Russeklærne mine har kommet! :)Yess! Da har endelig russebuksa mi kommet. Men jeg har uheldigvis klart å bestille den i en størrelse for stor, og jeg hadde allerede tenkt meg å ha den i en størrelse større. Jeg mener at det ser ganske rart ut om russebuksa di er helt tettsittende, for det ser bare rart ut. Det skal være baggy, det skal være behagelig å gå med. For du skal tross alt gå med denne buksa hele russetida. Og jeg personlig foretrekker å gå med en stor bukse over lengre tid enn en som er tettsittende, tror jeg også de fleste jeg kjenner er helt enig i. 

Jeg er i hvert fall fornøyd med utseendet på buksa. Bortsett fra at den er i XL! Men jeg orker ikke å returnere den fordi det bare blir å koste meg enda mere penger. Og målet mitt har alltid vært å bruke minst mulig på russeklær. Siden jeg bestilte russeklær så seint (i forje uke) så syntes jeg at det var dyrt nok som det var. Så russekort gidder jeg ikke å bry meg noe om. Sånn er det når man ombestemmer seg i siste liten (A)

Skal forresten sy inn buksa siden den er alt for stor. Kjenner at den sklir ned hele tiden og det gidder jeg ikke plages av i russetiden. I tillegg skal jeg feste nagler overalt der jeg vil ha det. Håper det blir bra og jeg gleder meg til å starte med det. Tenkte jeg skulle blogge om det når den tid kommer. Så vi får se :) 

 


Skal du være russ i år?
- Hvilken farge?Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar