Gårsdagens fotoshoot

Siden jeg reiser hjem på mandag tenkte jeg at det hadde vært kult å bruke kusina mi som modell før jeg dro. Og bilder det ble det. Synes litt synd på jenta som måtte stå der i minusgrader. Det ser kanskje ikke så kaldt ut på bildene, men hun hadde gåsehud hele tiden stakkar. 
Ser selv at jeg har gjort fremskritt fra tidligere prosjekter jeg har holdt på med. Jeg har lært å ta mer hensyn til modellen. Synes modellen det er vanskelig å posere og flytte på seg, så kan jeg flytte på meg i stedet. 
Tror hun syntes det var gøy, så kanskje hun er modell for meg flere ganger  :D
Min favoritt :)


Bildene er tatt i Vikebukt. 
Modell: Ina Kristine Kristiansen

Hva synes du? Noen tips om hva jeg kunne gjort annerledes?

7 kommentarer


josefine Lossius (18 år og snart tobarnsmamma)
-22.03.2013 kl:11:01


kjempefine bilder :)
Kaya
-22.03.2013 kl:17:34


Bildene ble jo kjempe kule! Morsomt med så sterke farger i ansiktet også. :)
VICTORIA BELLATRIX
-22.03.2013 kl:19:37


josefine Lossius (17 år og gra: Tusen takk :)
VICTORIA BELLATRIX
-22.03.2013 kl:19:39


Kaya: Tusen takk:) Det med fargene fant jeg faktisk på der og da :D
Bianca Emilia
-23.03.2013 kl:11:55


Så bra at du har lært! Jeg har jobbet lite med andre modeller enn meg selv, før inntil ganske nylig, å jeg kjenner meg igjen i det du sier.

Jeg likte det første bildet godt, men av en eller annen grunn ser jeg for meg at det kunne vært kanskje enda mer stemningsfult i sort/hvitt, men det er vell kanskje bare siden jeg er så glad i sort/hvitt som jeg er. Er noe med ansiktet, og da ansiktsutrykket jeg tror kunne kledd det, men for all del: det er fint sånn som det er. Du er flink!
VICTORIA BELLATRIX
-23.03.2013 kl:19:42


Bianca Emilia: Jeg føler egentlig at modeller er slitsomt. Er så irriterende når de avlyser i siste liten på en skoleoppgave. Heldigvis slipper jeg det nå :D

Tanken på å prøve sort/hvitt har faktisk ikke slått meg. Er egentlig veldig glad i det, så vet ikke hvorfor jeg aldri bruker det.
Floka
-13.04.2013 kl:15:22


Veldig gode bilder, men hold et øye med lys og skygge. Ofte vanskelig å få gode bilder i sterkt solskinn. Skyer er kameraets beste venn, de fordeler lyset bedre.

Men tommelopp.

Skriv en ny kommentar