Til dere som leser

Det har vært dårlig med blogging den siste tiden. Egentlig helt siden jul og før det. Jeg er ikke lei av å blogge, jeg liker det. Problemet er at jeg ikke har pc og det er fortsatt tung vinter her. Synes det er kjedelig å gå tur når det er så mye snø. Bildene blir så like.

Jeg er "syk" for tiden. Har null energi og sover mer enn jeg har gjort det siste året. Forsøker å trene litt, men tørr ikke ta det helt ut siden jeg ikke har så mye energi. Har fått dårlig blodtrykk i det siste, så mange ganger blir det helt svart når jeg reiser meg for raskt.
Var hos legen i går og tok noen blodprøver. Så om en ukes tid er jeg forhåpentligvis litt klokere på hva som er feil med maskineriet.

3 kommentarer


Bianca Emilia
-04.04.2013 kl:21:49


hater det når maskineriet svikter. håper det blir en ordning på ditt fort, for den der energimangelen og det er ikke en tilstand jeg unner noen.
Birthe
-08.04.2013 kl:13:17


Helluuu! :-) Har bare lyst å si at du har en utrolig bra blogg!! Blir så glad når jeg finner gode blogger som faktisk prøver å gjøre det litt interessant for leserne å følge med. Kanskje jeg skal bli fast leser? :-D Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet fordi jeg fikk så mange frekke kommentarer. Du må ikke stoppe om du får det da, fordi da vinner mobberne. Men jeg har forresten noe til deg... Det er en konkurranse jeg akkurat ble med på nå som du kan vinne et år med gratis energi drikke i. Det er veldig bra for meg, fordi jeg er helt avhengig, hehe, men kanskje du har mer hell enn meg?! :-D Bli med du og da!
VICTORIA BELLATRIX
-08.04.2013 kl:14:52


Birthe: Tusen takk, utrolig koselig å høre at noen faktisk setter pris å det man driver med :) Tror bare jeg har fått en 3-4 negative kommentarer siden 2009 så det har egentlig ikke hvert noe problem for meg :D

Åh, nei. Ikke RedBull. Jeg er avhengig sjæl, men prøver å ikke kjøpe så mye x)

Skriv en ny kommentar