januar 2010

SHOPPING!

Jeg fikk stipend i dag, så jeg og Marita dro til byen. Jeg er ganske fornøyd med handelen min. Fikk kjøpt masse nytt. Jeg elsker å bruke penger! Det er jævlig kjedelig når det går tomt. Så jeg er glad det er en stund til:D
Så har jeg kjøpt Visa gavekort, funker bra hvis du skal bestille over nett, om du ikke har Visa.
Hva mangler jeg nå? Max Factor, Flase Lash Effect Mascara!
VITAMIN-BJØRNER!


Jeg glemte dem. Mine kjære små bompibjørner. Jeg har egentlig vært flink, jeg kjøpte dem i dag. Vitaminer er bra. Jeg trenger det. For jeg dør snart av vitamin-mangel!

KOLBOTN MED MAMMA!

Jeg har gledet meg siden fredag. Shopping med mamma. Det var utrolig koselig. Fant ikke det jeg var på utkikk etter, men fant mye pent. Jeg fikk nye skoletter, og 2 nye bukser. Jeg elsker salg, og jeg elsker at andre betaler. Hvem gjør vel ikke det?
Cubus; 2 bukser for 149 kr

Økonomisko: 174 kr

Jeg vil ha masse, masse sko!

Garnier Pure 3in1 wash, skrub +mask

 Alle prater så mye om dette produktet fra Garnier Pure, hvor fantastisk det er. At det virkelig fungerer. Så jeg fant ut at jeg skulle kjøpe det. Gi det en sjanse. Så her er det. 3in1 wash, skrub +mask. Jeg har ikke prøvd det ut enda. Men det skal jeg gjøre straks.

En koffert full av penger.

Jeg trodde jeg kunne kjøpe hele verden. Men det viser seg at beløpet blir mindre enn jeg trodde. Jeg vet ikke hvor mye jeg får tilbakebetalt, eller hvor mye jeg får i stipend framover. Jeg har ikke fått brevet enda, så jeg kan bare gjette hvordan det blir delt opp. Det ser ut som 2000 kr. Noe som er veldig mye mindre enn 6000. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få dette til, men jeg håper vi kan klare det. Fortsatt ville det være deprimerende. Siden jeg hadde planlagt å kjøpe så utrolig mye, så viser deg seg at jeg ikke får kjøpt noe. Jeg får vel nesten bare krysse fingrene, kanskje jeg finner en koffert med penger på vei til skolen. Det hadde vært ubeskrivelig gøy!


Men la oss glemme penger for en stund. Det er taco tid!

Forandring i planene.

Det blir bare enklere slik..
Vi har funnet ut at det beste er å flytte tilbake til Bodø. Det er ikke helt sikkert enda, men mest sannsynlig er det sånn det blir. Det er det enkleste, og forhåpentligvis det beste. Regner med at det blir i juni.
Det er mange grunner for å flytte tilbake. Men den greieste måten å forklare det på, er at livet mitt er der oppe. Vennene og minnene. Bestemor bor ikke så langt unna, og det er en perfekt plass for å slappe av når jeg trenger det. Vi har ett veldig godt forhold, og jeg savner henne veldig mye. Jeg tror at alt blir mye enklere hvis vi flytter tilbake, Oslo er vel bare ikke riktig plass. Iallefall ikke for meg. Jeg hadde mine mistanker om at jeg kunne miste mye hvis vi flytta, men at det skulle bli så alvorlig hadde jeg ingen anelse om. Jeg gleder meg.

Det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden

Var en tur i byen, hjertet av Oslo i dag. Kjøpte nyplata til Kent, en varmeflaske, og en truse. Jeg er ikke i toppform, så det endte med mye klaging. Var en liten tur på Ikea, ikke det at vi kjøpte noe. Når vi først kom dit, begynte vi å lure litt på hvordan vi skulle få med oss tingene vi hadde tenkt til å kjøpe. Så det endte med at vi bare gikk å så. Skal heller få mamma til å kjøre dit en gang, så vi får med oss tingene. Gleder meg til å få blant annet nytt bord.
Jeg har farget håret svart igjen. Er utrolig deilig. Føler meg med en gang mye penere. Kommer bilde senere. Når jeg får penger skal jeg farge deler av håret blått. Jeg gleder meg:P

Nyttårsforsetter1. Finne meg selv
Jeg vil finne meg selv. Legge depresjoner og humørsvingninger på hylla. Bli selvsikker. Finne ut hvem jeg egentlig er, og hvordan jeg vil være. Si til meg selv, at det kan ingen andre bestemme. Jeg skal sette av mer tid til meg selv, hvor jeg kan pleie og dyrke meg selv. Kanskje unne meg spa en gang i blandt. Dra til frisøren hver 2 mnd. Å hvis det må til, kanskje begynne å røyke igjen. Noe som tidligere har vært noe betydningsfullt for meg. Jeg skal finne gode sider ved meg selv, men heller ikke legge skjul på de dårlige.

2. Skole
Jeg skal begynne å legge meg regelmessig hver kveld kl 23.00. Unntak KUN i helgene. Jeg skal ta skolen mer seriøst. Bruke dette året til noe nyttig, og ikke bare kaste det bort, noe som er blitt gjort tidligere. Jeg skal gjøre det jeg har villet gjøre i mange år. Jeg skal utdanne meg til psykolog, og jeg skal satse knallhardt!

3. Slanke meg
Jeg vil gå ned 10 kg. Det er ikke noe jeg bare vil, men noe jeg skal. Jeg skal få meg medlemskort på treningstudio, og i svømmehallen. Jeg skal begynne å gå mer enn tidligere. Spise sunnere, noe som innebærer å kutte ned på godteriet og brusen. Vann er sunt, og godt. Spesielt med isbiter. Kanskje begynne å gå turer i skog og mark. Passe på å få i meg nok av vitaminer, jern og omega-3.

4. Hobby
Jeg har mange idèer og planer, men gjør aldri noe med det. Det skal jeg gjøre fra nå av. Jeg skal begynne å bruke kameraet mitt mere. Jeg skal lære meg å bruke å beherske photoshop. Kanskje til og med ta fotokurs. Jeg skal ta meg tid til å sette meg ned og lese en god bok. Jeg skal blogge mer, helst daglig. Jeg vil begynne å strikke og sy klær, så hvorfor ikke bare sette i gang. Jeg har stor interesse innen film, og vurderer å kanskje begynne å se mer film igjen. Gå på kinopremierer. Kanskje til og med skrive anbefalinger. Jeg skal begynne å skrive igjen, og kanskje fortsette på boken min.

5. Venner & familie
Jeg skal prøve å få nye venner. Bli mer sosial. Begynne å gå på kafè. Festivaler og konserter. Tusenfryd er lenge siden.  Dra oftere på besøk. Kino en gang i uken. Få bedre kontakt med tanter og søskenbarn. Ringe mer til bestemor. Bli flinkere til å ta kontakt med de i Bodø. Jeg vil bli en bedre søster. Og kanskje ta kontakt med slekta på farsiden igjen.

6. Penger
Jeg skal bli flinkere til å fordele mine 6000 kr på hele mnd. Ikke bruke opp alt på klær med en gang pengene er på kontoen. Jeg skal bli flink. Prøve å spare penger, så jeg kan dra på shopping når det er salg. Eller bestille pakker med masse spennende. Jeg skal prøve å få meg en deltidsjobb.    Jeg skal begynne å kjøpe julegaver tidlig, slik at jeg ikke trenger å stresse med det når julen nærmer seg.

7. Reiseliv
Jeg har alltid hatt lyst til å reise. Men har aldri grepet sjansen eller gjort noe med dette. Jeg synes det er på tide. Jeg vil dra ofte til Bodø. Sverige og Danmark. Det er tross alt naboland og det tar hverken lang tid eller penger. Jeg vil til London i løpet av året. Og kanskje til syden. Hvorfor ikke gjøre det før jeg blir for gammel og ikke har lyst til å løpe på stranda.

8. Musikk
Jeg er egentlig ganske glad i musikk, og er absolutt avhengig av den når jeg skal ferdes her i den store byen. Jeg er en av dem som er glad i å ha albumet i hylla, og ikke bare på pcn. Spesielt når det er favorittartist. Jeg skal begynne å kjøpe noen album i mnd, slik at jeg føler meg litt bedre. Jeg skal kjøpe alle Kent sine album før mars, for da skal jeg på konsert. Når vi snakker om konsert, skal jeg også komme meg på Hove, og kanskje mer. Konserter er minner for livet.

9. Mat
Jeg vil begynne med å spise en innholdsrik frokost hver dag. Med egg og slikt. Jeg vil også lage middag hver dag, og ikke bare spise middagsretter når enn det skulle passe meg. Slike hovedmåltid er utrolig viktig, og jeg savner litt det at det er middag i 15 tiden. Jeg vil begynne å bake igjen. Vi har desverre ikke stekeovn, som da bare fører til oftere besøk oss mamma.

10. Å overleve
Problemet med depresjon, er at jeg har opplevd det meste før, og veit hvordan jeg blir å reagere. Derfor er det så enkelt å gå på tryne, og bli liggende når ting skjer. Jeg vil lære å mestre livet. Jeg vil lære at når jeg ser at jeg holder på å gå på trynet, tar jeg mer for med hendene, og reiser meg opp igjen. Ikke bli liggende som en såret sjel. Jeg sier til meg selv at jeg ser positivt på alt. Når jeg har en dårlig periode er det alt annet enn positivt. Det er det totalt motsatte. Jeg vet ikke om jeg noen gang vil bli helt frisk, men jeg vil lære å se på den situasjonen jeg er i, og godta den. Ikke prøve å ta meg sammen, som alle sier jeg skal gjøre. Fordi jeg veit at jeg ikke blir å får det til. "Trikset er ikke å ta seg sammen. Trikset er å ta seg selv på alvor."  som Ida Jackson sier. Lær meg det, sier jeg bare.

Spørsmål: Har du noen nyttårsforsetter?