mars 2012

12 mm igjen


Fant ut at jeg skulle presse inn 12mm spiraler i dag. Gikk helt fint, har gått så lenge med 10mm i :D


Det er endelig påskeferie! Typen er på hytta i helga, så jeg blir heeelt alene og har tid til å gjøre masse rart. Som å ta masse bilder, trene meg tynn og pen, jobbe med skoleoppgaver. 
Skal på grilling hos tanta mi i morgen, gleder meg!

Jeg har gjort et godt forsøk på å rydde rommet i dag, og begynner vel egentlig å bli ganske fornøyd. Gjenstår bare å ta på nytt sengetøy, noe jeg alltid gruer meg til. Jeg har dobbeltdyne og jeg er bare 162cm, så det er tungt arbeid!

Hva har du gjort i dag? 

Stien fører oss til nye steder.

Jeg og Marita gikk tur langs Ljanselva i går. Har aldri fulgt den mot Mortensrud, så det var godt å utforske nye turmuligheter. Fant ikke bare fin natur, men mye annet fint. Jeg elsker å gamle hus, gamle skoger, gamle biler osv. Jeg elsker gamle ting, og det er utrolig morsomt å finne slike steder som dette mitt ute i skogen. Det gir også litt spenning i hverdagen, jeg skulle gjerne holdt på med dette hver eneste dag resten av livet. Får aldri nok!

Nytt innkjøp


5pk armbånd 30kr 

Big bit termokopp 20kr og got2be-hårspray 49kr

Hårbørste 10kr og skrubbhanske 10kr fra Tiger :D

Var en liten tur i byen i dag sammen med Kaya. Vi dro rett etter skolen siden hun skulle på kino med typen. Føler at jeg fikk en del ting for en liten penge. Jeg digger Tiger, er så sinnsykt billig. Glad de er kommet til Norge. 

Fotoprosjekt: Desperasjon

Andrea var så snill å være modell i fotoprosjektet mitt. Bildene er tatt på Sognsvann.

Er skikkelig fornøyd med bildene, de viser akkurat det jeg vil at de skal. Er straks ferdig med prosjektrapporten, så er klar for å levere før fristen. Drit digg å være ferdig, nå kan jeg gjøre noen av de andre oppgavene jeg må gjøre for å få gode karakterer, henger litt etter med en del siden jeg har lavt arbeidsminne. 

Kom så glömmer vi dödenChris ligger på observasjon på sjukehuset og må bli der enda en natt. 

 


...og Fredrik er død. 

Innbakt kylling i sursøt saus

Tenkte jeg skulle invitere kjæresten på middag i kveld, men han sitter tydeligvis på legevakta. Han vet ikke hvor lenge han blir sittende der, så middagen er satt på vent. Føler meg skikkelig urorlig og har litt vanskelig for å sitte stille. 

Håper han ringer om ikke så alt for lenge, så jeg får vite litt mer om hva som skjer.  

Fuglefotograf

Når jeg var liten hadde jeg lyst til å bli fuglefotograf eller fortatter. Begge deler er kunstneriske yrker og jeg har vel alltid vært litt kreativ. Men jeg må si at jeg er litt nærmere å bli fuglefotograf enn forfatter med tanke på utdanningen jeg holder på å ta. Har ikke så veldig stor interesse for fugler lengre, men har veldig lyst til å spesialisere meg innen kunstfoto.Jeg vet ikke om jeg kommer til å bli fotograf når jeg blir "stor", men det vil alltid være en av mine lidenskaper. 

Tur langs LjanselvaSiden det var så pent vær bestemte jeg meg for å gå en tur for å ta noen bilder. Var utrolig glatt flere steder, jeg klarte å lande på rumpa noen ganger når jeg skulle begynne å gå hjem igjen. Egentlig utrolig deilig å gå tur og kjenne at kroppen fungerer. Hadde pakket på meg litt for mye klær så ble litt for varm mens jeg gikk i sola, men ellers var turen fin og jeg er fornøyd med bildene. 

Har begynt å få skikkelig vårfølelse nå som snøen smelter. Gleder meg skikkelig til sol og sommer.

Hva synes du om bildene? 

Vinneren er trukket!

KONKURRANSEN ER NÅ AVSLUTTET!

Har trukket vinneren av konkurransen om å vinne sminkekoster.


