Snakker om å være uheldigKlarte jo selvfølgelig å miste ipoden min i gulvet på skolen i dag, med skjermen ned. Så slik ser den ut. Den funker fett, men er veldig ubehagelig å dra fingrene over skjermen siden den er sprukket. Mangler deler av glasset flere steder, og det er ikke digg å få rester i fingeren. Virker ikke som det er noe jeg kan gjøre med den, annet enn å sende den ikke på reperasjon, noe jeg rett og slett ikke gidder. Reperasjonen blir nok ganske dyr, og da kjøper jeg meg heller en helt ny for samma prisen. Ble skikkelig lei meg når jeg så hvordan det gikk med min kjære etter flyturen i gulvet.
Ble skikkelig glad når jeg var å bestille tattoo-time. Ble helt sjokkert over prisen når jeg kom dit, på en bra måte. Gleder meg skikkelig til å kjenne nåla mot huden, kan nesten ikke vente. 1 november er datoen. Heerlig.  

Men! Nå må jeg til legen. Har time klokken 3. Skal ta opp hofteproblematikken min igjen i samme slengen. Nekter å tro at dette ikke kan bli gjort noe med. "Ikke noe alvorlig sykdom i hvert fall." Ikke det nei, ekke du som får hofta ut av ledd uten å ha gjort noe. Blir litt sinna jeg, ikke at legen min veit om det.

3 kommentarer


Whiro
-12.10.2011 kl:18:06


Hva skal du tatovere?:D
VICTORIA BELLATRIX
-12.10.2011 kl:20:01


Whiro: To blå roser og 22.07-11
-12.10.2011 kl:21:06


Awwww. ♥

Skriv en ny kommentar