januar 2014

EBAY HEAVEN


Basketball jersey fra en vintage selger i UK. 


Har fått dilla på gull, kanskje en smule seinere enn resten av verden som er blitt tatt med gullstorm. 


Camouflage collegejakke med lærarmer. Kvaliteten på denne var jeg virkelig spent på og ble positivt overrasket. Tror denne kommer på 2.plass av mine kjøp på ebay. Basketball skjorta over tar foreløpig 1.plass. 


Jeg har hatt dilla på nagler siden jeg først begynte å like emostilen når jeg var 13år. Men nagler er faen meg dyrt her i landet, så takket være Ebay kan jeg endelig sette nagler på ALT jeg har lyst til å fikse litt på. 

Har fått masse pakker i posten i det siste fra land i det fjerne. Er skikkelig fornøyd med mye av det jeg har kjøpt denne gangen. Jeg har blitt flinkere til å sjekke mål på klær, sjekke feedback osv før jeg kjøper noe nytt. Er jeg usikker på kvaliteten så dropper jeg bare hele greia. Har brent meg et par ganger tidligere, spesielt på klær så der har jeg lært å være veldig nøye. Er så kjipt når du kjøper noe som ikke passer eller som rett og slett ikke er det du var ute etter. 
Tror jeg bestilte rundt 30 pakker, sitter enda spent å venter på resten. Armbånd, sneakers, skulderveske osv. Legger sikkert ut et nytt innlegg når resten har kommet. 

Så langt har jeg fått det dere ser på disse bildene + peroxide 40vol, hårkliper, extension-clips, ipad mini cover, lue, øredobber. Lista bare fortsetter :D 

Request: Kamera utstyr

Jeg fikk forespørsel om jeg kunne fortelle litt om hvilket kamera og utstyr jeg bruker. 


Yes! Jeg har Canon EOS 600D. Kjøpte det som en oppgradering fra mitt gamle kamera Canon EOS 450D for rundt 2år siden elns.  Er utrolig fornøyd. Dekker de behovene jeg har for øyeblikket og de crazy prosjektene mine som aldri blir noe mer enn idèer. Har standard objektivet som fulgte med liggende i en eske i flyttelasset mitt. Brukte det bare i rundt 2 mnd før jeg valgte å pakke det bort.


Hmm. Sigma DC 18-200mm. Utrolig bra objektiv i forhold til pris. Skulle egentlig ha 70-300mm, men ble overbevist i butikken at det bare var tull å måtte drasse med seg flere objektiver når 70-300mm ikke dekker alt. Dette er MITT standard objektiv. Jeg bruker det absolutt hele tida til absolutt alt. Det funker for vanlig landskapsfotografering og macro hvis man ikke har et trent øye. Jeg er uvenner med autofokusen på dette objektivet, vi klarer ikke å sammarbeide for 5 flate øre. I tillegg er autofokusen bråkete, så det fungerer ikke for filming. 


WOOOHOOO! Mitt nyeste innkjøp i denne katogorien. Det var julegave til meg selv faktisk (blandt mange andre ting). Har desverre ikke fått prøvd det skikkelig enda. Nesten så jeg begynner å lure på hvorfor jeg kjøpte det. Menmen. Jeg har hørt at alle fotografer MÅ ha en 50mm. Etter hva jeg har lest og sett skal det være bra for portrett og filming. Autofokusen er stillere enn graven så dette blir jeg nok å bruke til filming når jeg kommer i gang med det. 

Så har jeg en del ting som jeg ikke veit hvor er og som jeg faktisk ikke bruker til hverdags. 
Kamerastativ
Selvutløser
50mm Canon plastikk dritt
Vidvinkel til standard objektiv
Masse fargefilter og andre filter.

Jeg har faktisk et analogt undervannskamera. Har aldri brukt det!  

Jeg gikk 2 år på Media og kommunikasjon, men når det kommer til kamerautstyr og hvordan man skal ta bilder har jeg ikke lært en dritt. Kanskje dårlig skole eller hva faen, jeg veit ikke. Men jeg tror faktisk man bare må prøve seg frem helt til man får til. Jeg har dager hvor bildene blir helt håpløse.. Uklare, kornete, stygge farger, rart lys. Skikkelig ulempe hvis du er på fotoshoot med modell, men man lærer av å feile! 

Er det noe du lurer på, så skrik ut. Jeg blogger kanskje ikke så ofte, men er innom en gang i blant og ser om jeg får noe ros og ris her inne :-) 

 

Blurry flames

Litt varmere vær?

ENDELIG er det begynt å bli varmere ute. En uke med -14 hakke vært no gøy. Har jo forsøkt å gå tur hver dag siden jeg kom hjem før jul, men den siste uka har det vært helt umulig for en ispinne som meg. Kulde er grei når man kler seg etter været., men ikke når man vil ta bilder. Fingrene slutter jo nesten å fungere når man skal løpe rundt om kring å justere instillingene uten varme hansker.
Elva er forresten dekket av tjukk is, men autofokusen er på bærtur sååå fuck det. Det får duge.Jeg har ikke sovet i natt pågrunna migrene og dumme tanker, så jeg fant ut at jeg like så greit kunne se på dagslys og minusgrader som en fordel for å komme meg ut å ta bilder. Trodde jeg fikk masse gode bilder, men jeg måtte innse at dette er en av de dagene hvor jeg og den manuele fokusen ikke spiller på samme lag. Jeg trenger liksom at alt fungerer for at jeg skal gidde å ta noen bilder for tiden. Har egentlig tatt veldig lite bilder i 2013, noe denne bloggen viser. Har jo en del bilder som jeg ikke har publisert fordi jeg er så forbanna lat. 

Gleder meg til sommeren. Vil bare legge meg i dvale enda denne vinteren har vært utrolig snill mot meg. 
Skal til Oslo i februar. Skal bli utrolig godt å komme seg unna dette dødskjedelige stedet. Jeg søker sivilisasjon!