EBAY HEAVEN


Basketball jersey fra en vintage selger i UK. 


Har fått dilla på gull, kanskje en smule seinere enn resten av verden som er blitt tatt med gullstorm. 


Camouflage collegejakke med lærarmer. Kvaliteten på denne var jeg virkelig spent på og ble positivt overrasket. Tror denne kommer på 2.plass av mine kjøp på ebay. Basketball skjorta over tar foreløpig 1.plass. 


Jeg har hatt dilla på nagler siden jeg først begynte å like emostilen når jeg var 13år. Men nagler er faen meg dyrt her i landet, så takket være Ebay kan jeg endelig sette nagler på ALT jeg har lyst til å fikse litt på. 

Har fått masse pakker i posten i det siste fra land i det fjerne. Er skikkelig fornøyd med mye av det jeg har kjøpt denne gangen. Jeg har blitt flinkere til å sjekke mål på klær, sjekke feedback osv før jeg kjøper noe nytt. Er jeg usikker på kvaliteten så dropper jeg bare hele greia. Har brent meg et par ganger tidligere, spesielt på klær så der har jeg lært å være veldig nøye. Er så kjipt når du kjøper noe som ikke passer eller som rett og slett ikke er det du var ute etter. 
Tror jeg bestilte rundt 30 pakker, sitter enda spent å venter på resten. Armbånd, sneakers, skulderveske osv. Legger sikkert ut et nytt innlegg når resten har kommet. 

Så langt har jeg fått det dere ser på disse bildene + peroxide 40vol, hårkliper, extension-clips, ipad mini cover, lue, øredobber. Lista bare fortsetter :D 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar