januar 2011

HAKKE VÆRT PÅ SKOLEN HELE UKA.Jeg har ikke vært på skolen siden fredag. Vet ikke helt hvorfor, jeg bare orker ikke tanken når jeg våkner. Jeg er like trøtt uansett når jeg går å legger meg. Har hatt hodepine siden onsdag, men allikevel har jeg enda ikke tatt noen smertestillende. Jeg var så flink å bytta fastlege i dag. Bestilte legetime, og han hadde ledig på tirsdag. Da blir det forhåptenligvis sykemelding, for jeg har ikke råd til å ta meg flere dager "fri". 
Jeg tok telefoner jeg i dag. Jeg ringte legen, ellos og hm. Skulle ringt Netcom, men det er noe jeg virkelig gruer meg til. For jeg er ikke sikker på om det er Netcom jeg skal ringe til, eller om det er Sergel Norge. Jeg får vel finne ut av det, og forhåpentligvis får jeg låne penger av mamma til å betale regningen, og heller betale henne senere. Så jeg slipper renter og inkasso-faen. For jeg er blakk som vanlig, enda det bare er litt over en uke siden jeg fikk stipend.. 

Jeg hadde husleie og regninger.. Skjønner det fortsatt ikke. Skjønner ikke hva jeg har brukt pengene på, for jeg kan ikke huske å ha brukt mer enn 400kr.

HAIR EXTENSIONS & HOVEFESTIVALEN

Jeg kom frem til at jeg ser best ut når jeg er blond. Etter å ha farget det mellombrunt, kunne jeg ikke kjenne meg selv igjen. Andrew hjalp til med å bleke håret mitt, noe jeg er glad for. Jeg ville ikke klart det like bra på egenhånd. Jeg er blond, etter 2 timer med bleking og 2 vask med lilla-sjampo. Etter min mening er håret litt for gult, noe jeg jobber med. Vurderer å hive i en veldig lys farge i dag, som jeg håper kommer til å hjelpe. Jeg har kjøpt meg hair extensions fra Pilus.no. Jeg bestilte dem på torsdag, og fikk dem i går. Det hadde jo vært en fordel om håret mitt var i samme farge som clipsene.
Har kjøpt meg en blomst, som sikkert kommer til å dø i løpet av noen uker. Orkideer er vanskelige planter har jeg hørt. Noen klarer å holde liv i dem i flere år. Men jeg tror ikke at det gjelder for meg. Er jeg heldig har jeg den i 1 mnd. 

HOVEFESTIVALEN 2011! Ja, jeg har kjøpt meg billett.
Nå gjelder det bare å finne en plass å legge den, så den ikke forsvinner for evig og alltid.

DEAR DELIRIUM, WHY HAVE YOU COME?Har du noen gang stått å ventet på t-banen mot sentrum, å plutselig fått denne indre uroen. At du befinner deg på feil side, at du er helt sikker på at det er feil side. Men i stedet for å drite seg ut, går du inn på t-banen, finner deg en plass helt for deg selv. Du prøver å holde uroen inni deg, og med det samme banen starter å kjøre, begynner du å undre over når du skal gå av. Du oppdager straks at neste stasjon er Grønnland, altså er du på riktig bane. Men du kanke unngå å tenke tanken. Er det normalt å ha delirium i så ung alder?
Jeg har aldri følt meg så sårbar før, selv ikke den gangen jeg skulle ta banen mot Helsfyr, og hadde den samme uroen om at jeg ville havne på ett helt annet sted. Alle stirrer, alle ser kjent ut. Og jeg innser med det samme at det er ansikter jeg en gang var så kjent med. At alt er normalt, det er bare hode mitt som kødder med meg.

JULEGAVE FRA ANDREW!Beklager for dårlig bildekvalitet, men det er tatt med iPoden. Hadde gym i dag, så var ikke plass til kameraet mitt i veska. JEG FIKK JULEGAVE AV ANDREW! En søt liten eske som var pakket inn i sølvfolie, inni lå det en fyrstikkeske med en lapp på. Jeg måtte virkelig le når jeg leste hva som sto. Inni lå det 200kr, som går til skoforbruk- I tillegg til det, fikk jeg en RockStar.. Namnamnam, det beste jeg vet er energidrikker tidlig på morgenen.
TUSEN TAKK SØTA!

Glad for å dra herfra.

Skjønner du hvorfor jeg ikke vil være her? Legger du i fra deg noe, er det stor sjanse for at det blir ødelagt. Tror det er den 5 eller 6 Nintendo DS'en lillebroren min har. Alle er blitt knekt, bitt i stykker, helt melk i, knuste skjermer etc. Nå ødela nettopp lillebroren min på 2år en liten ting på kameraet mitt. Klart heldigvis å feste den igjen etter mye om og men. Jeg er glad jeg skal dra herfra. Tar bussen som går om en halv time. Gleder meg, selv om det føles galt å si det.

Flytter tilbake i dag.

Jeg har pratet med mamma, og hun sa seg enig i at det var best at jeg flyttet tilbake til Tone. Så i dag skal jeg pakke baggen min, å stikke herfra. Burde ganske starte nå, så jeg rekker å ta to turer, slik at jeg får med meg alt jeg har her. Det er ikke så veldig viktig, kan jo bare dra hit etter skolen i morgen. Forhåpentligvis kunne jeg fått mamma til å kjøre meg, men jeg tror neppe hun orker det. Hun må jo ta med seg begge ungene, å jeg skal si meg enig i at det er litt av ett oppdrag til tider.

Jaja. Bare å komme i gang, så jeg faktisk går gjort noe i dag.

Farget håret i går kveld.Jeg hadde ikke noe bedre å gjøre, å kom på at jeg hadde mørkebrun hårfarge liggende. Uheldigvis var det akkurat ikke nok i pakken til at jeg fikk dekket håret 100%. 97% ble dekket der i mot, noe som får fungere så lenge. Ikke har jeg råd til å kjøpe mer farge. Det er ikke verdens undergang, for det synes nesten ikke. I alle fall ikke nok til at jeg gidder å bry meg. 
Jeg har fortsatt lyst på clips, men får nok ikke råd til det denne mnd siden jeg har kjøpt rundt 5-6 pakker på faktura og månedsregning. Noe som minner meg på.. Jeg trenger nytt mndkort. Får vel ringe å si i fra til bestemor, hun har sagt hun skal betale for det helt til jeg blir 20år så, hvorfor ikke. 

Jeg trenger noe å gjøre frem til klokken begynner å nærme seg 22-23. Fikk selvfølgelig ikke nok søvn i natt, enda jeg prøvde å legge meg så tidlig som mulig. Jeg er dødstrøtt, er redd jeg kommer til å sovne hvis jeg ikke finner på noe å gjøre snart. Jeg skal gå å spise opp resten av middagen, føles som jeg ikke har spist siden lunsj. Men jeg spiste jo middag når jeg...... Det var da veldig til babling. Sorry!

VANSKELIG VALG

Jeg har tenkt litt på dette. Først hadde jeg lyst til å bo hos Tone, men være hos mamma i en ukes tid. Når jeg hadde vært her i 2 uker, hadde jeg lyst til å bli boende hos mamma. Nå er det straks gått 3 uker, og har lyst til å dra tilbake til Tone. Problemet er.. Jeg har kjøpt meg seng til 1800 kr, og jeg er ikke så fornøyd med å forlate den. I tillegg har jeg ikke pratet med mamma om dette, og jeg er redd hun skal bli lei seg hvis jeg drar.

Jeg skulle gjerne blitt boende hvis jeg hadde ett eget rom, noe jeg har hos Tone. Der har jeg ikke klesskap. Ikke at jeg har så mye av det her heller. Men herregud, det kan da ikke være så vanskelig å få tak i en jævla komode eller noe. Jeg er nesten nødt til å ha noe å ha klærne mine i. I tillegg skal jeg bli litt mer ryddigere. Hos Tone har jeg vært flink til å rydde av og til, men når jeg ikke har gjort det har det vært klær over alt. Uansett.. Så bor jo ikke mamma så veldig langt unna. Bussen går fra dør til dør. Den tar ikke mer enn ca 10-20 minutter.

Jeg tror jeg stikker av. Jeg blir for sliten av å være her, det er for mye å ta hensyn til. Må alltid passe på hvor jeg legger ting, så ikke småbrødrene mine skal få tak idet. Det er gråting, syting, og kjefting hele tiden. Jeg føler jeg svikter mamma.. Men jeg er nødt til å tenke på meg selv, hvis ikke kommer jeg i alle fall ikke til å få fullført dette skoleåret.

Grunner for å bo hos Tone og Roger:
Mye alene tid
Kan høre på musikk så høyt jeg vil
Ingen rører tingene mine
Jeg kan sove når jeg vil
Eget rom
Mer plass
Dusje når jeg vil
Kortere vei til skolen
Chris kan sove over
Null stress
Røyke ute
Stille og rolig
2 butikker i nærheten
Kan stjele Marita sine klær
Kortere vei til senteret.

Grunner for å ikke bo hos Tone og Roger:
Null skapplass
Køyeseng
Marita stjeler klærne mine
Sint Roger om morgenen

SPØRSMÅL: Hvordan skal jeg si det til mamma?:/

Det er deilig å tilbringe dagen i senga.

Mens de fleste av dere er på jobb eller skole, ligger jeg hjemme og koser meg. Riktig nok, det er ikke mitt hjem, derimot kjæresten min sitt. Jeg har fri i dag, så jeg bestemte meg i går kveld for å overnatte slik at jeg kunne sove lenge. Det er litt merkelig å våkne, å vite at jeg er den eneste i huset.. Å at jeg så vidt kan huske at Chris sto opp for å dra på jobb. Han må jo ha gjort det, for han er borte, å det har han vært en god stund nå.

Skolen ble ikke helt som forventet i går. Jeg fikk vite om mine dårlige karakterer, og jeg ble enda mer skuffet når jeg fikk karakterene mine i mediefag. Jeg var så flink i starten.. Jeg fikk så mange 4'ere og mener å huske at jeg fikk 2 5'ere også.  Jeg klarte selvfølgelig å sovne, og var borte i over en time. Jaja..

Jeg har mye å se frem til, å mye jeg kan telle dagene til. I tillegg har jeg fått post, og det er pakker som ligger å venter på meg på posthuset. Jeg gleder meg! Jeg må bare.. Komme meg ut av huset først. Tror jeg venter til Chris er ferdig på jobb,, Jeg skal prøve å få han til å kjøpe med mat til meg:D

Til helvete med karakterene.

Jeg strøk i engelsk, å jeg strøk i matte. Helt ut av det blå, strøk jeg i narturfag også. Jeg som var så flink på en av prøvene og fikk 5. En av de to i klassen som fikk høyest karakter, jeg var skikkelig stolt. Nå viser det seg at det ikke var verdt puggingen og interesse for fagen. Når det kommer til matte, er det bare ikke tingen for meg. Har glemt alt jeg en gang kunne, og klarer ikke lære ting på nytt. På siste matteprøve fikk jeg 1+. Jeg svarte på nesten alle spørsmålene, prøvde å regne ut, og prøvde enda en gang til da jeg ikke fikk til. Men selvfølgelig var det ikke nok..
Jeg fikk 3 i gym, noe som er greit. Jeg vet at jeg kunne gjort en bedre innsats, men det er den beste karakteren jeg har fått siden barneskolen. Jeg fikk 4 i norsk, noe som er skuffende, men det er min egen feil. Jeg har ikke vist like stor interesse for faget som jeg gjorde en gang for så lenge siden.

Allikevel føles som alt går feil vei, og jeg liker det ikke. Jeg har planer om å komme hver eneste dag ut januar. Jeg kan tillate meg selv å ta meg en fridag, men bare med mindre jeg får sykemelding.. Jeg er livredd for å miste stipende mitt, for gjør jeg det, er jeg redd det ikke er mer positivt igjen for meg. Jeg har noen få venner, jeg har familie, og har type. Men er det nok? Nei, det ekke det.

SØVNPROBLEMERJeg har i det siste begynt å få en liten anelse om at jeg har fått søvnproblemer. Jeg har vært dødssliten i hele dag, enda jeg har tatt det så rolig. Har lest ferdig boken som jeg startet på i går. Jeg har forsøkt å sove i snart 2 timer, men det fungerer dårlig. Sov ganske lenge i dag, men tanke på at jeg kom meg til sengs ganske sent i går. Klarte ikke sovne, så jeg tok 2 innsovningstabletter, for så å legge meg på sofaen. Sovnet rimelig rask. Selv om jeg sov til rundt 14 i dag, burde det ikke ha mye å si. Tidligere har jeg aldri hatt problemer med å sove. Jeg kan sove opp til 18 timer i døgnet, uten at det vil påvirke døgnrytmen min for neste dag. Greit nok, jeg hadde en episode for noen år tilbake hvor alt gikk i stå og jeg så vidt sov på 2-3 uker. Men dette er noe annet. Jeg er så sliten i hode og i kroppen, jeg har ikke særlig matlyst, å gleder meg faktisk til å starte på skolen i morgen. Allikevel klarer jeg ikke sove om kveldene, å jeg tror det kan ha en sammenheng med tankene mine å gjøre. Kanskje det bare er blitt for mye igjen, uten at jeg har lagt merke til det.

Jeg ser frem til å starte på skolen i morgen, å gruer meg faktisk ikke til gymen. Jeg hadde lyst til å sovne tidlig i kveld, å være bli og opplagt til i morgen. Ville vel på en måte vise meg selv og alle andre at jeg kan klare månedene fremover, å at jeg skal stå på. Så jeg vurderer å ringe til legen i morgen, og bestille meg en legetime. Få en resept på noe innsovningstabletter, så jeg kan klare dette. Anti-depressive har også blafret igjennom tankene mine opp til flere ganger, men jeg er bare redd det skal ta i fra meg en del av meg selv.

Jeg har veldig lyst til å gå meg en tur, men orker ikke kle på meg. Er redd jeg kommer til å vekke mamma, uansett så har jeg ikke noe sted å dra. Jeg skulle ønske det var sommer. Da er det ikke så nøye, man kan sette seg ned på hvilken som helst stein, fordi snøen forsvant for lenge siden. Men nå skal jeg gå å legge meg i sengen, prøve å gi det ett forsøk til. Å hvis det ikke går, får jeg vel bare finne på noe annet.

NYTTÅRSFORSETTER / HVA SOM MÅ GJØRES I 2011

Nr 1 - Starte å svømme
Jeg skal kjøpe meg medlems-skap i Actic gym & bad. Det koster 320 kr mnd eller no, noe som ikke er så mye med tanke på at det koster 56kr kr for å bade EN gang. Planen er å dra å svømme 3 ganger i uken. Mandag, onsdag og lørdag.

Nr 2 - Gå ned i vekt
Jeg synes det er pent å være tynnere enn normalt tynn. Nå snakker jeg ikke om å være så syle tynn at man ser hvert bein i kroppen. Men om å fremheve det litt. Jeg synes det er pent når man har slanke fine bein, en stram flat mage. Ribbein som synes. Skulderblader og kragebein som stikker litt mer ut en vanlig. Jeg har lagt på meg 6kg de siste mnd. De fleste vil si at det ikke synes, eller at jeg bare snakker tull. Målet mitt er å gå ned 5kg. I alle fall i første omgang. Jeg har fått ett ganske normalt syn på kroppen min igjen, så var det bare å ikke ødelegge det da.

