Svingende humør

De siste dagene har vært ganske slitsomme. Hele mandagen gikk til reise og stress. Opp til flere ganger var jeg sikker på at jeg ikke ville overleve turen, men jeg kom frem til slutt. Jeg er i Vikebukt, et lite sted utenfor Molde. Det er ikke mye større enn der jeg bor, så forandringene er små. Tante mi er butikksjef og klarte å overtale meg til å bli med på jobb i dag tidlig. Utrolig skummelt, hadde egentlig lyst til å grave meg ned. Jeg takler dårlig å ta ting på sparket. Men man tar på seg smilet og later som at det går helt fint for at de ikke skal tro at du er lat. Til min overraskelse gikk det over alle forventninger, det var faktisk ganske morsomt å sitte i kassa og drite seg ut for kunder.
Gikk "hjem" etter 2-3 timer. Det var en lang nok arbeidsdag for meg.

Selvom det var gøy å sitte i kassa på butikken så er det ikke noe jeg ville valgt som yrke. Har jeg en dårlig periode, så kommer jeg ikke. Hadde ikke klart å være hyggelig foran kunder. Jeg mener.. Jeg hadde ikke klart å sitte der når jeg egentlig ville ta livet mitt. For sånn er det mange ganger. I tillegg kan jeg ikke fordra mennesker.

Jeg skal være her til den 25.mars. Nok av rolige omgivelser til å gjøre lekser. I tillegg skal jeg prøve å få en photoshoot med kusine mi. Kommer helt ann på været.

Har migrene. Men ikke anfall. Er stiv i nakken, spenningshodepine og litt lyssky. Men det er bare småtterier i forhold til det er andre dager.

2 kommentarer


Linn Elise
-13.03.2013 kl:09:01


<3
Bianca Emilia
-14.03.2013 kl:19:50


Skjønner deg godt. Jeg fungerte i en jobb på en klesbutikk i noen måneder, men så kom en dårlig periode.

Skriv en ny kommentar