Request: Kamera utstyr

Jeg fikk forespørsel om jeg kunne fortelle litt om hvilket kamera og utstyr jeg bruker. 


Yes! Jeg har Canon EOS 600D. Kjøpte det som en oppgradering fra mitt gamle kamera Canon EOS 450D for rundt 2år siden elns.  Er utrolig fornøyd. Dekker de behovene jeg har for øyeblikket og de crazy prosjektene mine som aldri blir noe mer enn idèer. Har standard objektivet som fulgte med liggende i en eske i flyttelasset mitt. Brukte det bare i rundt 2 mnd før jeg valgte å pakke det bort.


Hmm. Sigma DC 18-200mm. Utrolig bra objektiv i forhold til pris. Skulle egentlig ha 70-300mm, men ble overbevist i butikken at det bare var tull å måtte drasse med seg flere objektiver når 70-300mm ikke dekker alt. Dette er MITT standard objektiv. Jeg bruker det absolutt hele tida til absolutt alt. Det funker for vanlig landskapsfotografering og macro hvis man ikke har et trent øye. Jeg er uvenner med autofokusen på dette objektivet, vi klarer ikke å sammarbeide for 5 flate øre. I tillegg er autofokusen bråkete, så det fungerer ikke for filming. 


WOOOHOOO! Mitt nyeste innkjøp i denne katogorien. Det var julegave til meg selv faktisk (blandt mange andre ting). Har desverre ikke fått prøvd det skikkelig enda. Nesten så jeg begynner å lure på hvorfor jeg kjøpte det. Menmen. Jeg har hørt at alle fotografer MÅ ha en 50mm. Etter hva jeg har lest og sett skal det være bra for portrett og filming. Autofokusen er stillere enn graven så dette blir jeg nok å bruke til filming når jeg kommer i gang med det. 

Så har jeg en del ting som jeg ikke veit hvor er og som jeg faktisk ikke bruker til hverdags. 
Kamerastativ
Selvutløser
50mm Canon plastikk dritt
Vidvinkel til standard objektiv
Masse fargefilter og andre filter.

Jeg har faktisk et analogt undervannskamera. Har aldri brukt det!  

Jeg gikk 2 år på Media og kommunikasjon, men når det kommer til kamerautstyr og hvordan man skal ta bilder har jeg ikke lært en dritt. Kanskje dårlig skole eller hva faen, jeg veit ikke. Men jeg tror faktisk man bare må prøve seg frem helt til man får til. Jeg har dager hvor bildene blir helt håpløse.. Uklare, kornete, stygge farger, rart lys. Skikkelig ulempe hvis du er på fotoshoot med modell, men man lærer av å feile! 

Er det noe du lurer på, så skrik ut. Jeg blogger kanskje ikke så ofte, men er innom en gang i blant og ser om jeg får noe ros og ris her inne :-) 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar