Hair & Bodymod

NYTT BLEKK!


Dårlig iphone/instagram kvalitet. Men det duger jo det! :)

Kom hjem fra Oslo i går! Litt rart å være så mye hjemme som det jeg er. De siste årene har jeg jo flydd frem og tilbake til Oslo så fort jeg hadde litt ekstra penger. Hadde ikke vært i Oslo siden Mai, så dette var en tur jeg virkelig trengte. Kanke bli så lenge til neste gang, kjenner jeg holder på å bli gal allerede.

Hva synes du? 

Tattoo day 5Jeg er en person som digger å klø meg på ryggen til en hver tid. Og nå som denne har begynt å flasse og klø er det virkelig ikke lett å holde fingra av fatet. Siden jeg ikke ser tatoveringen uansett hvor mye jeg bøyer og vender på meg så er det vanskelig å klø uten speil. Så jeg har tilbrakt mye av dagen på badet, for å kunne klø overalt rundt greia. Hardt liv..

Er utrolig fornøyd med tatoveringen så langt. Den er akkurat passe. Ikke for myk og ikke for hard. 

Hva synes du?

NEW INKVar i byen i dag og fikk litt mer blekk på kroppen. Er noe av det mest smertefulle jeg har vært med på, men jeg overlevde. Er ferdig med første session og er utrolig fornøyd. Glad for at jeg ikke valgte å ha den enda større for da tror jeg nok at jeg hadde svimt av. Begynte og riste veldig på slutten pågrunna smertene. Gleder meg til hevelsen går ned så rødheten forsvinner. Blir spennende og se. Tenker jeg skal legge ut bilder om noen dager så dere får se litt bedre uten plast og teip. 

Hva synes du? 
Har du noen tattoveringer? 

BMA ear plugs


Bekalger for dårlig bildekvalitet. Er tatt med iPhone. 

Har hatt lyst på BMA øreplugger i noe som virker som en hel evighet. Vet ikke helt hvorfor jeg ikke har bestilt tidligere, men nå har jeg gjort det! Disse skjønnhetene kom i posten i dag! De er 13mm for de som lurer. Jeg har foreløpig bare 12mm, men skal nok få dem til å passe om jeg så må bruke litt makt. Gleder meg til å prøve dem, men skal først ta meg en lang dusj. 

Har du øreplugger fra BMA? 

Hair extensionsDro til Vegard i går for å avfarge og bleke håret. Jeg fant ut at jeg ville ha det litt lysere enn det jeg hadde siden jeg hadde
bestemt meg for å sy inn hair extensions. Da er jeg helt avhengig av å ha en farge jeg ikke blir lei av på en uke, og det er fort gjort!

Etter skolen i dag dro jeg til Tonsenhagen for å besøke en venninne av mamma. Hun var så snill å sydde inn extensions på meg :)
Har kjørt saksa noen ganger igjennom håret, så nå begynner det å se ganske normalt ut. 

Er hundepasser for Tika i dag og i morgen, siden resten av gjengen bestemte seg for å ta en tur med danskebåten.
Jeg fikk tilbud om å være med, men jeg tror ikke jeg ville kjøpt noe som helt fornuftig på hele turen og da gidder jeg ikke. 

Tatovering dag 4


 (Armen min ser skikkelig feit ut, men det er fordi jeg vrir den. Du ser bare den øverste rosen fra min vinkel)

Slik ser tatoveringen ut med 4 dager gammel skorpe. Den er skikkelig vond, og jeg føler meg ganske hemma når jeg bruker armen. Prøver å gå med den så mye i hjertehøyde som mulig, siden det gjør mindre vondt da. Er som å gå rundt med et stort skrubbsår på armen, gjør vondt når genseren legger seg over og alt mulig tull. 

Har du noen tattoveringer? 

Tatovering dag 2Sånn ser den ut i dag etter jomfruturen i dusjen :D

Ny tattovering!Jeg tok 22.juli tattoveringen min i dag! Gjorde skikkelig grisevondt over arrene, men det var verdt det.
Skal slenge inn nytt bildet i morgen, når jeg har tatt av plasten og vaska bort litt gørr. Gleder meg til å få se den skikkelig. 
Må tilbake etter at den har grodd for å fylle på farge, siden huden ikke ville ta til seg fargen ordentlig. 

PiercingsmykkerJeg har egentlig en del piercing-smykker, men langt i fra mye nok. Jeg har bestemt meg for å bestille litt nye smykker i fremtiden, siden jeg har tenkt litt på å stikke opp noen nye og gamle piercinger. 

Skal bestille tattoo-time i dag

Har hatt lyst på ett tre på ryggen i evigheter, og jeg tror tiden begynner å bli riktig. Jeg fikk Mads til å tegne ett dødt tre til meg, og det var bare drit kult. Nesten så jeg vurderer å tattovere det, men jeg er ikke sikker. Var liksom ikke helt sånn jeg hadde sett for meg dette treet på ryggen min, så jeg må nesten tenke litt på det. Det hadde vært litt morsomt å tattovere noe jeg fikk av en i klassen på videregående. Tenk å kunne sitte å tenke tilbake på det. Det er gode minner det!

Skal i alle fall bestille tattoo-time i dag. Ikke til treet, men til en tattovering som er dedikert til de jeg mistet på utøya. Jeg skal ha to roser, en til Espen, og en til Henrik. En til dem hver. Også skal jeg ha datoen, med en fin løkkeskrift. Dette skal jeg ha på venstre håndledd. Det kommer til å bli fint å endelig å satt datoen, så det kan synke inn. Jeg kan fortsatt ikke fatte at noe slikt kunne skje her i lille Norge.  

Pakke fra Rapunzel of Sweden


Kjøpte en remse med hår, og den er lengre enn jeg forventet i det jeg satt å klodde på pakken jeg hadde i hånda. Så nå skal det bli hair extensions på meg igjen, og denne gangen av litt bedre kvalitet enn forje gang.
Fikk med sånn rabatt-kort, og jeg er skikkelig spent på hvor mye det faktisk er på. For det har de jo helt glemt å nevne. Eller kanskje de gjør det av en grunn. Kanskje det bare er 5% avslag? Hvem vet. Men jeg er i alle fall fornøyd med håret så langt. Det er mykt, men ikke for mykt. Det liker jeg. I tillegg sitter du ikke igjen med en håndfull med hår etter å ha dratt hånden igjennom. Sålangt har jeg bare positive meninger om dette håret. Vi får se når jeg får sydd på clipsene og brukt det i noen måneder.

Har du hår fra Rapunzel, og hva synes du om kvaliteten?

HAIRJeg lot lilla-shampooen være i litt lengre enn det som er anbefalt, for å prøve å få en mer lilla-effekt. Og skulle du sett, akkurat sånn som jeg ville at det skulle bli! Nå kan jeg bruke extensionsa mine, og det ser faktisk ganske kult ut etter min mening. Eneste som er er at extensions-hår blir veldig tørt når man vasker det mye, noe jeg måtte gjøre for å få ut fargen. Menmen. Skal kjøpe nytt den dagen jeg blir rik. Jeg mener. Hvis jeg noen gang blir rik innen nærmeste fremtid. Hva synes du?

BLEKE HÅRETJeg prøver i alle fall å bleke håret, vet ikke om selve håret tar til seg så veldig mye mer bleking nå, men etterveksten er ikke noe problem. Sidecuten er der i mot ett problem. Jeg hadde bare ett speil som jeg måtte holde for å klare å se hva jeg drev med. Fungerte sånn halvveis, og tenker at alt blir bedre enn ingenting. Skal farge det grått , får håpe at det går i alle fall. Føler ikke at noe fungere den veien jeg vil at det skal lengre.

Uhh.. Nå er det ikke lenge til jeg skal dra.. Jeg er i Bodø på denne tiden i morgen. 
Håper virkelig at dagene kommer til å gå fort, for jeg vet ikke om jeg klarer å være uten kjærestepusen min i 15 dager! Jeg kommer til å ligge å grine om kvelden xD 

FARGE HÅRET?
Jeg er ikke super fornøyd med håret mitt for tiden. Det er på vei til å bli blondt, men jeg må bare innse at det vil ta litt tid hvis jeg har lyst til å beholde lengden. Er utrolig slitt, enda jeg kurer håret nesten hver dag, og smører i sånn jævla olje. Må nesten finne frem saksa og klippe vekk det som er mest slitt. Har ikke så veldig lyst til det, men det får bare så være. Jeg føler at jeg har fått litt mer penger, og vurderer å kjøpe extensions hvis jeg finner det billig. Blir ikke å få råd til å sy på noe hår før til høsten, og jeg tror ikke at jeg klarer denne lengden. 

Skal jeg farge håret, i såfall i hvilken farge?
Noen som vet om hvor man får kjøpt BILLIG clips-extensions?


JEG HAR NOE SOM IKKE DU HAR.. GULT HÅR! 

Etter skolen i går fant vi ut at det var en god idè å dra til Andrea for å bleket håret mitt. Jeg og Kaya oppførte oss som 4åringer, og jeg tror Andrea ble ganse lei av å leke mamma. Var i alle fall veldig gøy, og jeg er fornøyd med håret. Det tar tid å bli helt blond igjen, så jeg håper virkelig at jeg blir helt blond før Hove. Jeg nekter å gå rundt om kring på en festival med gul/oransj hår. 

JEG ER GAL..Har hatt en ganske jævlig dag, og bestemte meg for at "nå er det nok", så jeg bleket håret. Jeg synes resultatet ble ganske greit, men forandrer helt garantert mening når resten av den virkelig verden ser det og mener at det er gørr stygt. Jeg takler ikke kritikk. 

