Foto

NORDLYS 08.10Ser du Karlsvogna? Det gjør jeg! 

Noen gang må jeg innrømme at jeg er glad jeg bor så jævlig øde som det jeg gjør. Jeg får se nordlyset og stjerner mye oftere enn de som bor i byen eller der det generelt er mer lys. Her jeg bor er det ikke gatelykter eller noe som helst som ødelegger for nattemørket og nordlyset, så det er jo positivt. Det negative er jo at jeg er mørkredd. Er mye skumle ting der ute i mørket, problemet er jo at jeg ikke kan se i mørket og identifisere hva slags monster det er. Jeg slipper å være redd for å bli voldtatt eller drept. I hvert fall av mennesker. 


HØSTTUR TIL HATTENFikk med meg mamma opp på Hatten(199moh) for å ta bilder av solnedgangen. Ble ikke så mange bilder siden jeg hadde lite strøm igjen på kamera.
Var ganske mye vindt på toppen av åskammen, så det var bare å hive beina over nakken og løpe ned skråninga. 

RØDØYA I SOLNEDGANG

 


Vårt nye familiemedlem

Har hatt henne i snart en uke. Hun begynner å bli veldig husvarm og har endelig begynt å venne seg til de utrolig bråkete barna. Pleier å ta hun med inn på rommet mitt så hun får sove i fred noen timer, sovner som regel selv også. Kanke si jeg har noe spesielt i mot å sove sammen med en så liten og søt hund :D

Tur til Sleipnes


I love the ocean


Det var vel kanskje på tide å ta ned kamera fra  hylla. 

Søndagstur

Request: Kamera utstyr

Jeg fikk forespørsel om jeg kunne fortelle litt om hvilket kamera og utstyr jeg bruker. 


Yes! Jeg har Canon EOS 600D. Kjøpte det som en oppgradering fra mitt gamle kamera Canon EOS 450D for rundt 2år siden elns.  Er utrolig fornøyd. Dekker de behovene jeg har for øyeblikket og de crazy prosjektene mine som aldri blir noe mer enn idèer. Har standard objektivet som fulgte med liggende i en eske i flyttelasset mitt. Brukte det bare i rundt 2 mnd før jeg valgte å pakke det bort.


Hmm. Sigma DC 18-200mm. Utrolig bra objektiv i forhold til pris. Skulle egentlig ha 70-300mm, men ble overbevist i butikken at det bare var tull å måtte drasse med seg flere objektiver når 70-300mm ikke dekker alt. Dette er MITT standard objektiv. Jeg bruker det absolutt hele tida til absolutt alt. Det funker for vanlig landskapsfotografering og macro hvis man ikke har et trent øye. Jeg er uvenner med autofokusen på dette objektivet, vi klarer ikke å sammarbeide for 5 flate øre. I tillegg er autofokusen bråkete, så det fungerer ikke for filming. 


WOOOHOOO! Mitt nyeste innkjøp i denne katogorien. Det var julegave til meg selv faktisk (blandt mange andre ting). Har desverre ikke fått prøvd det skikkelig enda. Nesten så jeg begynner å lure på hvorfor jeg kjøpte det. Menmen. Jeg har hørt at alle fotografer MÅ ha en 50mm. Etter hva jeg har lest og sett skal det være bra for portrett og filming. Autofokusen er stillere enn graven så dette blir jeg nok å bruke til filming når jeg kommer i gang med det. 

Så har jeg en del ting som jeg ikke veit hvor er og som jeg faktisk ikke bruker til hverdags. 
Kamerastativ
Selvutløser
50mm Canon plastikk dritt
Vidvinkel til standard objektiv
Masse fargefilter og andre filter.

Jeg har faktisk et analogt undervannskamera. Har aldri brukt det!  

Jeg gikk 2 år på Media og kommunikasjon, men når det kommer til kamerautstyr og hvordan man skal ta bilder har jeg ikke lært en dritt. Kanskje dårlig skole eller hva faen, jeg veit ikke. Men jeg tror faktisk man bare må prøve seg frem helt til man får til. Jeg har dager hvor bildene blir helt håpløse.. Uklare, kornete, stygge farger, rart lys. Skikkelig ulempe hvis du er på fotoshoot med modell, men man lærer av å feile! 

Er det noe du lurer på, så skrik ut. Jeg blogger kanskje ikke så ofte, men er innom en gang i blant og ser om jeg får noe ros og ris her inne :-) 

 

Blurry flames

Litt varmere vær?

ENDELIG er det begynt å bli varmere ute. En uke med -14 hakke vært no gøy. Har jo forsøkt å gå tur hver dag siden jeg kom hjem før jul, men den siste uka har det vært helt umulig for en ispinne som meg. Kulde er grei når man kler seg etter været., men ikke når man vil ta bilder. Fingrene slutter jo nesten å fungere når man skal løpe rundt om kring å justere instillingene uten varme hansker.
Elva er forresten dekket av tjukk is, men autofokusen er på bærtur sååå fuck det. Det får duge.Jeg har ikke sovet i natt pågrunna migrene og dumme tanker, så jeg fant ut at jeg like så greit kunne se på dagslys og minusgrader som en fordel for å komme meg ut å ta bilder. Trodde jeg fikk masse gode bilder, men jeg måtte innse at dette er en av de dagene hvor jeg og den manuele fokusen ikke spiller på samme lag. Jeg trenger liksom at alt fungerer for at jeg skal gidde å ta noen bilder for tiden. Har egentlig tatt veldig lite bilder i 2013, noe denne bloggen viser. Har jo en del bilder som jeg ikke har publisert fordi jeg er så forbanna lat. 

Gleder meg til sommeren. Vil bare legge meg i dvale enda denne vinteren har vært utrolig snill mot meg. 
Skal til Oslo i februar. Skal bli utrolig godt å komme seg unna dette dødskjedelige stedet. Jeg søker sivilisasjon! 

Når sneen legger seg som et hvitt teppe23112013
BlåtimeHøstSail away

And in that moment I swear we were infinite 


Hva synes du om bildene?

VikebuktJeg reiser hjem i mårra! Kunne tenke meg å være her lengre, men går ikke ann å endre flybillettene. Har utrolig lyst til å komme tilbake til sommeren og være her leeenge. Trives så utrolig godt her. Jeg trodde først at 14 dager var lenge nok, men tydeligvis ikke

Egentlig ikke så veldig mye å gjøre her, eller noe å ta bilder av. Men plassen har mange muligheter til photoshoots. Så jeg tenkte jeg skal koke sammen noen ideer til sommeren og se hva jeg klarer å få til :)

Gårsdagens fotoshoot

Siden jeg reiser hjem på mandag tenkte jeg at det hadde vært kult å bruke kusina mi som modell før jeg dro. Og bilder det ble det. Synes litt synd på jenta som måtte stå der i minusgrader. Det ser kanskje ikke så kaldt ut på bildene, men hun hadde gåsehud hele tiden stakkar. 
Ser selv at jeg har gjort fremskritt fra tidligere prosjekter jeg har holdt på med. Jeg har lært å ta mer hensyn til modellen. Synes modellen det er vanskelig å posere og flytte på seg, så kan jeg flytte på meg i stedet. 
Tror hun syntes det var gøy, så kanskje hun er modell for meg flere ganger  :D
Min favoritt :)


Bildene er tatt i Vikebukt. 
Modell: Ina Kristine Kristiansen

Hva synes du? Noen tips om hva jeg kunne gjort annerledes?

Kanskje ikke sånn folk vanligvis feirer bursdagen sin...

Det er kanskje ikke sånn folk vanligvis feirer bursdagen sin. Jeg feiret den ikke en gang, jeg gikk tur i stedet. Har bare sett ett annet menneske i dag, det var tannlegen/naboen som gikk tur med hunden sin. For mange høres dette kanskje ut som om det har vært en utrolig kjedelig dag. Ingen party, kake eller gaver. Men jeg er faktisk veldig fornøyd. Gaver kommer senere og det gjør forhåpentligvis party også. 

Men i dag ble jeg 21år. Jeg har alltid hatet å ha bursdag, men denne er faktisk en av de beste. Jeg har ikke vært i så godt humør på år og dag. Jeg gikk en 2 timer lang tur, noe jeg ikke har gjort på lenge. I tillegg fikk jeg tatt noen ganske greie bilder. Selv om det var snø (jeg  HATER snø) kunne ikke det stoppe meg. Dagen i dag var en fin dag. Og jeg håper den blir like fin i mårra. Kanskje jeg får kjøpt meg Pepsi max, har ikke drukket det på 4-5 dager og sitter igjen med skikkelig cravings (snakker vi avhengig eller?).


Frisk luft

Var så fint vær i dag, så bestemte meg for å gå meg en tur. Viste ikke helt hvor jeg skulle, men bestemte meg mens jeg gikk. Havnt opp på en gammel molo som jeg pleide å være en del på når jeg var liten. Ser ikke ut som den er i bruk lengre, for tingene som ligger der har vært igjennom litt av hvert. 

Jeg tenkte at når jeg først hadde kommet så langt hjemmefra kunne jeg likte greit gå enda litt lengre. Jeg dro til besteforeldrene mine og var der i ca 1 time, før jeg gikk videre til mamma. Er fortsatt her siden jeg er invitert på taco. Heldigvis blir jeg kjørt hjem senere :)


Spørsmål: Hva har du gjort i dag?


Frost
Varm desemberdagGikk meg en tur til fjæra i dag for å plukke steiner som jeg skal ha i en potte på stua med treet mitt i. Var ganske grei temperatur ute, så jeg tok med kamera og fikk tatt en del bilder. Har ikke vært så fornøyd med bildene mine på lengre, så er egentlig ganske deilig. Og kjenne at jeg fortsatt har øyne for slike ting. 

 Liker du å ta bilder?

Ut på turBestemte meg for å gå en liten tur når jeg våknet, men den ble ikke like langt som jeg hadde sett for meg. Syntes først ikke det var så veldig kaldt, men etter omtrent 5 minutter begynte kulden å plage meg. 
Men oppdrag fullført. Jeg kom meg ut på tur og fikk tatt noen simple bilder!

Nå tenkte jeg at jeg skulle sette i gang og rydde her inne, for det ser rett og slett ikke ut. Kom hjem i går og alt ligger overalt på gulvet.

Hva skal du gjøre i dag? 

Gamlebyen Skatepark

Røyskatt på besøk

Det var en søt liten røyskatt i vinterpels på besøk i sta. Gjorde mitt beste forsøk på å få bilder av den, men det var ikke særlig lett. Den er så utrolig rask så dette var de eneste bildene som ikke var for uklare.
Synes nesten litt synd på den lille greia. Bytter pels for å gå i ett med snøen også er det ikke en eneste flekk igjen, og det har det ikke vært på over 3 uker.

Søt var den i alle fall. Første gang jeg ser røyskatt utenom på tv.
Skulle ønske jeg kunne kommet nærmere, men den var veldig redd. Bildene er forresten tatt fra soveromsvinduet hos bestemor.

 Canon EOS 600D + Sigma 18-200mm DC

Har du noen gang sett en røyskatt? 

Skogstur

Mamma skulle kjøre bestemor på sykehuset på Mo i Rana i dag tidlig. Så jeg måtte være flink storesøster og få lillebror på skolen. Herregud, slitsomt og stå opp 07.30 bare for å vekke gutten, lage matpakke og sende han ut døra til riktig tid så han rakk skolebussen. Utrolig nok spiste han skolematen sin i dag, takket være meg. Lagde hamburger til han, noe jeg tror han satte pris på :) Kanskje ikke verdens sunneste frokost, men jeg endte opp med akkurat samme greia selv.

