februar 2011

NEW PIERCINGS, AGAIN?!

Bildet er hentet fra tumblr.

HIPS!
På lørdag dro jeg og Chnåttus til Oslo Bodyart uten å vite hvor jeg skulle ta piercing. Så jeg kom inn, og ville at piercing-dama skulle komme med forslag. Hun kom frem til surface, siden de ikke tok skin divers. Jeg tenkte at det fikk duge, og jeg bestemte meg for hips. Hun målte opp, og satte i gang å stikke. Direkte vondt gjorde det ikke, men langt i fra behagelig. Lyden var vel mer det ekleste jeg har hørt, med tanke på at det kom fra huden min. Jeg er ganske fornøyd, men har denne lille tanken som driver å plager meg. Jeg er sikker på at den ene er skjev. Men jeg tenkte akkurat det samme når jeg hadde tatt tattovering. Chnåttus kommer kanskje til byen i morgen, så jeg får vel gå å spørre noen om det virkelig er rett, eller om jeg bare tenker feil.
Jeg betalte faktisk bare 300kr for dem. Siden jeg hadde fått tak i gavekort fra sweetdeal.no 300 i stedet for 1200kr er litt av en deal:D

THE END


Kognetiv egosentrisitet. Jeg kan plutselig kjenne lukten av parfymen hans, og jeg begynner å lure på om jeg ønsker så sterkt, at jeg klarer å innbilde meg lukten. Jeg har gjort dette flere ganger før, men denne gangen er jeg tilstedet. Han er ikke her, det er ingen her. Jeg er helt alene, og jeg kan kjenne lukten av parfymen hans, som om han sitter å holder rundt meg.
Virker som tiden står stille, og jeg innser med det samme at dette er den lengste kvelden jeg har hatt på lenge. Ikke har jeg følt meg så ensom som jeg gjør nå. Lurer på hva jeg skal gjøre for å få tiden til å gå. Føler ikke for å være alene, men orker ikke finne på noe. Orker ikke få noen hit, fordi jeg innerst inne bare vil sitte å glo ut i løse luften. Jeg kan ikke si at jeg ikke er lei meg. Jeg er stortsett i ganske godt humør, men tårene bare presser på fra tid til annen. Det er som å ha slike sinnsyke humørsvingninger. Som lynet som slår ned fra himmelen, kommer tårene. Jeg prøver å ikke tenke på det, men det finner alltid en måte å presse seg inn i tankene mine.

Jeg blir å ta en tidlig kveld. Jeg er utslitt selvom jeg ikke har gjort noe som helst i dag. Heldigvis har jeg vinterferie i neste uke, og kan ta det med ro. Jeg kjenner at jeg trenger det. Trenger å ligge i mørket på rommet og gråte ut.

SHOPPING 14022011

Dagen i går var forsåvidt ganske grei. Skolen gikk fort, og jeg fikk med meg Andrew til byen. Jeg hadde så gnagsår på veien hjem, at jeg gikk haltende som en eller annen retard. Da kom jeg frem til at jeg skulle ta meg ett bad når jeg kom hjem, og dro derfor innom joker for å kjøpe meg en smirnoff. Jeg oppdaget denne brune Mule greia, og ble så nyskjerrig at jeg måtte kjøpe den. Jeg har ikke turt å smake på den enda, siden jeg er utrolig sikker på at jeg ikke kommer til å like den. 

Jeg kom meg selvfølgelig ikke på skolen i dag, enda jeg sovnet i 23-tiden i går. Jeg sov til litt over 12, og fant ut at det var på tide å stå opp.

FUCK VALENTINE'S DAY!


Valentine's day har alltid vært en av de dagene man faktisk setter seg ned og tenker litt over. Det er tross alt en dag hvor man skal vise kjærlighet for hverandre. Men så lenge jeg kan huske, har jeg aldri opplevd noe bra på denne dagen. Før kunne jeg og besteveninnen min Susanne, sitte å snakke om denne dagen i flere timer. Om hva man egentlig forventet og hva man mente. Jeg kjenner mange som mener at Valentine's day er noe dritt, enten de er single eller ikke. Jeg tenkte at dette året kunne jeg vel våge å håpe at det kunne skje en forandring, siden jeg har type og han virker ikke helt retarded. Men neida. Falske forhåpninger. Denne dagen er faktisk viktig for meg, av en eller annen grunn. Jeg pleide å mislike denne dagen så sterkt, at jeg nesten hatet den. Fordi den gjorde meg så trist. I dag er jeg trist, og irritert. Enda jeg lå å koste meg med en Smirnoff Ice i badekaret med min kjære i over 1 time. Men med tanke på at han hadde glemt det, at han nesten ikke vet hva Valentine's day er.. Nei. Faen. Jeg er i drit dårlig humør. Er sint på livet i dag, og det må da være lov.
Jeg tar kvelden.. Og skal komme med ett mye gladere innlegg i morgen.

Valentine's day er og blir den verste dagen i året.

HUMØRSVINGNINGER OG P-PILLERMed bakgrunnsstøy fra oppvaskmaskinen, og en røyk i hånda, bestemte jeg meg for å prøve å skrive litt.

Jeg har hatt litt av en humørsvingning i dag, noe som jeg beklageligvis lot gå ut over typen min. Jeg trakasserte han med meldinger, og nektet å ta telefonen når han ringte. Hva han hadde gjort galt, kan jeg ikke huske. Straffen min er at jeg ikke får se han før onsdag, noe som regnes som ren tortur i mine øyne. Han mener jeg trenger å tenke, å finne ut hva som egentlig er problemet. For en ting er jeg enig i, jeg kan ikke holde på slik uten grunn.

Det har opp til flere ganger hent at jeg blir i fryktelig dårlig humør når jeg skal ta min daglige dose av østrogen og progestin. Nå må du ikke få feil inntrykk.. Jeg vil ikke ha barn, og jeg vet faktisk ikke om jeg ville overlevd hvis jeg fikk vite at jeg var gravid. Derfor er det jo uhyre viktig at jeg tar den fordømte pilla hver dag. Jeg har bare ikke lyst til å ta den, rett og slett. Det er ikke slik hver dag, men noen ganger virker det bare som en god idè å la være. Jeg er glad jeg ikke går på anti-depressive, for det kunne ikke endt særlig bra med mitt ikke-ta-pilla-humør.

Jeg har vurdert å få meg p-stav utallelige ganger. Men å betale 1250kr + legetime, er litt mye på en gang.

HEY DUDE, LOOK AT MY NEW PIERCING!

Jeg fant ut at jeg ikke gadd å betale 600kr for å ta smiley, så jeg gjorde det selv. Resultatet ble bra, selv om jeg holdt på å svime av. Jeg konsentrerte meg så mye om å prøve å overtale meg selv om å kjøre nåla igjennom, at jeg glemte helt av å puste. La plutselig merke til at jeg holdt på å koke over og ble fryktelig svimmel, så det var bare å få i smykket, og legge seg ned på gulvet. Hånden min sluttet å skjelve etter rundt 10 minutter, og jeg satt der og var faktisk ganske stolt over  meg selv.

CRAZY-FACTORY, SYKEMELDING OG HYTTETUR NESTE HELGJeg vet ikke helt hvorfor jeg bestilte så mye piercing-nåler. Jeg har bare planer om å ta smiley, og kanksje noen hull i ørene. Men det er stortsett alt. I tillegg hadde jeg bestilt pluggene mine i 12mm, så jeg må vel bare starte å utvide videre. For jeg synes de var helt nydelig.

Jeg var hos legen i dag, og fikk sykemelding t.o.m fredag. Mamma var så snill å ringte å Sergel Norge, og fikk delt opp regninga mi i 4. Så nå virker det som det meste skal fikse seg. Skal bli herlig å få fjerna 14 dager fravær. Har litt lyst til å dra på skolen, og vurderer å ta meg en tur på fredag. 

Skal på ski i dag, sammen med mamma. Er nødt til å finne meg en bikini, siden jeg skal på hyttetur med Chris neste torsdag. Du lurer sikkert på hvorfor jeg skal kjøpe bikini for å dra på hyttetur. Det er vel egentlig ikke en hytte siden den er over 1000kvm, med basseng og tennisbane. Rikmanns-hytte. Jeg gleder meg egentlig noe helt sinnsykt.


Joda.. Der skal jeg være i 4 dager. Jeg kanke vente!