Hverdagsliv

Skole

Lekser, lekser, lekser. Jeg har skikkelig problemer med å sette meg ned og faktisk gjøre noe fornuftig. Har utsatt skolen hele uka, noe som virkelig ikke er bra. Har innlevering og prøve i opplysningstid og revolusjoner på fredag. Jeg aner ikke om jeg klarer å skrive noe innlevering. Føler at jeg står helt fast. Har mye heller lyst til å være ute å ta bilder, eller gjøre noe helt annet enn å sitte inne i finværet og lese kjedelig historie. 

Mamma kommer hjem fra Oslo i morgen, noe jeg gleder meg skikkelig til. Har ikke sett henne på en stund, og før det var jeg jo 14 dager på vest-landet. Har vært å måkket bort snø fra inngangspartiet og slikt sånn at hun faktisk kommer seg inn uten å vasse i snø opp til knærne.  JEG GLEDER MEG!Kattepus

Her i huset bor det  3 katter. 2 Ragdoll puser og en vanlig huskatt som ikke ville bli tatt bilde av.
De er utrolig søte, men den ene prater mer enn den andre. Må innrømme at man fort blir lei og sliten av å høre på det. De vil ha oppmerksomhet og kos hele tiden. Gleder meg litt til å dra hjem, slipper kattehår på alle klærne. Blir jo gal.

Jeg var i Molde i dag. Kjøpte litt forskjellig. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder senere og vise dere hva jeg har brukt pengene mine på :)
Har også bestilt litt på Ebay, nelly og cdon. Gleder meg til å dra hjem og vente på pakker. Dagens høydepunkt  liksom xD

 

Svingende humør

De siste dagene har vært ganske slitsomme. Hele mandagen gikk til reise og stress. Opp til flere ganger var jeg sikker på at jeg ikke ville overleve turen, men jeg kom frem til slutt. Jeg er i Vikebukt, et lite sted utenfor Molde. Det er ikke mye større enn der jeg bor, så forandringene er små. Tante mi er butikksjef og klarte å overtale meg til å bli med på jobb i dag tidlig. Utrolig skummelt, hadde egentlig lyst til å grave meg ned. Jeg takler dårlig å ta ting på sparket. Men man tar på seg smilet og later som at det går helt fint for at de ikke skal tro at du er lat. Til min overraskelse gikk det over alle forventninger, det var faktisk ganske morsomt å sitte i kassa og drite seg ut for kunder.
Gikk "hjem" etter 2-3 timer. Det var en lang nok arbeidsdag for meg.

Selvom det var gøy å sitte i kassa på butikken så er det ikke noe jeg ville valgt som yrke. Har jeg en dårlig periode, så kommer jeg ikke. Hadde ikke klart å være hyggelig foran kunder. Jeg mener.. Jeg hadde ikke klart å sitte der når jeg egentlig ville ta livet mitt. For sånn er det mange ganger. I tillegg kan jeg ikke fordra mennesker.

Jeg skal være her til den 25.mars. Nok av rolige omgivelser til å gjøre lekser. I tillegg skal jeg prøve å få en photoshoot med kusine mi. Kommer helt ann på været.

Har migrene. Men ikke anfall. Er stiv i nakken, spenningshodepine og litt lyssky. Men det er bare småtterier i forhold til det er andre dager.

Generell studiekompetanse

JADA! Nå er jeg endelig i gang med VG3 igjen. Deilig å få starta. Første faget jeg skal igjennom er historie, også tar jeg det litt som det kommer. Gruer meg skikkelig til matte, men skal nok klare det også. Norsken er jo også ganske tung, men det driter jeg i :)

Er i skikkelig godt humør i dag, håper bare det varer hele dagen xD


Spørsmål: Har du fullført videregående?
 

Keep on walking

Har vært stille her inne en god stund nå, så jeg fant ut at det kanskje var på tide å blogge igjen. Har savnet det en del, men har ikke hatt energi til å gjøre noenting. 

Snøen er endelig begynt å forsvinne siden det har regnet i 3 dager i strekk her. Er jo noen ulemper med regnet da, som at veien forsvinner og slikt, men jeg er bare glad for at den stygge snøen forsvinner. Er lei av å sitte inne, så var utrolig deilig å komme seg ut i dag. Plutselig kunne man faktisk LUKTE noe, det var en deilig følelse. Håper snøen er borte for evig og alltid, i hvert fall til neste vinter! 

Hentet lillebroren min i barnehagen i dag når jeg returnerte fra den lille "skogsturen" min. Utrolig godt å komme inn og ta på seg tørre klær, sette seg ned og drikke en varm kopp kaffe :)

Litt nytt i leiligheta

Har fått ny sofa som jeg er utrolig fornøyd. Har i tillegg sydd med gardiner som jeg ble ganske fornøyd med. Er de første gardinene jeg noen sinne har sydd, og det var ikke bare bare og få klipt dem rett av. Ikke viste jeg for lange gardiner pleier å være eller noe. Men det ble bra. Hadde planer om få hvite gardiner før jeg flytta inn. 
Har lyst til å ha alt veldig lyst, så skal satse på å få tak i et hvit gulvteppe med tiden. 

Pallebordet er jeg enda ikke ferdig med. Har hatt besøk av en kompis i 1 uke, så alt er ble satt litt på vent.

Drar til Oslo i morgen, siden jeg skal være fotograf i bryllupet til tanten min i København fra og med torsdag. Gruer meg til selve reisen, men det skal bli gøy å se litt mer enn bare havna (danskebåten) i nabolandet vårt. Vi skal blant annet sjekke ut Fristaden Christiania mens vi er det, skal kjøre limonsin osv. Tror det blir utrolig morsomt og en opplevelse jeg kommer til å huske resten av livet. Gleder meg til å ta masse bilder! Har ikke pc lengre, så vet ikke om jeg får oppdatert bloggen noe særlig mens jeg er der. Men men. 

Hva synes du?

Noen gang vært i København? 

Horn m/ost og skinke

Tiden gikk så alt for sakte i natt, så jeg bestemte meg for å lage horn fylt med ost og skinke midt på natten. Hadde selvfølgelig ikke oppskrift, noe jeg er helt avhengig av. Så jeg ble helt sjokkert da de smakte bedre enn de noen gang har gjort. Men det hadde sine utfordringer. Jeg manglet en del ting som jeg alltid pleier å bruke. Som melk, bakepapir og kjevle. Så jeg improviserte så godt jeg kunne. 

Har ikke pc

Pc'n har klikka totalt, så blir lite blogging fremover. 

ÅgvatnetRydding

Mamma hadde dratt til Mo i Rana når jeg våknet i dag, så det ble utrolig kjedelig å sitte her helt alene. Fant ut at jeg skulle rydde huset før hun kom hjem, og jeg er selv ganske fornøyd. Jeg hakke gjort noe særlig innstats på ryddefronten på lenge. Har støvsugd alle gulv i første etasje, ryddet på stua, ryddet på rommet, satt på klesvask, tatt oppvasken og vasket komfyren.

Red Bull

Ut på turHytteturVi dro en tur på hytta i dag, selv om det ikke var så fint vær. Fint og fint. Var egentlig veldig fint. Jeg likte temperaturen, ikke for kaldt og ikke for varmt. Vi grilla og spiste godteri, jeg løp rundt om kring å tok bilder av alt jeg kom over. Jeg skulle egentlig pugge til samfunnsfag prøva som er på onsdag, men glemte selvfølgelig boka hjemme. Skal putte farge i håret nå, så får jeg prøve å lese litt. Føler at det er litt seint å begynne å pugge i mårra. 

Forandring fryderSkal farge håret i kveld når vi kommer hjem fra hytta, skal bli deilig å få en litt annen farge enn bare kjedelig brunt. Skjønner ikke helt hvordan jeg 
kunne tro at jeg kom til å holde meg til den fargen jeg har nå. Må bare innse at jeg er avhengig av å farge håret og sånn er det bare. 

Jeg vurderer å ta meg fri fra skolen siste uken, men jeg kan nesten ikke bestemme meg for det akkurat nå. Må vente til den 12 juni, da får vi vite om vi kommer opp i muntlig eller ikke. Kommer vi opp i muntlig blir jeg lei meg. For nå er jeg blitt ganske innstilt på å stikke av 16. juni.. Skal bli syykt deilig med ferie, og jeg har begynt å planlegge sommeren mer eller mindre. Har en del venner jeg må se igjen blant annet. Men så var det det med penger da, men det fikser seg sikkert det også. Krysser fingrene for det. 

OppsalDro til Kaya i dag for å drikke vin i finværet. Ble egentlig litt for varmt så det ble en del klaging enda vi forsøkte å holde kjeft. Hadde det veldig
koselig, og det var utrolig godt med håret første vannmelon. Var bare der ett par timer før jeg fant ut at jeg skulle stikke tilbake til Holmlia for å treffe
mine besteforeldre som er i Oslo. 

Av bestemor og bestefar fikk jeg 600kr som skal rett på sparebørsen. Spiste pizza og jordbær med fløte. Utrolig koselig å se dem igjen, enda det ikke er 
så utrolig lenge siden. Jeg var jo å besøkte dem i påsken, og nå er det under 1 mnd til jeg stikker nordover igjen. 

Hva har dere gjort i dag? :)

Nøklevann

Hadde fri fra skolen i går, så jeg og Marita benyttet anledningen til å ta oss en liten tur til nøkkelvann. Tika fikk seg en lang dukkert, mens
vi koste oss med fint vær, jordbær og blåbær. Utrolig koselig. 

Produktiv dag :)


Har skrevet søknader og søkt på deltids og sommerjobber i dag :)

Har vasket badet. 

Føler meg skikkelig produktiv i dag, og har masse av energi. Har ryddet og ommøbelert på rommet. Vasker alt jeg har av klær. Har søkt på jobber og vasket badet. Tenker jeg skal ta meg en joggetur før det blir mørkt og prøve å få gjort noen skoleoppgaver når jeg kommer hjem. 

Vi har fri helt til torsdag. Utrolig deilig, skal prøve å jogge hver dag :P

Fikset på rommet
 
Jeg startet så smått med å rydde på gulvet på rommet. Nå har jeg flyttet rundt på alt av møbler som finnes i rommet uten om senga.
Er ikke helt sikker på om jeg er så fornøyd med hvordan det ser ut helhetlig, men det er utrolig deilig med forandringer. Føles ut som jeg har hatt det
slik i 2 år, og det er en evighet for meg når det kommer til om-møblering. 

Har igjen senga som er fylt opp med ting og litt klær. Driver å vasker over halvparten av klærne mine, siden de har vært på gulvet i flere uker.
Ja, jeg vet.. Er skikkelig rotete. Skal prøve å holde det ryddig noen uker frem over, bare for å se om jeg faktisk klarer å kontrollere rotingen min.
Skal jo tross alt flytte ut til sommeren. 

Skulle egentlig vaske badet på torsdag, men har blitt dovendyr og sover hele tiden. Så jeg tenkte jeg kunne gjøre det nå som jeg er hjemme alene og har all tiden i hele verden på meg :)

1000 kroner


Mamma ringte meg i rundt 22 tiden i går for å spørre om jeg ville sitte barnevakt på Veitvet. Hadde først tenkt til å si nei, men hun viste at hun måtte lokke meg med noe. Så nå er jeg 1000kr rikere, men det føles som 10 000 siden det er i kontant. 

Holder på å rydde rommet og vasker klær, er nødt til å bli ferdig innen 14.30, må rekke biblioteket før de stenger. 
Fikk en kurv med jordbær av mamma, så skal spise jordbær m/fløte etterpå. Gleder meg!

12 mm igjen


Fant ut at jeg skulle presse inn 12mm spiraler i dag. Gikk helt fint, har gått så lenge med 10mm i :D


Det er endelig påskeferie! Typen er på hytta i helga, så jeg blir heeelt alene og har tid til å gjøre masse rart. Som å ta masse bilder, trene meg tynn og pen, jobbe med skoleoppgaver. 
Skal på grilling hos tanta mi i morgen, gleder meg!

Jeg har gjort et godt forsøk på å rydde rommet i dag, og begynner vel egentlig å bli ganske fornøyd. Gjenstår bare å ta på nytt sengetøy, noe jeg alltid gruer meg til. Jeg har dobbeltdyne og jeg er bare 162cm, så det er tungt arbeid!

Hva har du gjort i dag? 

Jordbær med fløte

Dagens beste måltid så langt. Jeg var på Meny tidligere i dag og kjøpte frukt for masse penger. Kjøpte jordbær, kiwi, druer, bananer, epler, pære og nektariner. Jeg skal forsøke å bli sunnere, og frukt er noe jeg synes er kjempe godt. 

Straks skal jeg vaske noe klær og lese ferdig den engelske boken jeg har holdt på med en stund. 

Fylt 20 år


Jeg glemte helt å ta bilder når alle gjestene kom, men slik så det i alle fall ut før noen dukket opp. Vi spiste pizza fra peppes, is og kaker. Drakk vin og brus. Det var en koselig kveld, men skulle ønske at mamma var her. 

Fikk 2 flasker med godsaker og strøket gjeld. 


Fikk en del penger når jeg dro til Lanzarote som var bursdagspenger, resten kommer på mandag. Så fikk jeg jo converse som vi prøver å få byttet nå. 

Er helt utslitt så orker egentlig ikke å blogge noe særlig.  

Familietreff


Vi var på familietreff på Noodle Pie i går. Jeg hadde med kamera men glemte helt å ta bilder når alle hadde kommet. Hadde tenkt til å ta bilder av mat og familiemedlemmer og det som var. Jeg fikk bursdagsgave også. Converse med en nydelig blåfarge, men takket være mamma var de i størrelse 39. Noe som er alt for stort for mine "store" bein. Jeg bruker 37 1/2 i Converse, så jeg lurer litt på hva jeg skal gjøre med dem. Mamma foreslo at hun kunne kjøpe dem av meg, så jeg kunne kjøpe meg nye i 37, men vi får se hva som skjer. Kanskje jeg får byttet dem, har jo ikke kvittering (de er kjøpt i USA). 

Garnier BB Cream


Jeg har hørt så mye positivt om denne kremen at jeg tenkte at det var på tide å prøve den. De har 40% på hudpleie fra Garnier på Cubus så jeg fikk den for 54 kr i stedet for 89kr. Sålangt er jeg utrolig fornøyd. Jeg føler at den legger seg mye gjevnere enn foundation og man kan føle at den gir huden en del fuktighet. Kommer nok til å bruke denne en del fremover. Tror den kommer til å bli mye brukt i sommer, føler at foundation blir for tykk men vil fortsatt ha noe som deker og gir en gjevnere hudtone. 

Har endelig fått hengt opp knaggrekken og bildet mitt fra Ikea. Det var ikke bare bare og det er ikke 100% rett, men det får så være. Er fornøyd med innsatsen, siden det fortsatt henger der betyr det at skruene holder :D

Lørdagskos


Jeg har hatt lyst til å prøve den siden den kom i frysedisken, men nå var det på tide. Har kanskje litt for høye forventninger. 

Yndlingspotetgullet mitt som jeg spiser litt for ofte. Alltid med dip. 

Red bull. Jeg kjøpte to og mistet en i bakken så det gikk hull på den. Ikke særlig morsomt.. Hvis jeg drikker 2 bokser red bull om dagen blir det over 15 000 kr i året. Det er sjukt mye penger på red bull!

Jeg er skrubbsulten. Desverre er dette frokosten min. Har ikke hatt tid til å spise før nå. Og joda.. Som alle andre synes jeg pizzaen var skuffende. Og det er litt skummelt å tenke på at det er enda en som jeg lurer på hvor lenge kommer til å bli liggende i fryseren. 

Ja, jeg tillater meg selv å spise drittmat. Jeg har slitt ræva av meg i 2 dager i tillegg til å natt. Forsøkte å trene i sta, men fikk ikke så mye ut av det. Kroppen er helt ferdig, det er utrolig smerkefult å løfte armene over hode. 

Sitter barnevaktAkkurat nå sitter jeg barnevakt for denne lille skapningen. Det er utrolig nok lillesøsteren min på snart 1 år. Nå ligger hun på rommet å roper for å få oppmerksomhet. Håper hun sovner snart, for jeg kjenner at jeg får litt vondt av henne. Hun er jo trøtt som bare det og jeg skjønner at hun ikke vil sove. Det er jo nye mennesker her og nye ting hun kan pelle på. Jeg forstår henne veldig godt. Men JEG har lyst til å sove om ikke så lenge.. men jeg kan ikke være inne på rommet når hun skal sove for da kan det ta utrolig lang tid før hun sovner. 

Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til stå opp med henne halv 7 i morgen, jeg sov jo tross alt til 12 i dag. 
Hahhah. Lurer på hvordan det kommer til å gå med meg den dagen jeg får mine egne barn.  

iForm

For rundt en mnd tilbake begynte jeg å abonnere på 3 blader. Dette er en av dem, og det virker lovende. Det inneholder alt fra hva man burde spise til hvordan man kan holde seg i form. På mandag skal jeg starte med å nå målet mitt. Jeg gleder meg faktisk. 

Men nå skal jeg faktisk dra å jobbe noen timer for å tjene inn litt ekstra money. Skal sitte barnevakt i kveld også. Penger er penger :P

FemhundrekronerJeg var med på en liten jobb i går og fikk 500kr for slitet. Jeg bærte rundt 60-70 skolepulter. Har gnagsår på tærne, støl i absolutt hele kroppen og eier ikke krefter i hendene. Jeg prøver å se på det som en veldig hard treningsøkt, utrolig nok kjennes det faktisk bra ut å virkelig ha brukt ryggen. Jeg har ikke like vondt som jeg pleier å ha. 

Ut på tur aldri surJeg gikk en liten tur i dag, for å få frisk luft etter litt for mye vodka & battery i går.
Skulle sjekke ut locations for selvportrett-oppgaven som jeg blir nødt til å gjøre i morgen. Tenker at det er like greit, da rekker jeg å planlegge mer. 

Har ikke spist noe frokost enda, begynner å bli sulten.
Var for kvalm da jeg våknet til å få i meg noe annet enn vann.  

Planer for i morgen


I morgen skal jeg få hjelp av Marita til å få gjort en av skoleoppgavene som jeg aldri fikk gjort. Det er altså selvportrett. Skulle gjerne gjort dette alene, men det blir litt vanskelig å trykke på utløseren uten å stå bak kamera selv. Jeg kunne egentlig tenke meg å prøve selv siden bildet skal være ganske kornete og ufokusert, men det er greit å ha noen med i tilfelle ting ikke skulle gå som planlagt. 

Nå skal jeg prøve å sette meg ned for å skrive disse søknadene som jeg har snakket en del om, slik at det blir gjort klart så det jeg dumpe dem i fra meg i byen en vakker dag. I tillegg har jeg fått låne en bok av Tone som jeg gleder meg til å starte på. Den har fått god kritikk av Neil Gaiman som er min yndlingsforfatter!

Har du noe skolearbeid du ikke har gjort?

Reiser til Spania


Er en del som skal være med, har noe i vaskemaskinen i tillegg. Jeg vet jo ikke helt hva jeg skal pakke egentlig, så det blir litt av alt. Det kommer jo til å være en fin temperatur, men det er jo lurt å pakke med en bukse til kjølige kvelder. Skal bli digg å komme til varme strøk, enda det bare er for en uke. 

Sko er viktig. Jeg har mange sko, samtidlig som jeg ikke har sko. Jeg veit at bildet er uklart, og det må jeg beklage. 


Pc, speilrefleks og digitalkamera skal være med. Så det blir kanskje en oppdatering eller to mens jeg er der nede, man vet aldri. Jeg håper i hvert fall på å få ett hint av brunfarge, selv om jeg tror det er litt for mye å håpe på. Jeg er nordmann, og kommer garantert til å være det når jeg kommer tilbake. 

Ha en fin vinter, alle sammen!

Sverigetur

Det ble en spontan sverigetur i går, jeg fikk kjøpt meg røyk! Fant i tillegg noe nudler som selvfølgelig havna i handlevogna, er egentlig ganske spent på å smake på disse. Skal ta med meg en den ene koppen på skolen i morgen, så jeg får testet det ut.  

Kjøpt vannkoker til klassen
EJeg og Kaya skrapet sammen 10kr fra hver elev i klassen som ville være med på å kjøpe vannkoker. Så stakk vi til Europris i matfri for å kjøpe, kostet bare 80kr for vannkokeren som tar opp til 1,7 L vann. 
Så fra nå av blir det nudler, rett i koppen, kakao, kaffe og te for alle penga. Klassen har også begynte å snakke om å kjøpe micro, men vi har egentlig ikke noe sted å ha det. 

 Jeg prøver å redigere bildene jeg har tatt, men har store problemer med å bli fornøyd med noen av dem. Hver gang jeg endrer på det ene bildet, føler jeg at jeg må få de andre så lik som mulig, og sånn fortsetter det bare. Planen er å bli ferdig i dag så jeg kan starte på det skriftlige. Ekke bare bare.

Forskjell på nudler

Jeg gikk på joker for å kjøpe Red Bull og nudler. Ble selvfølgelig stående å stirre på prisen på Mr. Lee (som jeg alltid kjøper.) De koster som regel 10kr uansett hvilken butikk du er på og jeg føler at det blir veldig dyrt. Så jeg bestemte meg for å kjøpe mine trofaste Mr. Lee nudler og Eldorado. Begge er med kjøttsmak. 

Bare lukten av krydderet fikk meg til å sette opp forventningene, men når vannet var begynt å koke og jeg skulle legge nudlene i kjelen la jeg fort merke til grå-fargen. Nudlene smaker også grått. Jeg klarte å spise omtrent en halv pakke før jeg måtte gi meg. De smakte utrolig rart og lukten fikk meg til å tenke på gamle nudler.

Jeg kommer sikkert til å fortsette å spise Mr. Lee nudler helt til jeg blir gammel dame, hvis jeg ikke finner et annet alternativ. Så langt ser det utrolig dårlig ut. YumYum! med kjøttsmak er mye rikere på smak enn Eldorado, men langt fra så godt som Mr. Lee.... Jeg liker virkelig Mr. Lee!

Jeg er super flink!

I dag har jeg vært utrolig flink. Jeg har ryddet rommet,
sitter nå på gulvet å spiser tortillachips og cheddar dip!


Jeg er ikke så veldig ryddig av meg desverre. 

Bokhylla pleide å være full av dvd'er.. Som jeg ikke gidder å ha lengre. Så jeg pakker dem i en forundringseske for å sende den til mamma. Jeg håper hun blir glad!

Her sitter jeg hveer dag og titter på meg selv i speilet. Spesielt når jeg snakker i telefonen. 

Plutselig var det ryddig, og det tok meg i underkant av overraskende 20 minutter. 

Jeg trenger et hengesystem til veskene mine, nå henger de på gardinstanga. 

Jeg har faktisk litt system på ting. 

Ferdig!

Jeg vurderer å gå på butikken, har lyst på nudler som vanlig. Spiser nesten ikke noe annet for tiden. Kanskje bare like greit at jeg ikke har sånn super stor matlyst nå som jeg har mensen, pleier å spise hva som helst. 

Spørsmål: Rotere du mye?

Venter på typen

Ligger i senga å venter på at typen min skal komme. Har vel egentlig gjort  det siden i dag tidlig, men får ikke tak  i han. Han har månedskortet mitt så jeg håper han kommer, hvis ikke kommer jeg meg ikke på skolen i morgen. 

En liten tur på biblioteketNår jeg først var på senteret for å hente pakker, gikk jeg på biblioteket for å finne en bok eller to. Kom ut med tre stk, og den nederste har jeg lest en gang tidligere. Utrolig bra bok, så har ikke noe i mot å lese den på nytt. Jeg har kommet på en liten idè om å kanskje ha en slags bokanbefaling av og til. Er kanskje ikke til interesse for alle, men sånn er det jo bare. 

Fotograf: Dimitri Koutsomytis


Dit skal vi! Jeg gleder meg skikkelig!

Horn med ost og skinke


 
Jeg og Marita lagde horn med ost og skinke i går, og det ble jo selvfølgelig spist opp. Spiste den siste til frokost i dag. Så jeg fant ut at jeg like greit kunne lage flere. Ble 16stk fulle av norwegia og jævlig mye skinke. Så man blir sjuuukt mett av disse sakene her. Ble kanskje litt for mye ost. Litt.. Haha.. Nei, i hvertfall så tror jeg ærlig talt at de blir bedre når de blir kalde så osten får stivna. Jeg er kvalm og har spist to stykker. Jaja. Da slipper jeg å kaste bort penger på å kjøpe lunsj i mårra. 

Daim cookies

Chris kom på besøk i dag for å lage daim cookies med meg. Ble ikke så vellykka som jeg hadde håpa på, men det er jo første gang jeg har prøvd å lage noe slik. Blir sikkert lettere neste gang, for det kommer det til å bli. Var utrolig enkelt å lage egentlig. Selv spiser jeg ikke så veldig mye som dette, så bortkasta er det jo egentlig når jeg er den eneste som spiser. Men men, slik er nå det. 

Vil studere psykologiSiden vi fikk fri resten av dagen pågrunna evakuering av alle Oslo-skolene, bestemte jeg meg for å stikke en tur innom biblioteket. Jeg ante ikke hva jeg så etter, men endte opp med 4 bøker som handler om psykologi. I tillegg tok jeg med meg en katalog om Universitetet i Oslo, så jeg kunne lese litt om de forskjellige studiene. Jeg vet ikke om jeg kommer til å hive meg ett eller to år på fagskole før jeg begynner på universitetet, men det finner jeg ut.

Gleder meg til å starte å lese, dette er noe jeg har hatt interesse for siden jeg var 13år. Har lest en god del, hentet meg alltid brosjyrer på helsestasjoner når jeg yngre. Så jeg kan en god del, er jo psykisk syk selv. 

Har tillatt meg selv å tenke på fremtidenMens jeg ventet på å komme inn hos legen, ble jeg sittende å bla i KK. Jeg kom over en side med litt informasjon om en kreativ fagskole. Plutselig kjente jeg livet blusse litt opp, og nå har jeg bestilt jeg 4 studie-kataloger fra 4 forskjellige skoler rundt om kring i Norge. Jeg har interesse for så mye rart, så jeg har jo egentlig ikke peiling på hva jeg kommer til å velge til syvende og sist. Jeg liker foto, mediedesign, hår, sminke, mote, interiør osv. Så jeg har jo masse av muligheter når det kommer til det. Gleder meg faktisk litt til å sitte å bla i katalogene, og se litt på hva slags tilbud de har. Blir jo ikke før i 2013 ller 2014 eventuelt, men det er jo fint å tenke litt fremover. Så jeg har en plan. 

Snakker om å være uheldigKlarte jo selvfølgelig å miste ipoden min i gulvet på skolen i dag, med skjermen ned. Så slik ser den ut. Den funker fett, men er veldig ubehagelig å dra fingrene over skjermen siden den er sprukket. Mangler deler av glasset flere steder, og det er ikke digg å få rester i fingeren. Virker ikke som det er noe jeg kan gjøre med den, annet enn å sende den ikke på reperasjon, noe jeg rett og slett ikke gidder. Reperasjonen blir nok ganske dyr, og da kjøper jeg meg heller en helt ny for samma prisen. Ble skikkelig lei meg når jeg så hvordan det gikk med min kjære etter flyturen i gulvet.
Ble skikkelig glad når jeg var å bestille tattoo-time. Ble helt sjokkert over prisen når jeg kom dit, på en bra måte. Gleder meg skikkelig til å kjenne nåla mot huden, kan nesten ikke vente. 1 november er datoen. Heerlig.  

Men! Nå må jeg til legen. Har time klokken 3. Skal ta opp hofteproblematikken min igjen i samme slengen. Nekter å tro at dette ikke kan bli gjort noe med. "Ikke noe alvorlig sykdom i hvert fall." Ikke det nei, ekke du som får hofta ut av ledd uten å ha gjort noe. Blir litt sinna jeg, ikke at legen min veit om det.

Jeg har tatt over morsrollen her i husetHun er blid i det ene sekundet, og sur i det neste. Jeg tror hun er trøtt, siden hun pleier å være det om morgenen. (dette er hvert fall det jeg er blitt fortalt, jeg sover på den tiden av døgnet.) Akkurat nå ligger hun å spiser opp sokkene sine, og er alt annet en glad. Så jeg skal varme en flaske med melk til henne og legge henne i senga. Dette orker jeg ikke å høre på, jeg er alt for trøtt. Trenger en kopp med varm kakao og krem. 

Mamma drakk i går, så jeg har lekt mamma i natt også. Hun kom ikke hjem før klokken 6, og jeg har tenkt til å la henne sove til 12. Da er det opp og hopp. Var i alle fall det jeg måtte gjøre klokken 8 når babisen lå å gråt av sult. Høres skikkelig brutalt ut vettu. 

Don't say a word


 
Nå har jeg lastet ned filmen "Don't say a word". Jeg elsker Brittany Murphy, så jeg gleder meg til å se denne filmen. Vurderer egentlig å vente med å se den til jeg skal ta toget, men har fryktelig lyst til å se den nå.

Har du sett "Don't say a word"? :D 

Bestemor er så snillBestemor og mamma var på Ørnes i sta, så bestemor har kjøpt mat til meg! 2 liter med sjokomelk som jeg ikke har peiling på hvordan jeg skal få drukket opp før på søndag. Ja, jeg drar til Bodø på søndagskveld. Skal da toget til Oslo. Kunne jo tatt med meg sjokomelk på toget.. Hm. 

Mine nye bestevenner

Jeg gikk en tur i skogen denne formiddagen, for å finne ett gammelt bilvrak. Jeg fant det, og klarte selvfølgelig å kutte meg opp en kant når jeg skulle løfte opp taket på bilden for å ta bildet av rattet. Ble litt redd siden jeg har hørt at det er farlig å få rust i fingeren. Men det gikk helt fint når jeg møtte på sauene på vei hjem igjen.

Jeg prøvde først å skremme dem med mine høye hyl og karatespark ut i løse luften. De ble bare stående å se dumt på meg. Jeg mener.. Alle sammen sto å stirret. Lurte vel sikkert veldig på hva slags vesen dette var. Vi ble i alle fall veldig gode venner etterpå. Alle ville komme å hilse, jeg var jo kjempe interessant. Følte meg skikkelig populær når jeg sto midt i flokken, med sauer på alle kanter, jeg var midtpunktet. Og jeg elsket det. Var samtidlig litt skummelt. Hadde alle løpt på meg samtidlig kunne de drept meg. Jeg var også redd de skulle spise opp ringen jeg hadde fått av mamma. Men alt var helt supert, vi var bestevenner alle sammen. Jeg fortalte om meg selv, og de fortalte om seg.
Jeg har en rar greie med å snakke med dyr, har gjort det helt siden jeg var liten. Kan snakke med ekorn, sauer, katter og måser. Jeg kunne i alle fall snakke med måser før, er ikke sikker på om jeg kan det lengre. Det er forresten ikke særlig spennende. Ikke er de noe søte å se på heller. Mitt neste mål er å snakke med ravner. 

Obs! Glemte å vise dere håret og ringen min.Jeg har jo farget håret og slikt, det har dere egentlig aldri fått sett. De eneste bildene jeg har lagt ut, er fra mine dårlige dager. I dag har jeg en god dag. Jeg har egentlig hatt det helt supert siden søndag. Virker som det ordner seg mellom meg og Chris, og det er jeg utrolig takknemlig for. Gleder meg til å komme meg hjem, så jeg kan være sammen med kjekkasen. Jooo.. Jeg fikk jo sølvring av mamma i går, glemte å ta bilde siden jeg hadde den på.

Har vært flink jente i dag.


 Jeg har vært på røntgen,  helt alene. Var skummelt å komme seg dit, siden jeg ikke ante hvor jeg skulle. Hadde heldigvis Kaya på øret, som forklare hvor jeg skulle. Og hvordan jeg kom meg tilbake til skolen. Gruet meg noe fryktelig, men det gikk jo helt fint. Holdt bare på å tisse på meg når jeg sto oppå maskina. 

Jeg har lett etter resepten på anti-depressive i flere dager, og har endelig funnet den. Så jeg kom meg på apoteket i sta, så jeg fikk hentet nye. Hadde vært krise om jeg ikke hadde funnet den, har bare en pille igjen. 

Èntrebenk til 200kr funker fett på soverommet det

Èntrebenk funker fett på soverommet, problemet er å montere den sammen.

Spesielt når det er så mye skruer og ting og du klarer virkelig ikke å innse at det er noe system i det hele.

Fikk det til etter noen timer med strev. Måtte jo få litt hjelp for at ting skulle gå fortere, og for å stramme skruer og slike ting. Hadde sikkert gitt opp hele greia, om jeg ikke hadde fått noe hjelp. Mye arbeid for 200kr.

 Bildet av speilet jeg fikk. Veldig dårlig bildekvalitet, men jeg håper dere overlever.

Vi stakk en tur innom lageret til Roger i dag, siden han hadde bruktmarked. Jeg fant dette speilet som jeg fikk siden jeg likte det så godt. Ligner veldig på det andre speilet jeg har som er kjøpt på bohus om jeg ikke husker feil. Men dette er rett og slett gammelt. Jeg elsker det. Man kan se sprekker i lakken, og flere steder mangler det mønster.

Har hatt en ganske grei helg så langt. Er blitt ferdig med èntrebenken og Chris har vært her å kost med meg. Jeg lagde middag til han, jeg er kjempe flink! Haha.. 5 minutters pomfri ftw. Fikk litt lyst på pomfri nå, tror faktisk at jeg skal steke det som er igjen i posen. Også er det rett opp og rydde rommet.

Kjedsomhet fører til skogstur/sopp-safari


Elsker dette stedet. Kalles Ljansviadukten, fra gammelt av, da brua enda sto og toget sa tøff-tøff-tøff-tøff.

Jeg har oppdaget det jeg også.. Jeg kan ikke være 100% normal sånn som jeg ser ut på alle bildene mine. Ganske merkelig det der, spesielt at jeg ikke har på meg briller på dette bildet, for jeg mener å huske at jeg hadde dem på meg. Det har jeg faktisk bevis på. Men jeg gidder ikke legge ut flere bilder av meg selv. Holder med ett!

Jeg røyker fordi det er kult! I tillegg er jeg gammel nok.

Mini-soppen i skoperspektiv. Jeg elsker makromodus, men jeg nekter å legge meg ned på bakken midt i skauen hvor det er så mye kryp at det ikke finnes tall på det. Ekle,ekle småkryp.

Nå må ikke dere tro at jeg er noe jævla soppekspert, for det er jeg på ingen måte. Men hvis jeg ikke tar feil, så er disse greiene her giftige. Jeg mener ikke bare at du får vondt i magen og diarè, men at lever og nyrer kollapser. For etter min mening.. Så ligner dette noe jævlig på en spiss giftslørsopp.

Noen som har prøvd å brenne ned hele skogen.

Det var utrolig mye sopp der, men jeg orket seriøst ikke å ta bilde av ver eneste lille sopp jeg syntes var søt, morsom eller stygg. I tillegg har jeg ikke vett på sopp, og jeg liker ikke sopp. Jeg mener.. Smaken. De er søte, bare noen av dem så klart. Mange er utrolig ekle. Så det kunne ikke falle meg inn å faktisk ta med meg noen av disse hjem, enda jeg er ganske sikker på at jeg så noe som går under katogorien matsopp. Jeg har også lært at man ikke skal spise sopp man ikke er 100% sikker på om er giftig eller ikke. Vi har faktisk en god del sopparter i Norge, som man helst ikke skal spise, der i blant Spiss Fleinsopp. Det er jo selvfølgelig opp til en hver hva de vil putte i seg, men flein er den jeg tror er mest behagelig. I små doser selvfølgelig. Jeg ville heller fått noia, enn å ligge på sykehuset og få nyretransplantasjon. Du kan jo prøve å gjøre begge deler samtidlig, jeg kan filme. Tror faktisk det kunne vært jævlig gøy. For meg altså, ikke for den personen som ligger med nyresvikt og hallusinasjoner.

For de som lurer. Nei, jeg har aldri spist fleinsopp og kommer bare til å gjøre det den dagen jeg sitter på ett gamlehjem og stirrer ut av vinduet i flere timer i strekk. Men så kom jeg på, at jeg har lovt meg selv å ta livet av meg før jeg blir så gammel at jeg trenger hjelp til alt mulig. Så.... Dumt da.

ZELDA: OCARINA OF TIME & DKNY APPLEMamma har kjøpt seg Nintento 3DS og Zelda: Ocarina of Time. Sitter å spiller dag inn og dag ut, bortsett fra når jeg er på skolen så klart. Når jeg først har startet, klarer jeg ikke å legge det i fra meg. Det er jo også en måte å få tiden til å gå på. Noen ganger går den litt for fort. Skal ikke mye til før det plutselig har gått 4-5 timer, og jeg blir sittende der og banne for meg selv fordi jeg skal på skolen dagen etterpå. Nytter ikke akkurat med en 4-5 timers søvn for dette dovendyret!

Tanten min var i Hellas, og ringte å spurte hva vi ville ha. Jeg bestemte meg for DKNY med eeeeeple. Den er drit god. Men de solgte den ikke i 60ml, og dette var jo ett stort problem. Egentlig ikke. De solgte den i sånn dobbel eske. Så man fikk 2 30ml for 299kr. Heelt supert. Hadde ikke akkurat fått den prisen i Norge. 

SKOLE I MORGEN...


Dette er bussen jeg skal ta i morgen. Men jeg vil ikke på skolen. Overlever med tanke på at jeg skal møte Kaya halv 9, så vi kan sitte å røyke og skravle i 30min før helvete bryter ut. Jeg vil ikke ha nye lærere, kunne vi ikke bare få beholde de gamle. Likte dem mye bedre jeg. I alle fall Birger. I tillegg skal vi møte opp i aulaen, sammen med resten av jungelskolen. Håper dagen går fort, så jeg kan legge den bak meg.

Gruer du deg til skolen?

DRIKKE & MOCCA


Skal drikke med jentene i kveld, gleder meg. Kommer til å bil veldig koselig. Er i alle fall det jeg håper på. Vet ikke helt hva som er planen enda, men har vært noe snakk om film.
Har forresten fått skikkelig dilla på Mocca. Før så jeg på det som en snus man ikke kunne snuse, fordi det liksom er pinlig. Hva er det som er så pinlig med det? Jeg er da jente, vil ikke at hele verden skal se at jeg snuser, derfor er det jo så koselig at det finnes noe som er så lite og søtt! 

JEG VIL HA LEILIGHET! 

I JUST LOVE EATING OUT!
Jentene har vært her på filmkveld, hvor vi så Hekseprossesen og Jernanger. Jeg likte Jernanger, har alltid hatt en merkelig sans for norske filmer som er laget de siste årene. Selvfølgelig ikke alle, men noen av dem. Som Villmark, Uno, Izzat, Max Manus osv.
Vi skal dra å bade i morgen, og forhåpentligvis drikke. Gleder meg til å nyte godværet.

BIBLIOTEKET OG PAKKE

Jeg hadde en lang liste over bøker jeg vil lese når jeg dro på bibloteket. Men de hadde så utrolig dårlig system, at jeg måtte ha hjelp. Desverre hadde de nesten ingen av bøkene jeg ville lese, så jeg endte opp med 3 stk, også hev mamma på De dødes tjern. Så jeg har i alle fall litt å lese på, blir nok ikke noe problem å lese dem ferdig på 15 dager, de er ikke spesielt tjukke akkurat. 

Har pakket, og er ganske klar. Har funnet anntrekk til i morgen, og håper ikke at det blir så alt for varmt. Skal være på Gardermoen klokken 9, så må nok reise hjemmefra i alle fall en time før, så vi rekker å kjøre innom Chris. Jeg mener.. Jeg glemte mobilen i bilen hans, og den er jo veldig viktig å få med seg. Gruer meg noe sykt til Gardermoen, jeg liker virkelig ikke det stedet. Det er bare så sykt stoort, og jeg føler meg bitte liten der jeg flyr rundt om kring med baggen min. Jeg vet jo egentlig hvor jeg skal, men samtidlig ikke. 

Skal straks legge meg, må stå opp halv 7 så jeg får tid til å fikse meg. Orker ikke å sove på flyet i morgen xD

BARNEVAKT 2 NETTER PÅ RADMamma feiret 40årsdagen sin i natt, så jeg tok på meg ansvaret og passet lillesøsteren min og lillebroren min. Føler at jeg fikk prøvd meg skikkelig på det å være mamma, med tanke på at jeg bare har sovet rundt 3 timer i natt. Hun ville ikke sove, og ville ikke ha melk. Hun pleier egentlig å være skikkelig blid, men fant ut at hun skulle være sur og lei når jeg skulle passe henne, EN HEL NATT! Lillebroren min var flink, og klarte ganske fint å underholde seg selv. Jeg vet bare at jeg ikke skal gjøre det flere ganger. Jeg mener.. Å passe henne en hel natt. Kanskje om 10 år, men ikke mens hun er så liten. Er bare alt for slitsomt. 

Mamma ville dra en liten tur til resturanten til typen sin i byen, så jeg sa ja.. Fordi jeg tenker penger, penger, penger. Kommer nok til å gå å legge meg snart, siden jeg er helt utslitt.  

READY FOR HOOOOOVE!Linnèa kom på tooorsdag. Klar for HOVE!  Vi har vært  på shopping i 3 dager nå, frem og tilbake, frem og tilbake. For å samle inn drikke og utstyr til Hove. Har ikke shoppet så utrolig mye selv. Har kjøpt meg litt mer vin, det er det eneste. Faen meg verdens beste vin noen sinne! I tillegg var vi på fest på fredag, noe som startes som litt kjedelig. Men som endte kjempe bra siden vi overnattet hos typen min!

 

JEG FANT, JEG FANT!Det var en gang en skog.. Hvor skal jeg starte. Jeg kan minnes å ha sett denne filmen flere 10talls ganger. Den er så utrolig skjønn på alle mulige måter. Begynte å tenke på den her om dagen, da jeg fant den grønne eksen den pleide å ligge i, men filmen var borte. Og borte ble den. Jeg har forsøkt å finne den på nettet, på VHS og på DVD. Samme faen hvilket format det var, jeg skulle ha den! 
I dag startet mamma å organisere eskene sine med rot, som hun enda ikke har pakket ut av enda hun flyttet hit i november. Hun fant denne filmen i ett annet cover, og herregud så glad jeg ble når jeg hørte at hun sto der og leste "Det var en gang en skog.. " Jeg trodde at jeg kanskje aldri skulle få se den igjen, noen sinne. Men jeg har den, og det gjør dagen min mye mye bedre. Jeg skal få tanten min til å legge den over til DVD. Og når jeg kommer meg på skolen på tirsdag skal jeg spørre om jeg kan få lage ett DVD-cover til denne filmen. Jeg.. Ahh. Jeg er så glad! Har du sett den?

KJEDER MEG!

Jeg kjeder meg noe helt sinnsykt. Nettopp spist vannmelon, og er driiiit lei. Har spist vannmelon i flere dager nå. Ikke blir man mett av det heller! Nå skal vi snart dra å hente lillebroren min, som er hos avlasting hos tanta mi. Siden det er rett ved siden av meg, skal jeg løpe hjem og hente skoene jeg har solgt og en pc. Så i kveld blir det penger på meg, og de skal jeg sette rett inn på sparekontoen min, så jeg ikke gidder å bruke dem. Så det så!
Jeg  fikk en pose med salat av mamma, ikke at jeg ser på det som mat heller. men det får så være:P

"SHOPPING" & REDDENDE 2-
?
?

Jeg gikk på Game Stop i dag og solgte en god del av filmene mine, ble noen kroner. I tillegg hadde jeg fått litt av lønna mi av mamma, så det ble jo "shopping". Fant ut for noen dager siden at jeg plutselig hadde lyst på en stor mørkelilla hettegenser, og tror du ikke at jeg finner en på Carlings til 99kr.
Har fått helt dilla på Kokos, og jeg digger denne serien. Det er liksom ikke for mye kokos, som det ofte kan bli. Tørr jo heller ikke bruke parfyme for øyeblikket, tror det kommer til å etse opp huden min. Er egentlig ikke så super rød lengre, men det gjør fortsatt vondt. Bh-stroppene knir på baksiden av skuldrene, og det føles som de prøver å skrape av meg huden. Er det en ting jeg har lært i dag, er det at man ikke skal prøve klær når man er solbrent, for det gjør grusomt vondt.

Jeg hadde ikke vært på skolen på over en uke, og gledet meg faktisk litt til å dra på skolen. Når jeg først kommer dit, får jeg vite at vi har en oppgave å skrive om urbefolkning på 1 time, på engelsk! Jeg er utrolig svak i faget, og kunne ikke slitt noe særlig mer. Viste at jeg var helt avhengig av å få karakter på denne oppgaven, for å kunne bestå. Teksten skulle være på minimum en side, jeg fikk til å skrive en halv. Var rett og slett helt avhengig av Google oversetter, og tiden bare løp i fra meg.
Jeg var helt sikker på at det var over å ut, nå kom jeg ikke til å bestå. Null vitnemål på meg, vg1 om igjen, og skylder Statens Lånekasse 70 000kr, som om jeg ikke skylder dem nok fra før av. Etter å ha fått ett slik nederlag slengt mitt i trynet, bestemte jeg meg for å gå for dagen. Jeg klarte rett og slett ikke sitte der og ha en prøve, for å liksom redde noe som ikke kunne reddes. Men jeg var nettopp inne på fronter og sjekket, og jeg har fått 2- på oppgaven! 2-. Det vil si at jeg er redda. Det består! Det blir vitnemål på meg. Jeg kan endelig si meg ferdig med Vg1, og begi meg ut på Vg2 til høsten. Endelig..!

Sliter du med å få bestått i alle fag?

SOLBRENTHar tilbringt 2 dager på stranden, og helga på hytta. Har egentlig ikke gjort så mye annet enn å ligge å sløve i sola, er blitt skikkelig solbrent. Er til og med litt rød på magen. Får bare håpe jeg ikke begynner å flasse.

JEG HAR DRIKKE, MEN HVOR ER FESTEN?Jeg har drikke, men ingen fest. Vet om 3 stk som skal på fest i morgen. Og jeg kan love deg at jeg skal drikke, om jeg så må drikke alene. Jaja. Det suger å ikke ha venner:D

KLAR FOR HOVE?Vi har endelig bestemt oss for telt, og det er straks i boks. Har veldig lyst til å kjøpe partytelt også, men tror jeg skal vente til prisene for partytelt på campen kommer. Hvis vi får skyss til Hove, blir det jo ikke like dyrt som å ta bussen, så da kan jeg kanskje gå med på 700-800kr for å ha partytelt. Selve festivalpasset og campingpass fiksa jeg i januar,

Jeg har begynt å skrive pakkeliste, og jeg kjenner at jeg gleder meg som en liten unge. Jeg ser for meg hvor vi skal sette opp teltet, og hvordan alt skal se ut hvis vi kjøper partytelt. Blir det partytelt, blir det litt av ett syn. Hemmeligheten bak dette, kommer jeg ikke til å røpe. Tror i alle fall at det kommer til å bli helt sinnsykt!

Er det noe spesielt dere skal ha med dere?

JEG HAR VÆRT SOSIAL, OG HER ER BEVISETMange får kanskje inntrykk av at jeg sitter inne absolutt hele dagen. Noe jeg faktisk har gjort i så og si HELE vinter. Men den tiden er over. Blir gal hvis jeg sitter hjemme en dag uten å ha noe å gjøre. Desverre har jeg ikke så utrolig mange venner, selv om vennelista på facebook sier noe annet. Jeg har ingen intensjoner om å skaffe meg nye venner, enda det høres fristende ut i blant. Jeg liker rett og slett ikke mennesker, spesielt ikke når de er nye. Jeg er så kresen på hvem jeg liker og ikke liker at jeg ikke skjønner at folk gidder å være venn med meg.

Kaya kom på den supre idèen om å kjøpe påskeegg, og jeg måtte jo selvfølgelig gi etter. Jeg som har vært så flink når det kommer til godteri. Men for min del ekke påsken over enda, starter ikke på skolen før på torsdag. Så det gjør vel egentlig ikke så mye. Dry Shampoo må jo testes ut det også, finner vel fort ut om det er min greie eller ikke.Var på Ikea med mamma for noen dager siden, og fant matte på tilbud, så jeg kjøpe en i blå. Ble litt koseligere på rommet. Haha, har lagt ut bøker på kantene for å prøve å gjøre matta litt flatere etter å ha vært rulla sammen i en pose i trolig noen mnd. Jeg likte blåfargen utrolig godt, og er fornøyd.

PÅSKE


 
Vi tok oss en tur på hytta, hvor det egentlig var gørr kjedelig. Deilig å komme seg litt unna storbyen, og litt lengre ut i traktene hvor man kan slappe av og nyte godværet. Vi startet tidlig med å sette opp trampolinen, noe som var utrolig tungt. Hadde gangsperre i armene i 3-4 dager etterpå, etter å ha strekt og strekt på de stygge fjærene. Jeg og Marita kom opp med en ganske god teknikk etter mye om og men. Vi trodde ikke vi skulle klare det, men det gjorde det. 
Etter å ha kjedet oss i en dag, kom jeg på den gode idèen at vi kunne hule ut en av stubbene som lå i skogkanten. Vi holdt på i to dager, før vi fant ut at det var ett prosjekt vi måtte gi opp for denne gangen. Var kanskje ikke helt de riktige verktøyene vi hadde valgt, der vi satt med hammer og skrugjern. Man har det ikke mer morro enn man lager det til selv. Jeg fikk dette utslettet samme dagen som vi dro på hytta. Tror det var en eller annen allergisk reaksjon på ett eller annet, klødde gjorde det i alle fall. Ikke ble det noe bedre av å være i sola hele dagen heller. Det er helt borte nå, og kan egentlig ikke se at det har vært noe der, noe jeg er glad for. Prøvde å pelle så lite som mulig på det, men var ikke alltid like lett. Syntes så synd i meg selv, og det er faktisk en utrolig sugen påske. Så jeg kjøpte meg godteri og solkrem som trøst. Ja.. Solkrem. Tenkte jeg kunne starte på litt av de tingene jeg trenger til Hove.

NOK EN KJEDELIG SØNDAG
Nok en kjedelig dag. Hørte på radioen at søndag er kjærestedag, jeg vet ikke hvor kjærestepusen min er en gang. Noe som suger big time, men det får så være.
Bestemor ringte meg i sta, og sa at hun skulle overføre 300kr til meg i kveld, og sponse meg med penger til telt og sovepose når jeg skal på Hovefestivalen. Jeg gleder meg enda mer nå, og må ærlig innrømme at jeg har sommerfugler i magen allerede.  

FIRE MÅNEDER MED CHRISI dag har jeg og Chris vært sammen i 4måneder. Føles som mye lengre noe som kankje ikke er så rart, vi har egentlig vært sammen lengre enn det, men det ble ikke offesielt før 1. Desember. 
Det er ikke lenge igjen til sommeren, og jeg gleder meg så sinnsykt. Skal bli så deilig å tilbringe mange timer ute i solen sammen med Chris.

CRAZY-FACTORY, SYKEMELDING OG HYTTETUR NESTE HELGJeg vet ikke helt hvorfor jeg bestilte så mye piercing-nåler. Jeg har bare planer om å ta smiley, og kanksje noen hull i ørene. Men det er stortsett alt. I tillegg hadde jeg bestilt pluggene mine i 12mm, så jeg må vel bare starte å utvide videre. For jeg synes de var helt nydelig.

Jeg var hos legen i dag, og fikk sykemelding t.o.m fredag. Mamma var så snill å ringte å Sergel Norge, og fikk delt opp regninga mi i 4. Så nå virker det som det meste skal fikse seg. Skal bli herlig å få fjerna 14 dager fravær. Har litt lyst til å dra på skolen, og vurderer å ta meg en tur på fredag. 

Skal på ski i dag, sammen med mamma. Er nødt til å finne meg en bikini, siden jeg skal på hyttetur med Chris neste torsdag. Du lurer sikkert på hvorfor jeg skal kjøpe bikini for å dra på hyttetur. Det er vel egentlig ikke en hytte siden den er over 1000kvm, med basseng og tennisbane. Rikmanns-hytte. Jeg gleder meg egentlig noe helt sinnsykt.


Joda.. Der skal jeg være i 4 dager. Jeg kanke vente!

JULEGAVE FRA ANDREW!Beklager for dårlig bildekvalitet, men det er tatt med iPoden. Hadde gym i dag, så var ikke plass til kameraet mitt i veska. JEG FIKK JULEGAVE AV ANDREW! En søt liten eske som var pakket inn i sølvfolie, inni lå det en fyrstikkeske med en lapp på. Jeg måtte virkelig le når jeg leste hva som sto. Inni lå det 200kr, som går til skoforbruk- I tillegg til det, fikk jeg en RockStar.. Namnamnam, det beste jeg vet er energidrikker tidlig på morgenen.
TUSEN TAKK SØTA!

TATTOO & NEW HAIR
JULEGAVER & SEX AND THE CITYJeg har vært flink, og pakket julegaver i dag. Er ferdig med halvparten. Som da er 5 av 10. Jeg har noen jeg enda ikke har orket å pakke inn, og noe jeg ikke har fått kjøpt enda. Er iallefall ferdig med det som skal sendes til Bodø, og skal prøve å få det sendt på mandag eller noe i den dur. Det er utrolig trist med gaver som kommer alt for sent frem, så hvorfor ikke bare sende dem tidlig sånn at du veit at de kommer frem i tide. Ingen bekymringer da:PJeg har ikke gjort annet enn å sove siden torsdag. Eller.. Jeg har bedrevet mye av tiden min med å se på Sex And The City. Jeg kjøpte en slik samleboks for en stund tilbake, og har endelig begynt å se på det. Har alltid likt serien, men aldri direkte satt meg ned for å se på det. Nå er jeg kommet til sesong 3, og er delvis avhengig. Herlig er det iallefall. Å bare kunne sperre seg selv inne på rommet, uten at noen maser om å finne på noe. Jeg elsker å slappe av, og er det noe jeg elsker mest av alt.. Så er det å sove.

DESIGN HELVETEJeg er utrolig trøtt, og klarer iå gjøre noen ting i dag. Nå lyver jeg så det renner. Jeg kom meg på skolen. Hadde gym, og gjorde ferdig to oppgaver i Adobe InDesign. Jeg satt å tenkte over designet mitt i hele dag. At det virkelig er på tide med noe nytt. Vi nærmer oss tross alt en ny årstid, for mange har snøen sikkert allerede falt. Dette er så langt jeg er kommet. Gammel header på plass, men nytt bakgrunnsbilde. Jeg skal redigere header på torsdag, og fikse på designet så alt blir litt bedre. Dette klarer jeg så vidt å leve med. Jaja. Dere får leve med det så lenge, føler ikke at jeg kan få gjort noe særlig uten photoshop. Jeg har ikke en gang paint til min rådighet, lengre.

GOSSIP GIRL

Jeg har sett på Gossip Girl i hele dag. Man blir liksom aldri lei. Jeg kjøpte til og med Topp i dag, bare for å få plakat av Taylor Momsen. Ikke tro at det er av noen annen grunn, jeg har ikke kjøpt bladet siden jeg var 12 eller noe.

Jeg beklager lite blogging, skal bli flinkere fremover. Lover!

I FEEL LUCKY, 'CAUSE I GOT MY LUCKY STRIKEDe skjemmer meg bort. Jeg trenger ikke betale mer enn 200 spenn for en kartong med Lucky. Jesus, nå har jeg røyk i hele evigheten:D

I DON'T HATE YOU - I JUST DON'T LIKE YOU

Jeg har ikke vært på skolen i dag, grunnet menssmerter. Det er virkelig ikke til å holde ut i skoletimene, som snegler seg av gårde. Så nå har jeg sovet rundt 4 timer ekstra, og føler meg i rimelig godt humør. Bortsett fra at magen føles tom, og jeg er sliten i kroppen. Jeg våknet med null matlyst i dag. På hvilken som helst annen dag, ville dette vært bra. Men når jeg har mensen, er jeg veldig avhengig av å få i meg mat hver 2time, omtrent. Jeg fant ut at det var helt idiotisk å sitte å sutre over dårlig matlyst. Endelig har jeg begynt å gå ned i vekt igjen, og jeg burde se på dette som ett mirakel. Og plutselig ble dagen enda litt bedre.

Jeg er grusomt lei av alt jeg er, og ikke er. Og trenger forandringer. Har nettopp kjøpt meg nye skyskrapere, med 12cm hæl fra hm. Jeg skal ta ut noen piercinger, og erstatte dem med noe annet. Derfor trenger jeg hjelp til å finne ut hvilke piercinger jeg skal ta ut. Dette er tross alt babyene mine, og er ett utrolig vanskelig valg å måtte velge bort noen av dem.
I tillegg skal jeg klippe meg, og farge håret.
Jeg venter og venter på stipend, så jeg får kommet meg ut og kjøpt med noen klær og sko. Jeg eier absolutt ingenting lengre, og føler meg utrolig fæl til en hver tid. Det nytter ikke om du kommer å forteller meg at jeg er pen, for når du sier det, er jeg langt i fra pen. De siste 2 ukene har jeg mer eller mindre gitt faen i hvordan jeg ser ut. Jeg har hatt skikkelig kviseangrep, og har prøvd å gjemme meg i skiten. Men neida. Nå har det endelig gått over, og jeg føler meg straks bere. Men så var det dette med klærne da. Og vekta, håret og piercingene. Kjedsomheten selv. Det er det jeg er, mens jeg sitter her med mitt mørkeblonde hår og OnePiece. Jeg lot meg selv forfalle, og det skal aldri skje igjen. Jeg skal bli kjempe interresant, og jeg skal starte å blogge igjen. Jeg må bare ha noe å blogge om, og i tillegg en pc, så jeg kan legge ut noen bilder. Er kjedelig å benytte seg av alle andre sine.
I JUST LOVE IT!Jeg digger den nye fargen. Føler meg kjempe nice. Spesielt når 14år gamle gutter kommer løpende for å slå meg på rumpa. Haha. Sto der som ett spørsmål tegn, og  bare så på at gutten løp av gårde. Jeg gikk å lo for meg selv etterpå.

Charlotte kom på besøk. Var utrolig koselig, selv om vi ikke gjorde noen verdens ting. Greit da. Vi spiste cheeseburgere som hun hadde tatt med fra byen, og prata om alt og ingenting. Tok henne til og med hjem, så mamma fikk hilst på henne. Det er så sjeldent jeg tar med folk hjem. Dette er faktisk andre gangen jeg gjør det. Det har sikkert mye med at familieånden i denne familien ikke er på sitt beste, + at jeg egentlig ikke har noe soverom. Jaja. Slik går dagene. Jeg savner byen, men har ikke mndskort. Men heldigvis har jeg så snille venner at de kommer til Holmlia med cheeseburger til meg. Takket være Charlotte viste dette seg å bli en god dag allikevel:)

MOVIESJeg har en ganske stor filmsamling. Har selvfølgelig sett mange av dem litt for mange ganger. Så nå begynner jeg å bli lei, og trenger noe nytt å se på. Jeg er i skikkelig film humør for tiden, og jeg gjør ikke stort annet enn å sove og se på film. Så.. Vær så snill. Skrik ut. Alt fra skrekk til drama. Kom igjen. Hva som helst:D

CHERRY'S & TATTOOJeg har tilbringt dagen med lillebroren min. Som vanlig.. Jævlig slitsomt. Tigger om leker og godteri hver gang vi går på butikken. Og siden jeg ikke vil at han skal huske meg som den kjipe storesøstra hans, gir jeg han en liten pose med smågodt. Jeg er kjempe snill, jeg vet.
Jeg fant noen supersøte klistremerker på Joker, som jeg skal klistre på mac'en når Hello Kitty'ene begynner å fade litt mer enn de allerede har gjort. På hjemveien fant vi kirsebær. Ikke helt modne, men langt i fra så sure som de kunne vært. Jeg synes de var utrolig gode. Tror ikke jeg var den eneste som syntes det når hele familien gikk rundt med ett fornøyd smil etterpå. Lenge siden jeg har spist kirsebær. Tror ikke jeg har gjort det siden vi hadde kirsebærtre i hagen, når vi bodde på Asperudtoppen. Og det.. Det er veldig lenge siden.

Før vi løp til skolen for å leke, gikk vi innom kroa her på Holmlia. For jeg fikk en telefon tidligere i dag. "Hei, dette er Hans Christian fra Holmlia Kro som ringer. Jeg står her med bankkort og månedskort som tilhører deg." Jeg ble overlykkelig. Fikk meg jo nytt bankkort for 3-4 uker siden, fordi jeg rota det bort. Jeg har virkelig ikke system i rotet for tiden. Brukte blant annet en halv time på å lete etter kameraladeren min, fordi jeg ikke hadde sett godt nok etter det første stedet jeg lette. Dumme meg. Begynner å bli lei av å rote bort ting hele tiden, og skulle ønske at jeg hadde en sånn liten gps ting som jeg kunne sette på alle tinga mine. Så kunne jeg bare sjekka opp hvor det befant seg. Hadde ikke hatt noe i mot en liten ringelyd i tillegg. Slitsomt å måtte løpe rundt om kring å lete etter kortmappa eller telefonen, når det er 10 min til toget går.

Og som dere sikkert ser. Leopardmønster-tegningen min.. Jeg har sykt lyst til å tattovere noe lignende. Har ikke tenkt til å dekke beina totalt uansett. Så jeg tror det kunne blitt drit bra. Men det skulle jo vært litt mer utfyllende. Det jeg har tegnet ser en smule rart ut med en gang jeg bare snur bitte litt på beinet, som dere sikkert kan se på det øveste bildet.

OSLO LIVE FESTIVAL 201014-17 Juli. Gjett om jeg har lyst til å dra!. In Flames, Crystal Castles og Kent. Det hadde vært så utrolig digg. Mest sannsynlig får jeg penger på onsdag. Jeg må bare finne noen å dra sammen med. Desverre er det 18årsgrense, noe som suger ræva. For Andrew ekke 18! Jeg vil ha henne med. Hun vil være med. Så Stian.. Få fingern ut av ræva og si i fra om du kan være verge. Jeg trenger en verge her! For jeg nekter å stå å se på In Flames _alene!

BLÅBÆR-TUR!

Lillebroren min kom å spurte meg om jeg ville plugge blåbær. Jeg avslo selvfølgelig, men fant ingen grunn for å ikke være med. Så vi fant frem støvlene, og gikk for å plugge blåbær. Skogen er.. tja. Den starter rett utenfor hekken, så vi trengte egentlig ikke gå så veldig langt. Jeg vil si jeg er en kjempe flink bærplukker, jeg løper ikke rundt og roper at det er masse blåbær sånn som lillebroren min, hehe. Greit nok. Har vært en ganske grei dag. Har ikke vært så mye utenfor døra utenom joggeturen tidligere i dag, og denne lille skogsturen.

Må legge meg straks. Er nok jobb i morgen også. Og for de som lurer. Jeg jobber på Søndre Aas gård. Jeg setter opp gjerde på ett sommerbeite, noe som er utrolig tungt. Men jeg prøver å se positivt på det. For det er sinnsykt god trim.
HONG-KONG AIR MAILEtter det jeg kaller for lang ventetid, kom endelig pakken min som jeg bestilte på Ebay for 3-4 uker siden. Jeg har ventet, og ventet, og ventet. Ble superglad da jeg fant pakkelappen i posten, og ganske skuffet da mamma ikke hadde tid til å hente den. Det gjorde hun i dag, mens jeg og lilleboren min var på stranda. Så var litt av en overraskelse da jeg kom hjem, siden jeg helt hadde glemt den av. Jeg tror jeg har øyenvipper så det holder for en lang stund fremover. Det var utrolig billig. Noe man alltid har råd til,  uansett hvor fattig man er og trenger falske øyenvipper.

Jeg har en utrolig hodepine i dag, etter å ha oppholdt meg litt for mye i solen. Kjentes ut som jeg skulle gå i gulvet flere ganger. Men nå har jeg tatt 2 paracet, og drukket en god del vann, og prøver å ta det med ro. Det har begynt å gi seg, men kan selvfølgelig enda kjenne det. Er også utrolig sliten. Så skal legge meg etter å ha spist litt suppe, og tatt en lang dusj. Må huske å smøre meg inn med Aloe Vera før jeg legge meg, så er kanskje det meste av sviingen er borte til i morgen. Jeg kan ikke klø meg noe sted på uten at det svir sinnsykt. Om jeg har lært leksa.. Ja, jøss. Jeg er like rosa som toppen min.

Jeg fikk forresten pakken fra bestemor i dag, som inneholdt telt og sovepose. Så nå er jeg klar for HOVEFESTIVALEN 2010! Eller. Nesten.. Jeg må kjøpe campingpass så jeg har ett sted å plassere teltet når vi kommer dit. Det må jeg gjøre når jeg får penger. Som vi håper på er nå snart, før det blir fult!

HVERVENBUKTALillebroren min kommer hjem om 15 min. Jeg har pakket ned pledd, badehåndklær, solkrem, badeshorten hans, og bikinien min. 4 juice pakker ligger i fryseren og blir avkjølt, som jeg skal ta med. Jeg håper han blir glad, siden han påstår at vi aldri gjør noe sammen. Jeg er ganske rød etter soling uten solkrem, men velger å overraske han med å dra på stranda. Jeg håper ikke at det er så utrolig med folk, men det må jeg nesten bare regne med. Det er Hvervenbukta, Søndre Nordstrads peneste, og mest populære strand. Allikevel. Så tror jeg det blir superkoselig!

GOOD MORNING, SUNSHINEDet har vært utrolig varmt i dag. Jeg benyttet meg av det stråelende været, og solte meg i 4-5 timer. For en gangs skyld har jeg fått litt farge på kroppen, og har fått skille etter bikinioverdelen. Gleder meg til å se resultatet i morgen. Blir det like pent vær i morgen, blir det nok noen timer til i solsteken.

Nå skal jeg ut og prøve å få jogget litt.

FRITIDSPROBLEMER!Herregud, for en kjedelig dag. Burde virkelig gjøre noe annet enn å bare sitte inne. Men gidder jeg det? Selvfølgelig ikke. Jeg er lat som faen. Ligger bare å sover hele dagen. Så jeg og lilleboren min traska ned på Joker for å kjøpe margarin til mamma. Brukte vel rundt 1 time fordi det ble oppstopp på Hallagerbakken Skole, hvor vi gjorde ganske mye annet enn å bare sitte der. Det ekke vær dag jeg gidder å leke med en 6åring. Faktisk svært uvanlig.

Jeg gleder meg til jeg får pakken min fra Crazy-Factory. Det skal bli sinnsykt deilig med nye piercing-smykker. Planen er jo også å få nye piercinger i løpet av mnd. Men vi får se hvordan det går. Skakke akkurat love noe.

HELLO KITTY!


Jeg satt barnevakt i dag for lillebrødrene mine. Og når mamma kom hjem fikk jeg en Hello Kitty. Jeg ble utrolig glad. Jeg digger den. Er utrolig søt. Den har en hette som kan tas av. Skikkelig søtt.
Nå sitter jeg bare her å venter på at stefaren min skal komme hjem med fløte. Da skal jeg spise årets første skål med jordbær og fløte. Det er noe som er en selvfølge med sommer. Jordbær og vannmelon. Nam sier jeg bare. Du kanke gå en hel sommer uten å spise det, det er noe du MÅ ha.

Jeg har vært utrolig flink i dag, og har ryddet i leiligheten til Sten. Jeg vasket hele badet, og tok verdens størrste oppvask. Jeg ryddet også litt på stua og i gangen, og støvsuget.

Jeg har ikke røyka på 3 dager!:P

Ps: Jeg må beklage for dårlig bildekvalitet på bildet. Det er tatt med mobilkamera.

NO MORE!


Jeg har slutta å røyke!
Dette er min gave til deg, pus. Gi meg kos!<3

HÅRMODELL 01


Her sitter jeg da. Håret er kort som faen, og jeg veit ikke om jeg noen gang blir å venne meg til det. Ser du meg har jeg alltid på meg lue, og en blond lugg hengende foran øynene. Det kommer til å bli mitt nye kjennemerke. Så det er bare å gjøre seg vant med det. Får dere noen gang se meg uten lue i nærmeste fremtid, burde dere anse dere som heldig. Det er det veldig få som får se, siden jeg ikke trives noe særlig med dette korte håret. Alle påstår at jeg er fin på håret, men jeg tenker fortsatt mitt. Sikkert bare en vanesak da. Om 1 mnd er jeg sikkert vant til å ha det slik. Men jeg må si at det er en utrolig forandring.

HÅRMODELL!I dag var jeg og mamma på Kolbotn, fordi jeg skulle innom Vita og kjøpe bleking. Håret mitt er utrolig misfarget og langt fra ferdigklippet. Mens jeg var på Vita ble mamma stoppet av en dame som spurte om hun ville ha gratis farging av øyenbryn, som hun selvfølgelig takket ja til. I tillegg fikk hun farget øyenvippene og klippet håret. Gratis. Mens jeg satt å så på kom sjefen bort til meg og spurte om jeg ville være hårmodell. Det passet jo ypperlig siden jeg ikke ser ut. 
Så. Jeg skal på byporten i morgen for å klippe håret. Så skal jeg tilbake til Kolbotn på torsdag og farge det. Senere blir det fotoshoot. Jeg gleder meg utrolig mye. Men skal bli flaut å oppholde seg på en frisørsalong igjen, som jeg ser ut. 

Kanskje jeg legger ut bilder av hvordan jeg ser ut nå, noe jeg tviler på siden det er ganske flaut med 1000 forskjellige lengder og 5-6 fargenyanser. 
Det skal bli godt å få det gjort hos en frisør.

RØNNINGEN FOLKEHØGSKOLE
PARAMORE KOMMER PÅ HOVE!

Jeg digger Hayley Williams.

HERREGUD, DU HAR GJORT SKOLEOPPGAVEN DIN!

Jeg føler meg flink. Min første skoleoppgave på evigheter. Jeg har ikke lurt meg unna denne gangen. Nei. Jeg valgte noe jeg liker, og begynte å skrive. Ble kanskje ikke så utrolig langt, men jeg har gjort mitt beste. Sprangridning er faktisk mer interessant enn jeg trodde. Jeg er glad jeg ikke valgte fotball eller noe i den dur.Si at jeg er flink!

SKRUBBSULTEN


Det er en utrolig nydelig dag. Perfekt for å gå i t-skjorte. Det er kanskje litt tidlig, men varmt ute. Det er det. Skikkelig vår. Snøen har begynt å smelte, og det lukter skikkelig vår. Oslo vår. Akkurat slik jeg kan huske det fra da jeg var liten. Alle luktene er så skarpe når snøen smelter. Alt dukker liksom opp på ny.

Vi skal til mamma for å spise mat i dag. For vi, iallefall jeg. Er skrubbsulten. Vi har ikke mer mat, og det er tomt for penger. Jeg gleder meg til å få mat. Jeg har bestemt meg for å lage toast. Også håper jeg hun har potetgull. Det er utrolig god å ha ved siden av toasten. Sånn som de gjør på Bingoen på Holmlia. Jeg har utrolig lyst på Sørlandschips, men det regner jeg ikke med at hun har. Jeg regner med at hun har potetgull. Hun hadde iallefall 4-5 poser når vi var der for ca 1 uke siden. Det er greit at vi klarer å spise opp så mye potetgull på en dag, men det gjør ikke mamma. Vi gjorde det faktisk en gang. Vi kjøpe potetgull til 200 kr, enda det var på tilbud. 2 poser med potetgull. Herregud. Det var utrolig koselig, vi satt å knaska 5 forskjellige potetgull mens vi så på Aliens.

Q:
Liker du Sørlandschips?

KINO I DAG!Vi skal på kino! Jeg gleder meg, Sten gleder seg. Alle gleder seg! Omg, gleder meg som faen. Vi skal dra til byen om noen få strakser. Vil være tidlig ute. Er jo faktisk rød løper.

Jeg skal ha på meg de nye støvlettene mine. Men jeg klarer ikke gå med de på denne stygge isen, så. Jeg tar dem med meg, og putter dem på på toget. Jeg er smart, vet. Selv om det egentlig er ganske dumt. Unnskyld for babling, men jeg gleder meg. Å jeg gjør slike ting når jeg gleder meg. Jeg skal ta med kamera og Hello Kitty sjokoladen min. Og ibux i tilfelle menssmertene vil inntreffe igjen, noe de alltid gjør rundt stress.

Når jeg ser ut av vinduet minner det meg om en sommerkveld. Jeg vil ha sommer!

JEG BLE 18

Jeg hadde bursdag i går. Endelig 18, men jeg kan ikke si at jeg føler så mye forskjell. Jeg kan kjøpe røyken min selv, noe jeg skal gjøre i morgen.
Jeg møtte Elena i går, min kjære søte Elena. Det var koselig å se henne, enda det bare varte 30 min. Jeg var hos mamma. Spiste Verdens Beste, og drakk brus. Jeg fikk vel 3-4 gaver hos mamma, og jeg har fått høre at hun ikke er ferdig enda. Hun prater om at jeg skal få litt mer, når hun får penger. Noe jeg gleder meg til. Jeg fikk egentlig ikke så mye gaver i år, eller penger. Trist. Men det er sånn det er. I min familie ser de ikke poenget med å gi gaver når man blir over 16, så jeg burde være glad jeg i det hele tatt fikk litt. Hos tante Tove fikk jeg 200 kr. Å hos Gunn fikk jeg en parfyme + 200 kr. I tillegg har jeg fått støvletter til 700 kr, som var 18-årsgave. Hos mamma fikk jeg spikkermatte, noen utrolig kule høytalere, en kvinnelig sjørøver drakt, Hello Kitty klokke. Hos lillebrødrene mine fikk jeg en Hello Kitty sjokolade. Hos bestemor får jeg 500 kr, håper jeg får dem snart så jeg kan kjøpe veske^^
Jeg har vondt i venstre skulder. Jeg gikk på tryne på isen i går, og landet selvfølgelig med posen under meg. Hårspray har ikke evnen til å ta i mot for falle, den gjør det bare verre. Dumme is.

Dette er egentlig en dårlig dag. Jeg våknet av ett mareritt i 07.10 tiden. Det var utrolig jævlig. Pågrunna det marerittet har jeg gått rundt i tåkeland i dag. Jeg ble nesten kjørt ned av trikken på vei til skolen, og naturfagprøven gikk ikke så bra som forventet. Når jeg skulle dra hjem fra skolen, ringte kirkeklokkene på Gaustad. Jeg hadde så utrolig lyst til å gå inn. Du må ikke tro jeg er relgiøs, for det er jeg ikke. Jeg bare elsker byggene. Disse nydelige kirketårnene. Men jeg valgte å dra hjem.

Ps: Bilder kommer seinere. Det er noe feil med pc, så jeg får ikke over bildene.

