DRAGON TATTOO

Har vært på shopping idag. Ble litt mer enn planlagt (som alltid). Fikk i hvert fall kjøpt julegave til mamma som faktisk var grunnen for at jeg dro til byen. Skulle også kjøpe meg nytt objektiv til kameraet, men klarte aldri å bestemme meg for Sigma eller Tamaron. Det plager meg også at det er forskjell på pris på nett og i butikk. Mamma har sagt ja til å gi meg penger til objektiv i julegave, så da sparer jeg litt penger der også. 

Kjøpte meg jakke fra Dragon Tattoo kolleksjonen fra HM. Kostet 399kr. Skulle egentlig kjøpe et skjørt men fant det ikke i den størrelsen jeg trengte. Har veldig lyst på kåpen som er derfra, den er absolutt nydelig og jeg trenger egentlig en jakke som er litt varmere enn de jeg har nå. men igjen så vet jeg ikke. Tenkte jeg skulle bestille den på nett.. Men der var det jo utsolgt, så tror kanskje jeg skal dra en tur til byen i morgen for å se litt ekstra på den, også for å lete etter det skjørtet som jeg har så fryktelig lyst på. Første gang jeg har funnet et skjørt som sitter så utrolig bra. 

De har forresten lagertømming på Carlings i Storgata for de som er ute ettere å spare sjuuukt med penger. Betalte 250kr totalt for alt det jeg kjøpte der, og kom ut med klær til en verdi av 1200kr. Er kjempe fornøyd.

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar