Litt nytt i leiligheta

Har fått ny sofa som jeg er utrolig fornøyd. Har i tillegg sydd med gardiner som jeg ble ganske fornøyd med. Er de første gardinene jeg noen sinne har sydd, og det var ikke bare bare og få klipt dem rett av. Ikke viste jeg for lange gardiner pleier å være eller noe. Men det ble bra. Hadde planer om få hvite gardiner før jeg flytta inn. 
Har lyst til å ha alt veldig lyst, så skal satse på å få tak i et hvit gulvteppe med tiden. 

Pallebordet er jeg enda ikke ferdig med. Har hatt besøk av en kompis i 1 uke, så alt er ble satt litt på vent.

Drar til Oslo i morgen, siden jeg skal være fotograf i bryllupet til tanten min i København fra og med torsdag. Gruer meg til selve reisen, men det skal bli gøy å se litt mer enn bare havna (danskebåten) i nabolandet vårt. Vi skal blant annet sjekke ut Fristaden Christiania mens vi er det, skal kjøre limonsin osv. Tror det blir utrolig morsomt og en opplevelse jeg kommer til å huske resten av livet. Gleder meg til å ta masse bilder! Har ikke pc lengre, så vet ikke om jeg får oppdatert bloggen noe særlig mens jeg er der. Men men. 

Hva synes du?

Noen gang vært i København? 

2 kommentarer


zena zuza
-23.10.2012 kl:07:19


Fin stue, bordet gjorde susen :)

København er en av mine absolutt favorittbyer, det er så deilig og behagelig å være der nede. Både i og utenfor Staden... Det er mye fint å ta bilde av der :) Bare ikke pusherstreet :p
Krusmynte
-23.10.2012 kl:10:28


Så fin stue. Sofaen ser kjempe fin ut:).

Skriv en ny kommentar