VÅKEN!Nei, seriøst. Jeg sto opp kl 9. Jeg er drit trøtt. Klarte så vidt å sminke meg fordi øynene svidde. Så det holdt med litt foundation, pudder, blush og mascara. Det er ikke alltid jeg er særlig sulten om morgenen, så jeg spiser sjeldent frokost. I dag kjenner jeg at jeg  burde spise. Men jeg får ikke noe til å smake godt. Så jeg får leve uten. Jeg skal til psykologen kl 11. Ja. det er den eneste grunnen for at jeg er våken. For jeg sovnet ikke før kl 4 i natt. Det er snakk om 5 timers søvn. Mange synes faktisk at det er nok, men jeg, jeg trenger alt fra 8-12 timer.
Jeg ble sittende å skrive. Jeg skrev egentlig jævlig mye. Noe du kan se på mitt tidligere innlegg. Jeg skrev noe mer. Kanskje dobbelt så langt. Men jeg tror ikke jeg vil publisere det. Jeg synes selv det er vanskelig å lese en så lang tekst når det ikke er noen bilder som frisker opp støtt og stadig. Og jeg vet ikke om tilfeldig forbipassaserende ville like å lese om det, første gang de er på bloggen. Jeg vet, jeg burde bare drite i det, og legge det ut hvis jeg vil legge det ut. Men så er jo spørsmålet, hvem kommer til å lese det.
Ja. Jeg liker å si jævlig, faen, helvete. Og jeg sier helvete med æ, hælvete. Det er fordi jeg har bodd i Bodø i omtrent 6 år, og talen min er ikke helt som den en gang var. Det er trist, jeg vet. De fikk det til å være gøy å være osloenser. Hermingen og all ertingen kunne vi droppa, men det funker.

Til frokost vil jeg ha noe grønt, og fargerikt. Noe som får meg til å hoppe av sunnhet. Lag det til meg. Så blir jeg superglad.
Det tar en time til Gaustad, så jeg burde vel komme meg av gårde. Det er også ulikt meg å skrive om morgenen, jeg pleier ikke ha så mye å si. Jeg tror skrivesperren min er borte!

BESØK

Søsteren til Sten sov her i natt. Det var faktisk ganske koselig.
Mens Sten dro for å møte henne på Oslo S, måtte alt rote bort. Så jeg hevn meg rundt, støvstugde stua/kjøkkenet, slengte alle klærne som lå strødd over alt, inn på rommet, vasket vasken på badet, skiftet sand i kattedoen og tok den store oppvasken. Jeg er  ganske stolt av meg selv. Jeg gjorde alt dette alene, og det er enda ryddig. Når det er helt rent, er det så enkelt å bare ta oppvasken med en gang.
Sten og Silje kom inn døra med en handlepose fra Kiwi, som innholdt en Cola, Paprika potetgull, kyllingfile, bernesaus, og The Hangover. Jeg er egentlig ikke særlig glad i komedier, men jeg tenkte at jeg måtte vel gi den en sjanse.
Så vi satte i gang å lagde mat. Fritert pomfri, kyllingfile og bernesaus. Herregud. Det er lenge siden jeg har smakt noe så godt. Det er utrolig at noe så enkelt, kan være så utrolig godt. Dette må vi lage flere ganger, tenkte jeg omtrent 20 ganger mens jeg fråtset i meg maten. Filmen, The Hangover. Overraskende nok, utrolig genial. Jeg lo opp til flere ganger, og jeg storkoste meg. Jeg anbefaler alle å se denne filmen. Jeg syntes den var bra, og jeg liker nesten bare skrekk-filmer.

SE HVA JEG FIKK HOS MAMMA!GODTERI!

HOVEFESTIVALEN 2010!Er det noen som gleder seg?

VITAMIN-BJØRNER!


Jeg glemte dem. Mine kjære små bompibjørner. Jeg har egentlig vært flink, jeg kjøpte dem i dag. Vitaminer er bra. Jeg trenger det. For jeg dør snart av vitamin-mangel!

Garnier Pure 3in1 wash, skrub +mask

 Alle prater så mye om dette produktet fra Garnier Pure, hvor fantastisk det er. At det virkelig fungerer. Så jeg fant ut at jeg skulle kjøpe det. Gi det en sjanse. Så her er det. 3in1 wash, skrub +mask. Jeg har ikke prøvd det ut enda. Men det skal jeg gjøre straks.

Vi reiser til Bodø i morgen.

Jeg føler at jeg har alt for lite tid. Jeg har enda ikke fått penger. Ikke Sten heller.Men vi har 700 kr. Så vi klarer oss vel. Men vi har enda ikke fått tak i ett skikkelig kattedo eller kattebur. Og Marita skal passe henne fra i morgen. Burde jo også kjøpe inn mat og ekstra kattesand til henne. Har så alt for lite tid, og penger.
Har ikke fått kjøpt alle julegavene enda, men jeg finner vel på noe. Susanne, Petter og Anneli har jeg ikke kjøpt til enda. Men Elena er jeg nesten ferdig med. De skulle alle egentlig få en liten ting i tillegg. Men jeg har ikke fått tak i det enda. Så det får nesten bare blir som det blir. For vi drar kl 16.07 i morgen.
Vi har enda ikke begynt å pakke. Men mamma skal komme i kveld med julegaver, og klærne hun har vasket for oss. Så da er det vel bare å sette i gang. Jeg må rydde før mamma kommer, noe jeg egentlig burde gjøre i stedet for å sitte her å skrive blogg.
Jeg fikk penger hos bestemor i julegave, som jeg kjøpte meg Laura parfyme for. Den er utrolig god. Har vært min yndlingsparfyme i mange år.

Ødelagt?

Jeg la meg nesten med en gang vi kom hjem fra byen i går. Noe som var i 23.00 tiden. Og jeg våknet for 10 minutter siden. Familien har prøvd å ringe i hele dag, for å få levert julegavene til oss, men jeg har sovet som en stein og ikke hørt mobilen. Når jeg først våknet, kom jeg på hva som egentlig skjedde i går. Vi drev gikk opp og ned rullebånded på Oslo s, for å holde oss varm. Og det ble utrolig morsomt. Plutselig sier Marita at jeg er hvit på kåpen. Jeg bøyer meg for å lukte på det. Og gjett hva.. Det er SPRAYMALING! Den kosta1600 kr. Det er ikke pent. Sten sier jeg kan redde den med sprit. Men jeg har ikke sprit. Hadde jeg hatt det, hadde den sikkert vært borte for lenge siden. Men.. Jeg stoler på han. Problemet er bare at jeg tenkte jeg skulle ha den på meg i morgen, og nå er den ødelagt.

Hvorfor heter det ikke Gaustad Vgs?

Det har lagt seg ett nydelig hvitt teppe over hele byen. Resten av landet, vet jeg ikke så mye om. Jeg følger ikke så mye med på værmeldingen. Når sant skal sier, ser jeg egentlig ikke så mye på tv. Noen bilder fra dagens landskap her oppe ved Gaustad hadde kanskje vært koselig. Men jeg har ikke slikt, så du får klare deg med dette innlegget.
 
I dag er det tirsdag, 15 desember. Lånekassen er enda ikke ferdig med søknaden. Så det blir mindre, og mindre trolig at det skal dukke opp noen penger før jul. Jeg vet ikke når dem tar juleferie, men jeg vil helst ha pengene før vi drar på lørdag. Det er i alle fall ett ønske. Penger er for viktig, og jeg vil kjøpe verden.
 
Jeg er også utrolig umotivert til å ha engelsk. Vi har rektor som lærer, og hun liker ikke min deprimerende skriving om Romeo og Julie. VI ER PÅ GAUSTAD FFS!

Om fem dager ses vi

Jeg gleder meg noe helt utrolig til vi skal ta toget. Hele 18 timer med togkos. Det begynner å bli veldig mange år siden jeg kjørte denne strekingen. Dette blir nok mye koseligere. Jeg har planlagt alt vi skal kjøpe av mat og godis. Jeg kan nesten ikke vente.
Det kommer også til å bli en ufattelig sterk følelse å komme tilbake til Bodø, og treffe alle vennene igjen.


Julen nærmer seg, så jeg har en ønskeliste.

Julen nærmer seg, så jeg har klart å sette sammen en liten ønskeliste etter mye om og men. Jeg kan sitte i timer å skrive lister over alt jeg ønsker meg, som jeg gjerne vil kjøpe. Men når noen spørr er det utrolig vanskelig å komme fram med ett bra nok svar. Så jeg skriver det her.

Ønskeliste
Gavekort: Oslo City, Body Map, Brandos.no, Dragenshule.no, hellokitty.no, bluebanana.cc, manillusion.no
Bøker: De gales hus, Neil Gaiman - The Sandman, Victoria Francès kunstbøker.
Victoria Francès tarotkort
Laura Biagiotti parfyme
Hello Kitty stuff
Gosh crystal lashes
Gosh sminke
Gosh sminkebørster
Manic Panic og Stargazer hårfarge
Korsett
Frisørtime
Piercinger
One Tree Hill season
Ipod Nano 8GB

Voss vann
Vi var på Vindern hos min tante i julemiddag forje lørdag. Plutselig satt kusinen min å drakk av en utrolig fascinerende glassflaske. Voss vann. Med det første jeg så den, tenkte jeg at en slik flaske ville jeg ha. Designet er utrolig glatt og elegant, så jeg synes den er verdt sin pris. Spesielt dyr er den heller ikke, men noe litt høyere enn Imsdal.

img3409

Eikelund Videregående skole

Jeg har endelig kommet inn på skole. Begynner i morgen. kl 10.30. Jeg både gruer og gleder meg. Blir sinnsykt deilig og føle at jeg får gjort noe om dagene, i stedet for og sove hele dagen.

Sten er på jobb. Han begynte kl 08. Kommer hjem straks da. Noe jeg gleder meg til. Vi skal kanskje dra til byen og spise noe godt. Og kanskje dra på Colluseum. Det hadde vært utrolig hyggelig så jeg håper på det.

Mamma kom nettopp hjem. Så nå skal jeg straks gå i dusjen. Håper Sten kommer snart. Er kjempe kjedelig alene.

img1643

09.okt.2009

Sten er på jobb. Jeg har vært alene i 4 timer. I 3 av dem har jeg vandra rundt om kring, på jakt etter bilder. Jeg fant ut at jeg skulle gå til Hvervenbukta. Det begynte og bli mørkt når jeg var kommet halvveis. Mens jeg gikk bekymret meg for hjemveien. Siden jeg hadde brukt 30 min på en sti midt ute i skogen, ville jeg helst ikke gå den veien hjem i total mørke.
Det hele endte med svært lite bilder, og en snarvei gjennom skogen for og slippe å gå langs E6.

img1575

img1500

Hår styling.

Jeg vil faktisk si at jeg hadde det gøy på skolen. Noe som er første gang i år. Det var enkelt og få gjøre noe man hadde lyst til. Cecilie styla håret mitt. Og jeg synes det ble veldig fint.

img0962copy

Vi dro til byen etter at vi var ferdig på skolen. Jeg og Cecilie fant noe sexy undertøy som vi prøvde, og begge endte som  strålende fornøyde kunder.
Jeg kjøpte også en nydelig tiara. De hadde bare en igjen, så jeg tok anledningen og kjøpte den.

Spørsmål:
#01 Synes du håret ble fint?