Omtrent 70 stykker deltok og jeg er veldig fornøyd med det. Syntes det var litt morsomt å ha konkurranse, så kommer sikkert til å ha det igjen hvis det er noen som har lyst

Vinneren er Linnèa Hanssen. Her er bloggen hennes. 

Noen ganger er det fint å være alene.

Har følt meg i skikkelig dårlig humør den siste uken. Har hatt store problemer med å omgåes andre mennesker, og det er derfor vanskelig å være på skolen. Er blitt helt hoven og vil helst være helt alene, men det er greit at kjæresten er her. Det setter jeg pris på og han letter litt på humøret mitt ved å få meg til å tenke på andre ting. 

Har følt en sterk dragning mot steder jeg kan være alene, så jeg dro til gravlunden på Nordstrand. Det var surt og kaldt i dag, så det var ikke spesielt digg å forlate huset for å dra til en gravlund. Klarte ikke å oppnå hva jeg ville med å besøke de døde, så jeg må vel bare holde ut til det blir litt varmere i luften. 

Fikk gave av kjæresten!

Kjæresten kom å overrasket meg i dag med gave. Fikk en bok og en rose. Jeg ble helt paff og klarte nesten ikke å takke. Han har blitt flink til å overraske meg, og det på en god måte. Skal starte på boka når jeg har lagt meg i sengen. 

VINN SMINKEKOSTER!Vil bare minne om konkurransen jeg har gående. 
KONKURRANSE

Virker som veldig mange har misforstått hva de må gjøre for å være med.
Så jeg tenkte jeg skulle forklare det en gang til.

REGLER!!!

1. LIK FACEBOOK-PROFIL / FØLG PÅ BLOGLOVIN

2. LAG ET INNLEGG PÅ DIN EGEN BLOGG OM AT JEG HAR KONKURRANSEN.  

3. LEGG IGJEN LINK TIL BLOGGINNLEGGET OG E-MAILEN DIN.  
 

Dette er min første konkurranse, så jeg tenkte at jeg kanskje skulle være litt grei. Men da gjør jeg om reglene, slik at de som faktisk har tatt seg bryet til å følge reglene får dobbel så stor sjanse for å vinne. 

Jordbær med fløte

Dagens beste måltid så langt. Jeg var på Meny tidligere i dag og kjøpte frukt for masse penger. Kjøpte jordbær, kiwi, druer, bananer, epler, pære og nektariner. Jeg skal forsøke å bli sunnere, og frukt er noe jeg synes er kjempe godt. 

Straks skal jeg vaske noe klær og lese ferdig den engelske boken jeg har holdt på med en stund. 

Fylt 20 år


Jeg glemte helt å ta bilder når alle gjestene kom, men slik så det i alle fall ut før noen dukket opp. Vi spiste pizza fra peppes, is og kaker. Drakk vin og brus. Det var en koselig kveld, men skulle ønske at mamma var her. 

Fikk 2 flasker med godsaker og strøket gjeld. 


Fikk en del penger når jeg dro til Lanzarote som var bursdagspenger, resten kommer på mandag. Så fikk jeg jo converse som vi prøver å få byttet nå. 

Er helt utslitt så orker egentlig ikke å blogge noe særlig.  

KONKURRANSE VINN SMINKEKOSTER!Jeg tenkte det var på tide med en liten konkurranse her på bloggen.
VINN SMINKEBØRSTER

Det du må gjøre for å være med er å følge meg på bloglovin eller facebook og reblogge om at jeg holder konkurransen. For å trekke vinner vil jeg bruke lappe-metoden.

Konkurransen avsluttes om 1 uke fra nå, 9. Mars 2012


Husk å legg igjen e-postadresse som jeg kan nå deg på. 

Familietreff


Vi var på familietreff på Noodle Pie i går. Jeg hadde med kamera men glemte helt å ta bilder når alle hadde kommet. Hadde tenkt til å ta bilder av mat og familiemedlemmer og det som var. Jeg fikk bursdagsgave også. Converse med en nydelig blåfarge, men takket være mamma var de i størrelse 39. Noe som er alt for stort for mine "store" bein. Jeg bruker 37 1/2 i Converse, så jeg lurer litt på hva jeg skal gjøre med dem. Mamma foreslo at hun kunne kjøpe dem av meg, så jeg kunne kjøpe meg nye i 37, men vi får se hva som skjer. Kanskje jeg får byttet dem, har jo ikke kvittering (de er kjøpt i USA).