Planer for i morgen


I morgen skal jeg få hjelp av Marita til å få gjort en av skoleoppgavene som jeg aldri fikk gjort. Det er altså selvportrett. Skulle gjerne gjort dette alene, men det blir litt vanskelig å trykke på utløseren uten å stå bak kamera selv. Jeg kunne egentlig tenke meg å prøve selv siden bildet skal være ganske kornete og ufokusert, men det er greit å ha noen med i tilfelle ting ikke skulle gå som planlagt. 

Nå skal jeg prøve å sette meg ned for å skrive disse søknadene som jeg har snakket en del om, slik at det blir gjort klart så det jeg dumpe dem i fra meg i byen en vakker dag. I tillegg har jeg fått låne en bok av Tone som jeg gleder meg til å starte på. Den har fått god kritikk av Neil Gaiman som er min yndlingsforfatter!

Har du noe skolearbeid du ikke har gjort?

5 kommentarer


croa
-22.02.2012 kl:21:14


Lykke til med selvportrettet!

Det høres ut som planene er klare, så det er bare å stå på. Selv har jeg vinterferie så her er det bare kos! =D
VICTORIA BELLATRIX
-23.02.2012 kl:00:34


croa: Har vinterferie jeg også, men benytter anledningen til å få gjort det jeg ikke har hatt tid til å gjøre etter nyttår. Jeg synes det blir litt kjedelig å ha dag etter dag uten mening.
thea cherrybomb
-23.02.2012 kl:09:37


sv; jeg synes sånne ting er super facinerende :)
susanntrodal
-23.02.2012 kl:11:25


Sv; Tusen takk! Ja, jeg syns det er ganske vanskelig å faktisk ende opp med bildet akkurat sånn du har tenkt det, men det var jo ganske i nærheten, så jeg blir ikke missfornøyd. Det er bare det å planlegge, se det for seg inni hodet med location og det hele :)

Ja, tror kanskje jeg likte det med farger best jeg også ^^

Fin blogg du har btw! Likte den veldig godt!

-Susie
linnelise92
-23.02.2012 kl:12:48


du kan få en når de blir gammel nok :D hihi

Skriv en ny kommentar