Grip dagen!


Min søte skjeløyde lillebror på 4år. Aner ikke hva han peker på. En havørn med sitt utrolige vingespenn på over 2 meter fløy over hodet på oss hele veien. For mange er fjæra rene skattekista. Men i dag var det ikke mye og finne. 

Vi fant rester etter en død sau.
En nokså vellykket tur om jeg skal si det selv. Fikk tatt en del bilder jeg er fornøyd med og hadde lillebror med på slep siden han var for "syk" for å gå i barnehagen. Det var i hvert fall det han selv mente. 
På vei hjem begynte det og blåse kraftig. Plutselig ble alle fjellene borte og det pøste ned. Ekke så lett og gå fort med ett lite menneske med korte bein. Men vi kom oss hjem, ikke dryppende våte, men ikke langt i fra.

Bortsett fra det er jeg utrolig fornøyd. Må ikke tro jeg endelig har klart å komme meg tidlig opp, har ikke sovet i natt. Så nå må jeg bare tøye meg etter alle kunstenst regler og gi et godt forsøk på å holde meg våken til å kveld. Men det var deilig og se at det faktisk er lyst ute og ikke bare undelig mørke. 

Søndag

SlottsparkenSlik så slottsparken ut for cirka ei uke siden, og nå regner jeg med at det er litt snø sånn der som det er i resten av Oslo. Har alltid hatt lyst til å dra til akkurat denne parken for å ta høstbilder og rakk det heldigvis dette året før snøen datt ned. Veit ikke helt hva jeg synes om denne snøen, har verken sko eller klær for slikt vær. Converse er jo livsfarlig når det er glatt og andre sko har jeg ikke med meg. Blir spennende og se om snøen fortsatt ligger der oppe i nord når jeg returnerer hjemover i slutten av uka. Krysser fingra for snø. For snø er koselig, minner om jul :)

Smakebit på bryllupsbilderHar vært i bryllupsfotograf i København siden torsdag. Har hatt et supert opphold. Hyggelig selskap, god mat og stemningen kunne man ikke klage på. 
Legger ut flere bilder senere når jeg har fått gått igjennom og redigert det som er brukbart. 

Sopp og frost

RaindropsKiosken i Breivika

Jeg dro en tur til mamma, siden det var så lite og ta seg til uten internett hjemme. Plutselig begynte hun å prate om en eller annen gammel kiosk ikke så langt unna herfra. Vi bestemte oss for å være impulsive og hoppet i bilen. Var litt mer falleferdig enn jeg så for meg, enda mamma sa at den hadde velta over på den ene siden. Var mye rart å ta bilder av der, men umulig å komme seg inn.

Klarte jo selvølgelig å tråkke på en rusten spiker som lå gjemt under noen blader, når jeg satt og gravde inni der, haha. Gjør vondt, men hva skal man liksom gjøre. Har renset såret, så det går nok sikkert over i løpet av noen dager. Hva er det ikke man ofrer for noen bilder. Følte ikke at noen av dem ble no særlig bra uansett, klarte jo nesten ikke stå på den stakkars foten min. Haha. Jaja. 

Håper dere liker dem :)

Stjerneklar himmel og nordlysDet var nordlys i gårkveld, så tenkte jeg skulle forsøke og ta bilder av det. Meste parten av bildene gikk rett i papirkurven, siden de bare var glorete og uklare. Men nå har jeg fått skikkelig motivasjonen tilbake når det gjelder foto. Og jeg må  bare si, at det er virkelig hærlig nå som høstens sterke farger er her. Gleder meg enda mer til vinteren, da blir det nok mer bilder av nordlyset. 


Summer ends, and Autumn comesReal life is a sunset behind a mountain

Bryn stasjon
Fashion JewelryHar endelig fått min siste pakke fra Ebay. Har ventet på den i 1 mnd nå. Nesten så man begynner å lure på om dette smykket har vært på rundtur i verden opp til flere ganger. Har bestemt meg for å ikke kjøpe så mye på Ebay lengre. I hvert fall ikke klær, ender alltid opp med skuffelse. Enten er det for lite, for stort, dårlig kvalitet, rart stoff, feil vare, feil farge. 

Grønne skoger

Solfylt dag

Photoshoot: Birdman

Har planlagt en photoshoot i ca 2 mnd og endelig fikk jeg satt i gang. Husker ikke helt hvordan jeg kom på idèen, men tror det er inspirasjon satt sammen fra mange forskjellige bilder jeg har sett. Elsker å få inspirasjon fra andre og gi det en egen vri. Gleder meg til å starte på skolen igjen så jeg kan komme i gang med noen fotoprosjekt. Er vanskelig å sette i gang på egenhånd, når man ikke har noen tidsfrist osv. Man bare utsetter det hele tiden. 

Har 1000 vis av idèer i hode, så gleder meg virkelig til å gjøre dem virkelig!

FredagSolnedgang

Tur i fjæra
Kan ikke akkurat si at vi ble noe særlig brune og vannet var iskaldt. Var deilig å vasse litt opp til knærne, men det ble ikke nok mer enn det på meg. 

Tanta mi m/familie kom kjørende fra Oslo i dag, så det var litt av en overraskelse som ventet ungene når vi kom hjem fra fjæra. Jeg har jo vist om det i flere dager, men vi hadde gjort en avtale på at ingen andre enn meg og mamma skulle vite det. Utrolig koselig å ha kjentfolk på besøk. Straks er det mosacca til middag!

KlesklyperKattepusEn time av gangen

Mandag

 

Søndag

This is Vogue - photoshoot

Her er bildene fra photoshooten. Har nettopp redigert dem og ser litt ting som jeg burde gjort annerledes. Tror jeg skal ta vare på kjolen og hatten så jeg kan
kanskje kan bruke dem i en senere anledning. Var ikke akkurat noe problem å lage dette, var faktisk utrolig morsomt. Tror jeg skal forsøke å forbedre det i sommer
når jeg drar til mamma. Hun skal jo kjøpe seg symaskin, og da er det enklere å lage noen som blir litt mer holdbart og som ikke blir så stivt. 

Jeg tror det var vanskelig å bevege seg i kjolen, for den var ganske stiv. Så hun kunne egentlig ikke gjøre så mye annet enn å bare stå rett opp og ned. 
Ser nå at vi egentlig burde brukt hele området. Hun står for det meste på samme sted på alle bildene, og jeg kjenner at jeg angrer litt på det nå når man ser samme søyle
på alle bildene. Jaja. Bedre lykke neste gang. Jeg er i alle fall fornøyd med resultatet. Nå må jeg starte på prosjektrapporten så jeg rekker å bli ferdig. 

True colors3. Plass!


Stovner er stedet!

Vi har en russ i klassen x)


I høst var vi  med på å lage en nettside som heter Oppdag Groruddalen. Vår oppgave var å lage kortfilm om en av kulturminnene i Groruddalen. Vi (Meg, Andrea og Kaya) valgte Høybråten Kirke og kom på 3.plass. Filmen vår heter Til evigheten og forbi, og du finner den sikkert inne på siden hvis du leter. 

Premien var et gavekort fra Spaceworld på 2000kr. Utrolig morsomt å komme blant de 3 beste! :)

Det snør og snør.Stien fører oss til nye steder.

Jeg og Marita gikk tur langs Ljanselva i går. Har aldri fulgt den mot Mortensrud, så det var godt å utforske nye turmuligheter. Fant ikke bare fin natur, men mye annet fint. Jeg elsker å gamle hus, gamle skoger, gamle biler osv. Jeg elsker gamle ting, og det er utrolig morsomt å finne slike steder som dette mitt ute i skogen. Det gir også litt spenning i hverdagen, jeg skulle gjerne holdt på med dette hver eneste dag resten av livet. Får aldri nok!

Fotoprosjekt: Desperasjon

Andrea var så snill å være modell i fotoprosjektet mitt. Bildene er tatt på Sognsvann.

Er skikkelig fornøyd med bildene, de viser akkurat det jeg vil at de skal. Er straks ferdig med prosjektrapporten, så er klar for å levere før fristen. Drit digg å være ferdig, nå kan jeg gjøre noen av de andre oppgavene jeg må gjøre for å få gode karakterer, henger litt etter med en del siden jeg har lavt arbeidsminne. 

Tur langs LjanselvaSiden det var så pent vær bestemte jeg meg for å gå en tur for å ta noen bilder. Var utrolig glatt flere steder, jeg klarte å lande på rumpa noen ganger når jeg skulle begynne å gå hjem igjen. Egentlig utrolig deilig å gå tur og kjenne at kroppen fungerer. Hadde pakket på meg litt for mye klær så ble litt for varm mens jeg gikk i sola, men ellers var turen fin og jeg er fornøyd med bildene. 

Har begynt å få skikkelig vårfølelse nå som snøen smelter. Gleder meg skikkelig til sol og sommer.

Hva synes du om bildene? 

Noen ganger er det fint å være alene.

Har følt meg i skikkelig dårlig humør den siste uken. Har hatt store problemer med å omgåes andre mennesker, og det er derfor vanskelig å være på skolen. Er blitt helt hoven og vil helst være helt alene, men det er greit at kjæresten er her. Det setter jeg pris på og han letter litt på humøret mitt ved å få meg til å tenke på andre ting. 

Har følt en sterk dragning mot steder jeg kan være alene, så jeg dro til gravlunden på Nordstrand. Det var surt og kaldt i dag, så det var ikke spesielt digg å forlate huset for å dra til en gravlund. Klarte ikke å oppnå hva jeg ville med å besøke de døde, så jeg må vel bare holde ut til det blir litt varmere i luften. 

Villa NordborgHar tatt bilder av den falleferdige villaen i Mosseveien 190 på Nordstrand. Jeg elsker dette kråkeslottet!

Urban Exploration


Foto: deviantart.com

Jeg kommer ikke til å få sove i natt. Var helt avhengig av å komme på ny idè til fotoprosjektet mitt, og begynte derfor å søke rundt på nettet som en jævla tulling. Og jeg kom over noe som jeg tror er mitt største funn noen sinne. Jeg har hele tiden gått rundt om kring å trodd at det ikke fantes noe særlig forlatte steder i Norge, men så feil kan man ta. Hadde det ikke vært for at det var vinter, hadde jeg løpt opp og ned Norge for å fotografere alle disse stedene, hadde jo selvfølgelig vært en fordel å ha bil. Mamma snakker om å ta seg en tur til Oslo i sommer, og vi har allerede planlagt en fin skogstur. Gleder meg så mye at det er like før jeg får hjertebank. 

Neste gang jeg er i Bodø skal jeg også ta meg en liten tur innom slike forlatte steder!

Lonely rivers flow to the sea

Jul i Oslo

Fotooppgave: Jul i oslo til terminprøven.  

Endelig snø

Hadde terminprøve i foto i dag, så ble tidlig ferdig. Oppgaven var å lage en plakat for en fotoutstilling, så det tok ikke akkurat lang tid enda InDesign absolutt ikke ville samarbeide og krasjet hele tiden. Men jeg ble ferdig og sånn passe fornøyd. Følte egentlig ikke at jeg kunne fått til noe bedre resultat uansett. 

Skal reise til mamma til jul, og jeg gleder meg noe sjukt. Tenkte jeg skulle begynne å småpakke litt i sta, men jeg fant ikke noen av baggene mine så det var jo bare å gi opp for nå. Kanskje bare like greit. 

Jeg elsker tåke!
Slitne Oslo


Jeg har fotoprosjekt på skolen. Har lenge hatt lyst til å ta bilder av den slitne delen av Oslo. Så jeg gjorde det. Tittelen på bilde-serien er Slitne Oslo, og jeg er begynt å bli ganske fornøyd med redigeringen. Tenkte jeg snart skulle starte på en rapport over arbeidet mitt, selv om jeg ikke er sikker på om det er nødvendig å levere inn. 

Hva synes du om bildene?

Barn leker

Skumring

Vi skulle gå for å se på en gammel brygge/kai som mamma ikke har sett siden hun var en 7-8 år. Det var ikke så alt for mye igjen, men jeg ser for meg at det kan være veldig koselig å grille der. Så vi snakket litt om å kanskje dra dit i morgen, hvis det blir like fint vær som det det var i dag. Vi får se, tror ikke vi kommer til å gjøre det. Ble så fort mørkt når vi kom dit, så jeg fikk ikke tatt noe særlig bilder. Var i alle fall en koselig liten tur, og jeg var de eneste som ikke ble våt på beina. Fordi jeg hadde på meg støvler!

Høstferie del 1

Deilig å endelig være fremme. Har en veldig lang reise bak meg. Brukte over 21 timer fra jeg dro hjemmefra til jeg kom innen for døra hos bestemor. Jeg dro hjemme fra litt før 22, ventet på avgang i 30min, tatt tog i 8 timer, buss i 10timer, venta på ferge i 1 time, ferge i 1 time, og bil i litt over 30min.  Du kan tro jeg var sliten, og hadde skikkelig vondt i ræva. Siste gang jeg tar toget, når det skal være så dårlig planlagt. Men skal fortsatt ta toget i vinter, skal feire jul her oppe. Gleder meg, for da har jeg nytt kamera så jeg kan filme litt og ta bilder på toget. 

Utrolig kaldt i dag, men jogget allikevel i dag tidlig. Var ganske digg å bruke kroppen litt for en gangs skyld. Men det ble kaldere etterpå når jeg skulle gå tur med lillebroren min. Måtte kle på meg tonnevis med klær, og det var fortsatt kaldt. Skal prøve å jogge i morgen også, være flink jente. Kjenner at det river i halsen når jeg løper, men det må til. 

Høst på Høybråten GravlundSPØKELSESHUSET I KILA-VIKADet er egentlig ikke ett spøkelseshus, bare ett gammelt hus som har stått tomt i nesten 50år. Likt med alle andre hus er det veldig forfallent etter å ha stått ubebodd. Grunnen for at vi kaller det for spøkelseshuset er fordi mamma menter hun så en dame der den gang da hun var barn. Det var ikke hvilken som helst alminnelig dame,  men hun hadde på seg en svart kjole og var hvit i ansiktet og sånne ting. Hehe.. Vet ikke helt om det er noe sannhet i historien. Kanskje det hele er oppskrytt, eller kanskje hun bare la på historien for å skremme meg da jeg var liten.  Er i alle fall alltid like spennende å gå ned til huset, og denne gangen gikk jeg opp på loftet. Har aldri turt å gå opp dit, siden gulvplankene er så råtne. Men Linda sto øverst i trappen og fortalte meg om jeg kunne gå forover, til venstre og høyre etter hvor bærebjelkene er. Det gikk helt fint, men jeg turte ikke å bevege meg like mye som jeg sikkert kunne. Jeg hadde veldig lite lyst til å gå igjennom gulvet, og ble derfor veldig varsom for hvor jeg plaserte føttene. 

Var desverre veldig dårlig med lys der inne, siden alle vinduene på den ene veggen er spikret igjen med planker.  Jeg måtte ty til blitz siden jeg ikke hadde noe annet valg, og bildene er så stygge at jeg ikke gidder å legge dem ut.  

FJELLTUR MED FAMILIENVi fant ut at vi skulle gå en tur opp på Hatten i dag, og jeg måtte jo selvfølgelig hive meg med i stedet for å ligge hjemme å synes synd på meg selv. Og for de som ikke har fått det med seg så har jeg klart å ødelegge ryggen. Så mamma er pliktig til å massere meg med tigerbalsam 3 ganger om dagen. Var egentlig bare godt å få brukt ryggen litt, har jo ikke godt av å ligge i ro. 

