Blogg

Til dere som leser

Det har vært dårlig med blogging den siste tiden. Egentlig helt siden jul og før det. Jeg er ikke lei av å blogge, jeg liker det. Problemet er at jeg ikke har pc og det er fortsatt tung vinter her. Synes det er kjedelig å gå tur når det er så mye snø. Bildene blir så like.

Jeg er "syk" for tiden. Har null energi og sover mer enn jeg har gjort det siste året. Forsøker å trene litt, men tørr ikke ta det helt ut siden jeg ikke har så mye energi. Har fått dårlig blodtrykk i det siste, så mange ganger blir det helt svart når jeg reiser meg for raskt.
Var hos legen i går og tok noen blodprøver. Så om en ukes tid er jeg forhåpentligvis litt klokere på hva som er feil med maskineriet.

Mangler motivasjon

Orker aldri blogge lengre. Vet ikke helt hva som er grunnen. Tenker hver eneste dag at jeg skal blogge, men orker bare aldri. Har også mistet helt motivasjonen til å ta bilder. Vurderer å lage ny blogg og bare la denne ligge og støve ned. Vet liksom ikke. Men føler også at det haster. 

Hva synes dere? Lage ny blogg eller ikke? 

Jeffrey Campbell

Kjøpte meg sko på lørdag :D

Hva synes dere?


Jeg forsøkte å finne ut hva jeg kunne gjøre for å gjøre bloggen enda bedre. Tenkte jeg kunne starte med å finne ut hva bloggen min egentidlig innholder, men klarer egentlig ikke å komme på noe. Prøvde å se igjennom mine 20 siste innlegg, og jeg føler at alt ser ganske dødt ut. Jeg trenger litt hjelp.

Hva er det du er interessert i å se/lese om?
Hva er det jeg kan gjøre bedre for at du skal lese bloggen fast? 

BloglovinNå har jeg registrert meg på Bloglovin så det er mulig å følge meg der :)
Victoria Bellatrix

Bloggen er dødBloggen er ganske livløs for tiden, men jobber virkelig med saken. Tanken er å fikse nytt design og prøve å komme opp med noe litt nyskapende å blogge om, men vi får se hvordan det går. Har skrevet en liten liste over ting som kan være aktuelle, har jo også skjedd litt nytt siden jeg gadd å blogge sist. Jeg trenger en helt ny start føler jeg, men har ikke lyst til å opprette ny blogg eller slette det som allerede ligger ute. 

Hvis det er noen som i det hele tatt er innom bloggen lengre, så må dere gjerne komme med forslag om hva jeg kan blogge om framover uansett hva det måtte være.  Tar i mot alle forslag!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2417041/victoria-bellatrix?claim=mkxzbc936nf">Follow my blog with Bloglovin</a>