Hjem og interiør

Kjøkkenveggene har fått ny farge


Før 

Etter

Jeg synes det var litt gammeldags. Det var vanlig å ha blått kjøkken når jeg var liten, noe alt tyder på at veggene aldri har blitt malt siden denne leiligheten ble bygd. Siden kjøkkenet er ganske lite, synes jeg det ble fint med en litt varmere farge.

Er veldig fornøyd med resultatet, hvis vi ser bort fra taklistene. Hahaha. Jeg hadde ikke teip og klarte å få litt maling på den. Forsøkte å vaske det bort (er vannbasert maling) men det gjorde lite nytte. Så jeg gadd ikke å bry meg siden jeg er nødt til å male taklistene på nytt uansett. Kanskje jeg skulle malt taket i samme slengen?
Gjør meg egentlig ingenting at listene er helt flekkete. Jeg pleier å stirre i veggen, ikke i taket. 

Malingen som er brukt er fra Jula i fargen Cappucino =)

Hva synes du?

Natur i stuaLampe av Norgesglass

Jeg har verdens snilleste bestemor som har fått tak i ledning så jeg kunne lage meg lampe av en av Norgesglassene mine. Jeg tenkte at glasset kanskje kom til å bli for tungt siden jeg bare har store glass, men det går helt fint. Den henger uten å vise tegn på å ville gi etter. Tenkte jeg skulle få tak i 3-4 mindre Norgesglass og en jernstang så jeg kan få laget noen flere. Får se hva jeg finner på etterhvert.23112012


FØR

ETTER


Jeg har alltid vært glad i å ha det mørkt på rommet når enn jeg måtte ønske det, og disse gardinene passet fint inn på mitt forje rom. Men nå så det plutselig så voldsomt ut. Følte at det stjal så mye av lyset i rommet. I tillegg fikk de rommet til å se så lite ut. Så jeg bestemte meg for å skru opp persienne som jeg har hatt stående i skapet siden jeg flyttet inn. 

Hva synes du så best ut?

NorgesglassTidligere i dag etter at jeg hadde gått en tur i skogen gikk jeg en tur rundt huset. På baksiden fant jeg tilfeldigvis ett Norgesglass med masse stein og blader i. Er lillebrødrene mine som har dratt det med seg ut. Og siden mamma ikke savner det, bestemte jeg meg for å gjøre det til mitt eget. Var selvfølgelig ikke noe lokk på det, så jeg gikk ned i kjelleren for å se om jeg fant noen. Joda. Der sto det 3 ensomme Norgesglass igjen. Jeg tok med meg det ene litt mindre uten Norge-logoen på og 2 glasslokk og 2 aliminiumsringer. Har allerede vasket dem og gleder meg til og få dem med meg hjem. 

Har allerede 2 stykker hjemme som jeg har fått av mamma siden hun hadde så mange i kjelleren. Foreløbig blir begge to brukt til kaffe og kakao-kapsler til kaffemaskinen. Føler at jeg godt kunne brukt dem til noe annet, har bare ikke kommet på noe kreativt enda. Skulle gjerne hatt noen som var litt mindre, men jeg kjenner ingen som har Norgesglass stående ubrukt. Har jo tenkt tanken på og spørre meg rundt og kanskje henge oppslag i butikken. Men så er det jo begrenset på hvor mange glass jeg har plass til og ikke minst brukt for. 

- Har du noen Norgesglass?

Palle-inspirasjon

Kjøpte vakre hjem & interiør i dag, og jeg kan ikke akkurat si at jeg angrer. Så utrolig mye fint. Får lyst til å bygge meg hus! Ha det akkurat sånn som jeg vil ha det. Men neida. Jeg leier leilighet i kommunen, og veit ikke hva jeg får lov til og ikke. Har nettopp sendt dem mail og spurt om jeg får lov til å male veggene. Så vi får se hva det blir til. Håper jeg får lov. For noen strøk med maling på vegger og diverse har utrolig mye og si. 

Leiligheta