UT PÅ TUR ALDRI SUR

Jeg skulle gå opp på berget for å ta bilder. Jeg gikk den veien som jeg har gått i alle disse år, og jeg må bare innrømme at jeg er begynt å bli litt for tung i baken for å løper opp og ned slik jeg pleide å gjøre da jeg var 9-10. Når jeg endelig har kommet meg opp, har fått sett meg litt rundt så ser jeg noe jeg vil ta bilde av. Jeg har selvfølgelig glemt minnekortet hjemme, så det er jo bare å gå tilbake igjen.
10 minutter senere er det ut på tur igjen. Jeg velger å gå opp en annen sti, hvor bestefar har lagt ut planker over en slags myr som alltid er der. Jeg går der og tenker at han egentlig er ganske smart. I det neste sekundet går jeg på en jævla spikker som stikker rett opp i været. Jeg prøver å dra til meg foten, men skoen blir jo stående igjen. Hull i skoen, faen så glad jeg ble. Jeg går videre, kommer helt opp på toppen. Begynner å ta litt bilder. Jeg får tatt max 20 bilder, og plutselig er jeg tom for batteri. 

Kjempe koselig tur.. Er overskyet, kaldt og en skikkelig sur vind. Jeg tror sommeren er over, høsten har nok en gang kommet litt for tidlig. Er jo blåbær og sopp over alt.  

SØØØØNDAGAkkurat nå er hun 3 mnd og 6 dager. Er hun like flink som meg, klarer hun nok å sitte innen 1 mnd. 

Vi har en bondegård rett ved siden av, som har 3 hester. Jeg liker den andre best, jeg mener.. Den som ikke har rumpa si med på bildet en gang. Savner virkelig å ri, har ikke ridd på snart 6år.

Her har du da nyyyydelige meg i bilen, med ett barnslig tryne. Jeg ser ikke sånn ut til vanlig, jeg loover deg.

Haha. Faraz, lillebroren min i Faraz-perspektiv. Jeg hadde kameraet rundt halsen for en gangs skyld siden jeg bærte handleposer. Så begynte han å peke på kameraet og prøve å uttale ett eller annet. Så jeg knipset i samme slengen. Dette er da gullgutten min, han er så kosete og rampete, og alt mulig. Er utrolig glad i han. Snart 3 år, og har endelig begynt å uttale hele setninger. Jeg mener.. Han prøver i alle fall :D
 

BILDER 01. JUNIIf only you could see just how lonely and how cold and frostbit I?ve become

Jeg kan ikke få sagt hvor lei jeg er av vinter. Det er kaldt og snø over alt. Utrolig unødvendig å måtte bli våt og kaldt hver gang du går 5 meter utenfor døren. Jeg har holdt meg mye inne i vinter, noe jeg skal fortsette å gjøre til snøen forsvinner. Med en gang den er borte, skal jeg finne frem skoene mine og endelig føle meg litt mer tilpass med hvordan været er. Jeg gleder meg til lysere tider..

ALMOST WINTER

EAT ME!


I CAN'T DO THIS SHIT ANYMORE!FUCK!

IT'S STUPID, YOU KNOW.


I MISS THE TIME WHEN YOU WHERE HERE

Jeg satt ute på balkongen og oppdaget plutselig verdens vakreste solnedgang. Så jeg kunne ikke gjøre annet enn å få på meg skoene, og løpe ut for å ta bilder. Det var helt utrolig. Alt var rødt. Absolutt alt.

19052010

Han er så utrolig søt. Han elsker kjeks. Og må ta på kameraet xD

ANGELBITES?


Jeg er egentlig ikke ute etter din mening, jeg har alt bestemt meg. Men det er jo alltid hyggelig å høre andres synspunkter.
(Leppa mi ser rar ut..)

La meg introdusere deg for Mika, verdens søteste kattunge.