Keep on walking

Har vært stille her inne en god stund nå, så jeg fant ut at det kanskje var på tide å blogge igjen. Har savnet det en del, men har ikke hatt energi til å gjøre noenting. 

Snøen er endelig begynt å forsvinne siden det har regnet i 3 dager i strekk her. Er jo noen ulemper med regnet da, som at veien forsvinner og slikt, men jeg er bare glad for at den stygge snøen forsvinner. Er lei av å sitte inne, så var utrolig deilig å komme seg ut i dag. Plutselig kunne man faktisk LUKTE noe, det var en deilig følelse. Håper snøen er borte for evig og alltid, i hvert fall til neste vinter! 

Hentet lillebroren min i barnehagen i dag når jeg returnerte fra den lille "skogsturen" min. Utrolig godt å komme inn og ta på seg tørre klær, sette seg ned og drikke en varm kopp kaffe :)

4 kommentarer


Bianca Emilia
-27.02.2013 kl:17:37


Vi er flere som så inderlig håper at snøen har bestemt seg for å trekke seg tilbake, men jeg har mine tvil om det faktisk blir tilfellet...
Cammis
-27.02.2013 kl:23:21


Så pene bilder, er så glad for at det begynner å komme mere vår tendenser nå!
VICTORIA BELLATRIX
-01.03.2013 kl:13:47


Bianca Emilia: Det snødde faktisk litt her i går, men den ble ikke liggende. Så jeg krysser fingra for at det faktisk er våren som har kommet! :)
VICTORIA BELLATRIX
-01.03.2013 kl:13:48


Cammis: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar