januar 2012

Kjøpt vannkoker til klassen
EJeg og Kaya skrapet sammen 10kr fra hver elev i klassen som ville være med på å kjøpe vannkoker. Så stakk vi til Europris i matfri for å kjøpe, kostet bare 80kr for vannkokeren som tar opp til 1,7 L vann. 
Så fra nå av blir det nudler, rett i koppen, kakao, kaffe og te for alle penga. Klassen har også begynte å snakke om å kjøpe micro, men vi har egentlig ikke noe sted å ha det. 

 Jeg prøver å redigere bildene jeg har tatt, men har store problemer med å bli fornøyd med noen av dem. Hver gang jeg endrer på det ene bildet, føler jeg at jeg må få de andre så lik som mulig, og sånn fortsetter det bare. Planen er å bli ferdig i dag så jeg kan starte på det skriftlige. Ekke bare bare.

Forskjell på nudler

Jeg gikk på joker for å kjøpe Red Bull og nudler. Ble selvfølgelig stående å stirre på prisen på Mr. Lee (som jeg alltid kjøper.) De koster som regel 10kr uansett hvilken butikk du er på og jeg føler at det blir veldig dyrt. Så jeg bestemte meg for å kjøpe mine trofaste Mr. Lee nudler og Eldorado. Begge er med kjøttsmak. 

Bare lukten av krydderet fikk meg til å sette opp forventningene, men når vannet var begynt å koke og jeg skulle legge nudlene i kjelen la jeg fort merke til grå-fargen. Nudlene smaker også grått. Jeg klarte å spise omtrent en halv pakke før jeg måtte gi meg. De smakte utrolig rart og lukten fikk meg til å tenke på gamle nudler.

Jeg kommer sikkert til å fortsette å spise Mr. Lee nudler helt til jeg blir gammel dame, hvis jeg ikke finner et annet alternativ. Så langt ser det utrolig dårlig ut. YumYum! med kjøttsmak er mye rikere på smak enn Eldorado, men langt fra så godt som Mr. Lee.... Jeg liker virkelig Mr. Lee!

Jeg er super flink!

I dag har jeg vært utrolig flink. Jeg har ryddet rommet,
sitter nå på gulvet å spiser tortillachips og cheddar dip!


Jeg er ikke så veldig ryddig av meg desverre. 

Bokhylla pleide å være full av dvd'er.. Som jeg ikke gidder å ha lengre. Så jeg pakker dem i en forundringseske for å sende den til mamma. Jeg håper hun blir glad!

Her sitter jeg hveer dag og titter på meg selv i speilet. Spesielt når jeg snakker i telefonen. 

Plutselig var det ryddig, og det tok meg i underkant av overraskende 20 minutter. 

Jeg trenger et hengesystem til veskene mine, nå henger de på gardinstanga. 

Jeg har faktisk litt system på ting. 

Ferdig!

Jeg vurderer å gå på butikken, har lyst på nudler som vanlig. Spiser nesten ikke noe annet for tiden. Kanskje bare like greit at jeg ikke har sånn super stor matlyst nå som jeg har mensen, pleier å spise hva som helst. 

Spørsmål: Rotere du mye?

Venter på typen

Ligger i senga å venter på at typen min skal komme. Har vel egentlig gjort  det siden i dag tidlig, men får ikke tak  i han. Han har månedskortet mitt så jeg håper han kommer, hvis ikke kommer jeg meg ikke på skolen i morgen. 

BloglovinNå har jeg registrert meg på Bloglovin så det er mulig å følge meg der :)
Victoria Bellatrix

Deilig med mer lagringsplass

Fant ut at det var på tide med ny harddisk siden den gamle sluttet å fungere. Har en som er til skolebruk på 250GB. Denne godbiten her er på 2TB, blir fint å få organisert alle bildene mine. 

Fikk nytt minnekort på 8GB til speilrefleksen og noen skjermbeskyttere til iPoden min. 

Urban Exploration


Foto: deviantart.com

Jeg kommer ikke til å få sove i natt. Var helt avhengig av å komme på ny idè til fotoprosjektet mitt, og begynte derfor å søke rundt på nettet som en jævla tulling. Og jeg kom over noe som jeg tror er mitt største funn noen sinne. Jeg har hele tiden gått rundt om kring å trodd at det ikke fantes noe særlig forlatte steder i Norge, men så feil kan man ta. Hadde det ikke vært for at det var vinter, hadde jeg løpt opp og ned Norge for å fotografere alle disse stedene, hadde jo selvfølgelig vært en fordel å ha bil. Mamma snakker om å ta seg en tur til Oslo i sommer, og vi har allerede planlagt en fin skogstur. Gleder meg så mye at det er like før jeg får hjertebank. 

Neste gang jeg er i Bodø skal jeg også ta meg en liten tur innom slike forlatte steder!

Jeg har fått pakke!


Fikk en av pakkene jeg har bestilt på Ebay i dag. Betalte så mye som 157NOK. Er utrolig fornøyd så langt. Den er bare helt perfekt størrelse på. Akkurat plass til speilrefleksen og litt andre ting. Jeg er fornøyd!

Fant ut at jeg skulle ta meg en liten tur på Glitter i dag. For første gang på evigheter kjøpte jeg faktisk noe. Og det var denne godbiten. Kostet meg 199kr. Har allerde stappet alle kortene mine i den. 

Er egentlig litt morsomt at vesken på første bildet er billigere enn lommeboken. 
Men sånn er det å bo i verdens rikeste land :) 

Insomnia


Foto: deviantart.com

Jeg skal til legen i morgen. Jeg har hatt problemer med å sovne i rundt 2 mnd nå, og det prøver å ta livet av meg. Jeg bruker opp mot 2 timer på å sovne, uansett hvor trøtt jeg er. Har forsovet meg utrolig mye etter at jeg starter på skolen igjen etter jul, og det kommer ikke til å se noe særlig bra ut på vitnemålet hvis dette fortsetter. Pågrunna dette med søvnen er jeg alltid helt ødelagt når jeg våkner, og går rundt om kring å er trøtt hele dagen. 

Føler ikke at jeg klarer å fungere som normalt.

New In

Jeg dro til byen for å fikse pass i dag, og når jeg først var i byen bestemte jeg meg for å lete etter nytt skjerf. 
Men jeg klarte ikke finne et skjerf som passet bilde jeg hadde i hode noen steder, så jeg subbet meg videre til Sorbet på Oslo City. Fant ikke noe skjerf der heller, men endte opp med en fin vinterkåpe/jakke. Original pris 1499, jeg betalte bare 299kr og er veldig fornøyd med det kjøpet.  Den er mye varmere enn de andre jakkene mine. 

Når jeg gikk av t-banen på Grønland, sto jeg plutselig inne på Nille. Endte opp med de mørkegrå oppbevaringsboksene jeg har hatt planer om å kjøpe i en god stund nå. I tillegg havnet det 4-kaffekrus og 2 grå telysholdere i den gule handlekurven. Jeg tenker at kaffekrus kan være fint å ha  i mitt fremtidlige kjøkkenskap når jeg bestemmer meg for å flakse med vingene for å forlate Holmlia. Telysholderne vet jeg ærlig talt ikke om jeg kommer til å bruke, men hvis det er tilfellet så er det ikke krise. Koster bare 5kr per stk.

På Vita Oslo s ble det sjampo og balsam for hele 130kr til sammen. Ikke dårlig.

En liten tur på biblioteketNår jeg først var på senteret for å hente pakker, gikk jeg på biblioteket for å finne en bok eller to. Kom ut med tre stk, og den nederste har jeg lest en gang tidligere. Utrolig bra bok, så har ikke noe i mot å lese den på nytt. Jeg har kommet på en liten idè om å kanskje ha en slags bokanbefaling av og til. Er kanskje ikke til interesse for alle, men sånn er det jo bare. 

ELF Cosmetics & Crest WhitestripesJeg har en 7-8 pakker som jeg sitter å venter på at skal hoppe ned i postkassen. Har kjøpt en del smågreier og noen vesker fra Ebay, så gleder meg skikkelig til det kommer. Fikk en av pakkene i dag. Det var 28pk med Whitestriped tannbleking. Kan forklare senere hva det går ut på. 

Endelig kom pakka mi fra ELF, og jeg hadde nesten glemt hva jeg hadde kjøpt. Siden det var aller første gang jeg bestilte noe som helst fra ELF, bestemte jeg meg for å ikke ta helt av og bestilte for litt under 200kr. Tenkte jeg skulle lage et innlegg om dette senere, og vi får se om jeg bestiller noe mer om en stund. 

Bloggen er dødBloggen er ganske livløs for tiden, men jobber virkelig med saken. Tanken er å fikse nytt design og prøve å komme opp med noe litt nyskapende å blogge om, men vi får se hvordan det går. Har skrevet en liten liste over ting som kan være aktuelle, har jo også skjedd litt nytt siden jeg gadd å blogge sist. Jeg trenger en helt ny start føler jeg, men har ikke lyst til å opprette ny blogg eller slette det som allerede ligger ute. 

Hvis det er noen som i det hele tatt er innom bloggen lengre, så må dere gjerne komme med forslag om hva jeg kan blogge om framover uansett hva det måtte være.  Tar i mot alle forslag!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2417041/victoria-bellatrix?claim=mkxzbc936nf">Follow my blog with Bloglovin</a> 

Skittentøykurv, jakke og hårkur

Jeg var hos frisør i går, og måtte innse sannheten om hvor mye skade jeg har påført håret mitt. Måtte klippe det rimelig kort, og håret ville ikke ta til seg fargen. Må bare prøve å leve med det. Hår vokser fort når man tar ølgjærtabletter, noe jeg har startet med i dag. Gikk innom frisørsalongen på senteret i sta og kjøpte meg hårkur, så nå skal vi se om vi ikke får dette håret under kontroll etter hvert. 

Jeg gikk innom nille. Skulle egentlig ha en skrivebok, men kom ut med en skittentøykurv og en planlegger i stedet. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt meg skittentøykurv tidligere, har hatt skittentøyet mitt liggende i et hjørne på rommet så langt. Deilig å bli kvitt det.