Nr 3 - Skole
Jeg skal fullføre vg1 i år, og jeg skal komme inn på vg2. For å klare dette er jeg nødt til å ta meg sammen. Begynne å dra på skolen igjen. Jeg ville faktisk på skolen de siste dagene før jul, og det føltes ganske godt å gjøre noe. Så jeg skal stå på fremover, og jeg skal ikke gi opp selv om det er tungt noen ganger. Jeg skal begynne å sette av 3 timer i uka, til å regne matte blant annet. Dette er ett fag vi ikke har i neste skoleår, så det er viktig å få gode karakterer for å komme inn.

Nr 4 - Metaltown 2011
I år.. SKAL jeg på metaltown. Jeg hadde fryktelig lyst til å dra for 2 år siden, men jeg fikk ikke lov og var blakk i tillegg. System of a down og korn, er ikke noe jeg vil gå glipp av. Så jeg skal faktisk gjøre det. Jeg stikker på Metaltown 2011!

Nr 5 - Hove festivalen 2011
Jeg var på Hove 2010, og skal dra i år også. Jeg begynte å glede meg allerede en uke etter at Hove 2010 var ferdig. Planene er så og si klare. Jeg mangler bare januarstipendet mitt så jeg får bestilt billett, så er det hovedsaklig i boks. 2011 kommer til å bli 1000 ganger bedre enn i fjor!

Nr 6 - Foto
Jeg har kamera.. Jeg pleide å bruke det, men tar meg rett og slett ikke tid til det lengre. Så 2011 skal jeg bruke på å ta maaasse fine bilder. Og jeg skal begynne å redigere.

Nr 7 - Legge av penger
Jeg skal begynne å legge av 2000kr i mnd. Jeg skal tross alt på Metaltown og Hove i år, så her trenger vi en god del penger. I alle fall til Hove. Hovedsaklig skal vi ta med oss halvparten av alt vi ikke eier enda, for å vise verden at vi er über kule:D

Nr 8 - I'm not gonna lose it.
Jeg har vært ganske flink det siste halvåret. Jeg har slutta å klandre meg selv for alt som går galt. Jeg har ikke forsøkt å psyke meg selv ned på flere mnd. Ikke har jeg skadet meg selv fysisk heller, uansett hvor stor trangen har vært. Jeg skal fortsette med det så godt jeg kan. Klarer jeg å holde ut i ett halvt år til, skal jeg gi meg selv en tatovering som belønning.

Nr 9 - Skriving
Jeg skal sette av 1 time om dagen til skriving, om det så er ett dikt eller en filmanalyse .  Får jeg ikke til, skal jeg skrive om at jeg ikke får til. Jeg SKAL skrive i 1 time, og jeg SKAL IKKE lese hva jeg har skrevet etterpå. Jeg skal følge virrvarr sine råd; legge det bort og glemme det. Heller finne det frem etter 1 mnd, for så å ta en titt om det er brukbart materiale. Jeg vil fortsette å skrive om livet mitt, jeg vil fortsette på boken jeg en gang startet på. Min egen, personlige biografi som ingen andre får lese. 
Grunnen for at jeg vil skrive en bok, er fordi jeg vil legge den bort, for så å finne den igjen om 10 år,  og kunne lese om hvordan alt var, og hvordan det ikke var. Hvordan alt jeg ønsket skjedde, og hvordan noe aldri skjedde. Jeg vil skrive om sorgen og gleden. Hvordan alt påvirket meg, både godt og vondt. Hvordan det har gjort meg til den jeg er i dag, å kanskje i morgen, og dagen etter der.

Nr 10 - Piercing & Tattoo
Jeg skal slutte å være så pysete når det kommer til nåler. Problemet mitt er.. Jeg ekke redd for sprøyter, men piercing nåler osv. I 2011 skal jeg ta 3-4 piercinger. Cheeks og smiley er iallefall det som er bestemt. Jeg skal iallefall få tatt en tatovering til, kanskje det blir flere. Vi får se hvordan økonomien ligger an.

Spørsmål: Hva skal du gjøre i 2011?