februar 2012

Garnier BB Cream


Jeg har hørt så mye positivt om denne kremen at jeg tenkte at det var på tide å prøve den. De har 40% på hudpleie fra Garnier på Cubus så jeg fikk den for 54 kr i stedet for 89kr. Sålangt er jeg utrolig fornøyd. Jeg føler at den legger seg mye gjevnere enn foundation og man kan føle at den gir huden en del fuktighet. Kommer nok til å bruke denne en del fremover. Tror den kommer til å bli mye brukt i sommer, føler at foundation blir for tykk men vil fortsatt ha noe som deker og gir en gjevnere hudtone. 

Har endelig fått hengt opp knaggrekken og bildet mitt fra Ikea. Det var ikke bare bare og det er ikke 100% rett, men det får så være. Er fornøyd med innsatsen, siden det fortsatt henger der betyr det at skruene holder :D

Lørdagskos


Jeg har hatt lyst til å prøve den siden den kom i frysedisken, men nå var det på tide. Har kanskje litt for høye forventninger. 

Yndlingspotetgullet mitt som jeg spiser litt for ofte. Alltid med dip. 

Red bull. Jeg kjøpte to og mistet en i bakken så det gikk hull på den. Ikke særlig morsomt.. Hvis jeg drikker 2 bokser red bull om dagen blir det over 15 000 kr i året. Det er sjukt mye penger på red bull!

Jeg er skrubbsulten. Desverre er dette frokosten min. Har ikke hatt tid til å spise før nå. Og joda.. Som alle andre synes jeg pizzaen var skuffende. Og det er litt skummelt å tenke på at det er enda en som jeg lurer på hvor lenge kommer til å bli liggende i fryseren. 

Ja, jeg tillater meg selv å spise drittmat. Jeg har slitt ræva av meg i 2 dager i tillegg til å natt. Forsøkte å trene i sta, men fikk ikke så mye ut av det. Kroppen er helt ferdig, det er utrolig smerkefult å løfte armene over hode. 

Sitter barnevaktAkkurat nå sitter jeg barnevakt for denne lille skapningen. Det er utrolig nok lillesøsteren min på snart 1 år. Nå ligger hun på rommet å roper for å få oppmerksomhet. Håper hun sovner snart, for jeg kjenner at jeg får litt vondt av henne. Hun er jo trøtt som bare det og jeg skjønner at hun ikke vil sove. Det er jo nye mennesker her og nye ting hun kan pelle på. Jeg forstår henne veldig godt. Men JEG har lyst til å sove om ikke så lenge.. men jeg kan ikke være inne på rommet når hun skal sove for da kan det ta utrolig lang tid før hun sovner. 

Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til stå opp med henne halv 7 i morgen, jeg sov jo tross alt til 12 i dag. 
Hahhah. Lurer på hvordan det kommer til å gå med meg den dagen jeg får mine egne barn.  

iForm

For rundt en mnd tilbake begynte jeg å abonnere på 3 blader. Dette er en av dem, og det virker lovende. Det inneholder alt fra hva man burde spise til hvordan man kan holde seg i form. På mandag skal jeg starte med å nå målet mitt. Jeg gleder meg faktisk. 

Men nå skal jeg faktisk dra å jobbe noen timer for å tjene inn litt ekstra money. Skal sitte barnevakt i kveld også. Penger er penger :P

FemhundrekronerJeg var med på en liten jobb i går og fikk 500kr for slitet. Jeg bærte rundt 60-70 skolepulter. Har gnagsår på tærne, støl i absolutt hele kroppen og eier ikke krefter i hendene. Jeg prøver å se på det som en veldig hard treningsøkt, utrolig nok kjennes det faktisk bra ut å virkelig ha brukt ryggen. Jeg har ikke like vondt som jeg pleier å ha. 

Ut på tur aldri surJeg gikk en liten tur i dag, for å få frisk luft etter litt for mye vodka & battery i går.
Skulle sjekke ut locations for selvportrett-oppgaven som jeg blir nødt til å gjøre i morgen. Tenker at det er like greit, da rekker jeg å planlegge mer. 

Har ikke spist noe frokost enda, begynner å bli sulten.
Var for kvalm da jeg våknet til å få i meg noe annet enn vann.  

Planer for i morgen


I morgen skal jeg få hjelp av Marita til å få gjort en av skoleoppgavene som jeg aldri fikk gjort. Det er altså selvportrett. Skulle gjerne gjort dette alene, men det blir litt vanskelig å trykke på utløseren uten å stå bak kamera selv. Jeg kunne egentlig tenke meg å prøve selv siden bildet skal være ganske kornete og ufokusert, men det er greit å ha noen med i tilfelle ting ikke skulle gå som planlagt. 

Nå skal jeg prøve å sette meg ned for å skrive disse søknadene som jeg har snakket en del om, slik at det blir gjort klart så det jeg dumpe dem i fra meg i byen en vakker dag. I tillegg har jeg fått låne en bok av Tone som jeg gleder meg til å starte på. Den har fått god kritikk av Neil Gaiman som er min yndlingsforfatter!

Har du noe skolearbeid du ikke har gjort?

Hva synes dere?


Jeg forsøkte å finne ut hva jeg kunne gjøre for å gjøre bloggen enda bedre. Tenkte jeg kunne starte med å finne ut hva bloggen min egentidlig innholder, men klarer egentlig ikke å komme på noe. Prøvde å se igjennom mine 20 siste innlegg, og jeg føler at alt ser ganske dødt ut. Jeg trenger litt hjelp.

Hva er det du er interessert i å se/lese om?
Hva er det jeg kan gjøre bedre for at du skal lese bloggen fast? 

Var på Ikea i går


Nytt dobbel-sengetøy 179kr & Orkidè-bilde 98kr

Hvit knaggrekke 115kr og Duftlys eple til 29kr eller noe. Mamma betalte :)

Kjøpte også en dørmatte til 5kr, som jeg har klipt opp som jeg skal bruke i stedet for catslide-matter.

Vi stakk innom hm på Oslo City. Jeg fikk en genser av mamma :D

Fikk avslag i posten fra den ene jobben jeg hadde søkt på, og plutselig var jeg i gang. Sitter å ser etter aktuelle deltids/sommerjobber. Tenkte jeg skulle sende søknad til disse og skrive ut ett tonn for å levere rundt om kring å byen denne uken. Vurderer å ta meg turen ned på nav og be dem om hjelp, får jeg meg ikke jobb til sommeren må de jo hjelpe meg med ussle sosial/kurspenger uansett. 

Forslag på hvor det er lurt å søke? :D


Shopping

Har fått kjøpt meg en god del nye ting mens jeg var borte. 

Ser du noe du liker? 

Hjemme igjen

Kom hjem fra Lanzarote i går kveld. Har hatt det kjempe koselig og føler at jeg har opplevd mye, men det er alltid like godt å komme hjem. Var så heldig å hadde fri i dag, så jeg kunne sove lenge. Føler at jeg trengte det etter en lang reise hjem. 

Reiser til Spania


Er en del som skal være med, har noe i vaskemaskinen i tillegg. Jeg vet jo ikke helt hva jeg skal pakke egentlig, så det blir litt av alt. Det kommer jo til å være en fin temperatur, men det er jo lurt å pakke med en bukse til kjølige kvelder. Skal bli digg å komme til varme strøk, enda det bare er for en uke. 

Sko er viktig. Jeg har mange sko, samtidlig som jeg ikke har sko. Jeg veit at bildet er uklart, og det må jeg beklage. 


Pc, speilrefleks og digitalkamera skal være med. Så det blir kanskje en oppdatering eller to mens jeg er der nede, man vet aldri. Jeg håper i hvert fall på å få ett hint av brunfarge, selv om jeg tror det er litt for mye å håpe på. Jeg er nordmann, og kommer garantert til å være det når jeg kommer tilbake. 

Ha en fin vinter, alle sammen!

PiercingsmykkerJeg har egentlig en del piercing-smykker, men langt i fra mye nok. Jeg har bestemt meg for å bestille litt nye smykker i fremtiden, siden jeg har tenkt litt på å stikke opp noen nye og gamle piercinger. 

Villa NordborgHar tatt bilder av den falleferdige villaen i Mosseveien 190 på Nordstrand. Jeg elsker dette kråkeslottet!

4 pakker i postenFikk vesken i posten i går, og 4 små pakker i dag. Har desverre ikke tid til å ta noe særlig bilder i dag siden jeg skal ta bussen til Chris. Tenkte jeg skulle få laget et skikkelig innlegg i morgen om hva jeg har fått. Har litt lyst til å ha en konkurranse siden jeg aldri har hatt det før. 

Hva synes du om konkurranse, hva har du lyst til å vinne?

Sverigetur

Det ble en spontan sverigetur i går, jeg fikk kjøpt meg røyk! Fant i tillegg noe nudler som selvfølgelig havna i handlevogna, er egentlig ganske spent på å smake på disse. Skal ta med meg en den ene koppen på skolen i morgen, så jeg får testet det ut.