veldig fin farge når den fader, kanke si det samme om rødt og andre farger.
zena zuza
-12.10.2011 kl:14:58


Ooh, blå fading f.eks i svart/ hvitt kan bli utrolig lekkert. Men du har rett i at det er den fargen som holder seg best! Hehe gruer meg litt til mine begynner å fade, men da er jeg forhåpentlig dødsgammel. Bruker bare svarte, hvite og grå klær så da spriter jeg det opp med fargetattoveringer :)
VICTORIA BELLATRIX
-12.10.2011 kl:15:51


zenazuza: Sant nok. Ekke så veldig glad i farger jeg heller, men jeg har mine perioder hvor jeg faktisk prøver å bruke litt farger. Noe jeg ikke vil, hvis jeg velger å ha farger på tattoveringer. Blir litt teit å ha ett rosa hjerte på skuldra, hvis du har på deg rød topp, hvis du skjønner hva jeg mener :D
zena zuza
-12.10.2011 kl:22:26


Skjønner akkurat hva du mener! Skulle i utgangspunktet bare gå for sort og hvitt selv, men det ble litt for mørkt med tanke på klesstilen. Men tror du passer meget godt til svart/hvitt tattiser med blåskjær ;)

Skriv en ny kommentar