Kanskje ikke sånn folk vanligvis feirer bursdagen sin...

Det er kanskje ikke sånn folk vanligvis feirer bursdagen sin. Jeg feiret den ikke en gang, jeg gikk tur i stedet. Har bare sett ett annet menneske i dag, det var tannlegen/naboen som gikk tur med hunden sin. For mange høres dette kanskje ut som om det har vært en utrolig kjedelig dag. Ingen party, kake eller gaver. Men jeg er faktisk veldig fornøyd. Gaver kommer senere og det gjør forhåpentligvis party også. 

Men i dag ble jeg 21år. Jeg har alltid hatet å ha bursdag, men denne er faktisk en av de beste. Jeg har ikke vært i så godt humør på år og dag. Jeg gikk en 2 timer lang tur, noe jeg ikke har gjort på lenge. I tillegg fikk jeg tatt noen ganske greie bilder. Selv om det var snø (jeg  HATER snø) kunne ikke det stoppe meg. Dagen i dag var en fin dag. Og jeg håper den blir like fin i mårra. Kanskje jeg får kjøpt meg Pepsi max, har ikke drukket det på 4-5 dager og sitter igjen med skikkelig cravings (snakker vi avhengig eller?).


4 kommentarer


Linn Elise
-04.03.2013 kl:12:38


Godt å være alene av og til også, bursdag eller ikke :) gratulerer med overstått forresten, fikk jo ikke med meg at du hadde bursdag engang..
Victoria Bellatrix
-05.03.2013 kl:16:15


Tusen takk :)
En sluknet kjetter
-06.03.2013 kl:01:01


Gratulerer med dagen, selv om du ikke synes at bursdager er noen hyggelig ting. Jeg skjønner meget godt hva du mener. Jeg synes at sykkelstyrebildet var veldig veldig fint.
VICTORIA BELLATRIX
-08.03.2013 kl:19:51


En sluknet kjetter: Tusen takk :D

Skriv en ny kommentar