NEW PIERCINGS, AGAIN?!

Bildet er hentet fra tumblr.

HIPS!
På lørdag dro jeg og Chnåttus til Oslo Bodyart uten å vite hvor jeg skulle ta piercing. Så jeg kom inn, og ville at piercing-dama skulle komme med forslag. Hun kom frem til surface, siden de ikke tok skin divers. Jeg tenkte at det fikk duge, og jeg bestemte meg for hips. Hun målte opp, og satte i gang å stikke. Direkte vondt gjorde det ikke, men langt i fra behagelig. Lyden var vel mer det ekleste jeg har hørt, med tanke på at det kom fra huden min. Jeg er ganske fornøyd, men har denne lille tanken som driver å plager meg. Jeg er sikker på at den ene er skjev. Men jeg tenkte akkurat det samme når jeg hadde tatt tattovering. Chnåttus kommer kanskje til byen i morgen, så jeg får vel gå å spørre noen om det virkelig er rett, eller om jeg bare tenker feil.
Jeg betalte faktisk bare 300kr for dem. Siden jeg hadde fått tak i gavekort fra sweetdeal.no 300 i stedet for 1200kr er litt av en deal:D

HEY DUDE, LOOK AT MY NEW PIERCING!

Jeg fant ut at jeg ikke gadd å betale 600kr for å ta smiley, så jeg gjorde det selv. Resultatet ble bra, selv om jeg holdt på å svime av. Jeg konsentrerte meg så mye om å prøve å overtale meg selv om å kjøre nåla igjennom, at jeg glemte helt av å puste. La plutselig merke til at jeg holdt på å koke over og ble fryktelig svimmel, så det var bare å få i smykket, og legge seg ned på gulvet. Hånden min sluttet å skjelve etter rundt 10 minutter, og jeg satt der og var faktisk ganske stolt over  meg selv.

VIL HA LANGT HÅR IGJEN..


Jeg skal kjøpe meg extensions i 15. Januar. Jeg klarer så vidt å vente. Er så sinnsykt lei av kort hår, enda jeg ikke har hatt det i mindre enn en uke. Nå savner jeg det stygge håret, enda det var så problematisk å holde styr på. Menmen. Kort hår er bra det også, det er litt enklere å style. Problemet er at man nesten ikke kan gjøre en dritt med det.

Jeg har sinnsykt lyst til å farge håret brunt eller noe. Er sinnsykt lei, og føler at jeg trenger en fornadring. Jeg lovte meg selv at når jeg først fikk det lyst, skulle jeg aldri farge det svart igjen. Og svart, vil jeg heller ikke ha. Jeg vil ha mellombrunt hår, men samtidlig er jeg redd det blir så sinnsykt kjedelig at jeg ikke blir å kunne leve med det. Jeg har ikke bleket håret på en stund, så jeg kan jo farge det. Det er ikke snakk om permanent, for det skal jeg holde meg langt unna. Iallefall før jeg kommer frem til noe helt bestemt. Jeg er lei av å skade håret mitt, men enda har jeg ikke funnet en skikkelig god hårkur. Jeg får ikke verdens minste stipend, men likevel orker jeg ikke tanken på å bruke 300 kr på en skikkelig kur. Så hvis du har noe å anbefale, så skrik ut. Helst under 150kr. Jeg pleide å bruke en kur fra Lee Stafford, som var med vitaminer for å stimulere hodebunnen, for å øke hårveksten. Jeg syntes den funket til det meste. Håret mitt har iallefall aldri vært så mykt tidligere.

Spørmål 1: Skal jeg farge håret mellom brunt, eller skal jeg bare fortsette å ha det blondt/hvitt?
Spørsmål 2: Har du en hårkur for slitt hår å anbefale? (helst ikke over 150kr)

WHITE HAIR & SIDECUT


Jeg har aldri vært så fornøyd med håret mitt før. Jeg elsker det seriøst, synes jeg kler det super duper bra. Så, stor takk til Amy, for å fikse håret mitt, tror ikke noen kunne gjort det bedre^^
Så har jeg kjøpt meg ny genser. Hm - 199kr. Utrolig digg å ha på!

PINK HAIR!Greit. Her er resultatet. Ble litt knapt med farge, siden boksen ikke var helt full.. Men det gjør ikke noe. Får dreads om 2-3 uker uansett, og da skal jeg jo bleke håret hvitt. Jeg synes resultatet ble ganske bra jeg. Hva syens du?:D

NEW PIERCINGS!<3
Verdens beste kvalitet på bilde. WEBCAM WTF!
Litt blodig. Joda.

Stian har vært så flink og tatt 3 piercinger på meg. En smule smertefult, men det må da til. Tok angelbites og i navelen. Jeg vil faktisk anbefale Stian jeg, han er kjempe flink til å stikke. Veldig nøye på at det skal bli rett, og alt sånt. Jeg er stor fornøyd:D