NorgesglassTidligere i dag etter at jeg hadde gått en tur i skogen gikk jeg en tur rundt huset. På baksiden fant jeg tilfeldigvis ett Norgesglass med masse stein og blader i. Er lillebrødrene mine som har dratt det med seg ut. Og siden mamma ikke savner det, bestemte jeg meg for å gjøre det til mitt eget. Var selvfølgelig ikke noe lokk på det, så jeg gikk ned i kjelleren for å se om jeg fant noen. Joda. Der sto det 3 ensomme Norgesglass igjen. Jeg tok med meg det ene litt mindre uten Norge-logoen på og 2 glasslokk og 2 aliminiumsringer. Har allerede vasket dem og gleder meg til og få dem med meg hjem. 

Har allerede 2 stykker hjemme som jeg har fått av mamma siden hun hadde så mange i kjelleren. Foreløbig blir begge to brukt til kaffe og kakao-kapsler til kaffemaskinen. Føler at jeg godt kunne brukt dem til noe annet, har bare ikke kommet på noe kreativt enda. Skulle gjerne hatt noen som var litt mindre, men jeg kjenner ingen som har Norgesglass stående ubrukt. Har jo tenkt tanken på og spørre meg rundt og kanskje henge oppslag i butikken. Men så er det jo begrenset på hvor mange glass jeg har plass til og ikke minst brukt for. 

- Har du noen Norgesglass?

5 kommentarer


Elise
-22.11.2012 kl:20:08


Har sett noe kult med at det går å lage lamper :)
Elise
-22.11.2012 kl:20:12


søk på pinterest, masse kule, kreative ideer der!
VICTORIA BELLATRIX
-22.11.2012 kl:22:31


Elise: Det er jeg allerede i gang med, men glasset skulle helst vært litt mindre.
Takk for tipset, skal sjekke det ut :D
Rebecca Aase Kuven.
-23.11.2012 kl:09:08


har faktisk aldri sett sånne glass før men de var jo ganske stilige :D

takk for tips og kommentar på min blogg, vuderer sterkt canon eos 600D fordi jeg har fått den annbefalt av flere :-)
VICTORIA BELLATRIX
-23.11.2012 kl:14:21


Rebecca Aase Kuven.: Ett lite tips bare.. 600D er egentlig akkurat samme kamera som 550D. Bare på 600D så kan du snu på skjermen ;)

Skriv en ny kommentar