mars 2011

FIKK PAKKE I POSTEN I DAG


Fikk pakke i posten i dag med noen neglelakker som jeg kjøpte på ebay i forje uke. Jeg har aldri kjøpt OPI neglelakker tidligere, og bestemte meg for å kjøpe fler enn bare en. Alle synes jo at det er ett veldig bra merke, og jeg kan ikke si meg uenig. De er helt fantasiske og tørker utrolig hurtig. Er glad jeg kjøpte dem på ebay, og ikke i Norge til 160kr stk. Jeg orker iallefall ikke å kaste bort så mye penger på en neglelakk.

Chris reiste i begravelse i dag, og kommer ikke tilbake før på lørdag. Jeg savner han allerede, enda det ikke er mer enn litt over en time siden jeg så han. Skal bli utrolig deilig å se han igjen iallefall.

And if I let myself go, I'm the only one to blameDet er så jævlig når du vet at det du gjør aldri vil være bra nok. At du kommer til å faile uansett hva du gjør. Har så lyst til å bare gi opp, bare slutte på skolen og glemme alt mas om karakterer og fravær. Jeg orker ikke.. Jeg er så fryktelig sliten. Nå klager de over at jeg ikke er tilstedet, at jeg må godta systemet. At jeg som er 19, burde vite at det ikke nytter å være firkantet. "Victoria.. Du må bli litt rundere i kantene." 

Jeg falller.
Ingen legger merke til det,
så jeg fortsetter å smile og late som om alt er okey.

Jeg vet ikke lengre hvem jeg er, om jeg er Victoria eller Ronja..

SHOPPING MED RØDT HÅRVi hadde skrivedag på skolen i dag. I Medieproduksjon og norsk. Utrolig slitsomt, klarte egentlig ikke å gjøre halvparten av oppgavene en gang. Men det får så være, kjente allerede da at dagen kom til å bli lang.

Jeg er i elendig humør, men prøver å forholde det til meg selv for å ikke gjøre dagen til alle andre like ille. Nå skal jeg gjøre ett nytt forsøk på å farge håret bruuuunt!

HARRYTUR TIL NORDBY 15032011
Jeg, Chris, Marita og Mads dro en tur til Sverige i går. Spurte mamma en uke i forveien om vi kunne låne bilen hennes, og jeg fikk klarsignal på søndag. Vi kom oss ikke av gårde før nærmere 5tiden, noe som var litt senere enn planlagt. Ikke at det gjorde så mye. Jeg kjøpte nesten alt jeg hadde planlagt å kjøpe, og litt. Skulle f.eks bare kjøpe 4L iste, og ikke 12. Gikk en god del penger, og jeg orker ikke en gang å tenke på hvor mye jeg har brukt. Var en koselig tur, og jeg har kjøpt mye mer enn jeg har plass til på rommet.
Hadde faktisk en fridag fra hodepine, noe som var fryktelig hærlig. (Får i meg for lite væske).

If only you could see just how lonely and how cold and frostbit I?ve become

Jeg kan ikke få sagt hvor lei jeg er av vinter. Det er kaldt og snø over alt. Utrolig unødvendig å måtte bli våt og kaldt hver gang du går 5 meter utenfor døren. Jeg har holdt meg mye inne i vinter, noe jeg skal fortsette å gjøre til snøen forsvinner. Med en gang den er borte, skal jeg finne frem skoene mine og endelig føle meg litt mer tilpass med hvordan været er. Jeg gleder meg til lysere tider..

LITT NYTT 10032011

Fikk speil av mamma som en del av bursdagsgaven min. Kjøpt på Bohus til 449kr

Bursdagsgaver: Korsett-topp og armbånd av tante Tove. Og DKNY Parfyme av min kjære<3
(som så utrolig liten ut på dette bildet)

Bursdagspenger: Blezer fra H&M til 199kr. (Husker ikke hva jeg har brukt resten på)

Se på hun! Lille, søte tornerose. Jeg har fått høre rykter om at hun sover hele tiden, og det er iallefall det hun gjør når jeg er på besøk.

NYTT FAMILIEMEDLEM


Jeg fikk en lillesøster på søndag, bare 3 dager etter min egen bursdag. Chris var så snill å kjørte henne til sykehuset kl halv 2 natt til søndag, vel fornøyd med å få låne bilen til mamma. En slitsom helg var det iallefall. Måtte passe lillebrødrene mine fra lørdagskveld til søndags ettermiddag, og det er ikke en lett oppgave. Jeg lot dem være alene på stuen i  10 minutter, og da jeg kom ut igjen hadde de knust en lyspære, og det lå kjekssmuler over hele gulvet. Irritert og trøtt, etter bare 4 timers søvn.. Kjente jeg at det var på tide å komme seg ut derfra. Chris kjørte oss på sykehuset på Lørenskog, så vi fikk sett dette lille trollet. Men det er jo ikke noe troll.. Er faktisk den søteste babyen jeg har sett, men var utrolig nok litt skummel der hun lå og lagde klynkende koselyder. Hun ble født 1 mnd for tidlig, men ser jo helt ut som en vanlig 2 dager gammel baby.
De er iallefall kommet hjem fra sykehuset, så skal nok ta meg en tur senere i dag og ta noen bilder.

SHIIIT, 19ÅR ALLEREDE

Hadde gitt mye for en drink nå.

Bursdag i dag! 19år gammel. Føles som 90, før jeg aner ordet av det sitter jeg på ett gamlehjem å stirrer ut i løse luften. Dagen har vært ganske grei. Har vært på skolen, så dro jeg til byen for å møte Camilla og Charlotte. Vi stakk en tur på niss og fikk med oss 2 omvisninger. Makeup og Kunst. Var jo i og for seg litt interessant, men lyset på kunstlinjen tok nesten livet av meg. Har ekstrem hodepine i dag, og føltes som jeg skulle gå i gulvet flere ganger.
Nå skal jeg pakke om vesken min, og dra til Chris for å få kos og pleie<3