Something new



Vi gikk en tur på Lindex, etter vi var ferdig med fagskrivedag. Jeg fant billig pudder og foundation, noe som passet fra siden jeg ikke har så mye penger for tiden. Har jo klart å knuse pudderet mitt, og foundation min er nesten tom. De hadde tightser til 70%, så jeg kjøpte 3 stykker. 

Jeg fikk  pakke fra USA i dag. Bestilte noen graderte-filter på Ebay da jeg fikk stipend. Tror det blir morsomt å prøve dem ut, i hvert fall mer morro en IR-filteret som bare var tullball. Jeg klarer ikke finne ut hvordan jeg bruker det, har forsøkt å lese meg frem til det på nett, noe som hjalp lite. Tror jeg har for nytt kamera, så hadde vært litt morsomt å kjøpe ett IR-kamera. De er jo litt dyre, men man kan jo bare kjøpe ett gammelt kamera og gjøre dem om til IR-kamera til en mye billigere penge. Får tenkte litt på det til fremtiden. Er ikke noe jeg kommer til å stresse med. 

3 kommentarer


.emilie
-30.10.2011 kl:21:00


fine innkjøp! C:

-digget spesielt tightsene :]
Catharina
-02.12.2011 kl:21:18


hvordan er egentlig foundationen til rimmel? Jeg er så glad i pudderet og concealeren, men jeg tør ikke prøve meg på foundationer lengre D:
VICTORIA BELLATRIX
-02.12.2011 kl:21:21


Catharina: Jeg vet ikke helt enda. Den er for mørk for meg, så føler ikke at jeg har fått testet den skikkelig ut enda.

Skriv en ny kommentar