mars 2013

VikebuktJeg reiser hjem i mårra! Kunne tenke meg å være her lengre, men går ikke ann å endre flybillettene. Har utrolig lyst til å komme tilbake til sommeren og være her leeenge. Trives så utrolig godt her. Jeg trodde først at 14 dager var lenge nok, men tydeligvis ikke

Egentlig ikke så veldig mye å gjøre her, eller noe å ta bilder av. Men plassen har mange muligheter til photoshoots. Så jeg tenkte jeg skal koke sammen noen ideer til sommeren og se hva jeg klarer å få til :)

Molde Shopping
Grå hettegenser: Cubus Herre StrL 199kr. Sort hettejakke: Carlings strS 249kr

Øredobber: Lindex SALG 29kr

Maske: Ergo, gratis (85kr)
Har sett etter en sånn maske i flere år. Har tenkt til å bruke den til photoshoot en eller annen gang. Jeg synes den er kjempe fin :)

Kjøpte også en bacis sort leggings fra Cubus til 99kr, men følte ikke at det var noe særlig å ta bilde av. 


Dette var det jeg kjøpte i Molde i går. Forsøkte å ikke bruke for mye siden jeg har bestilt meg så mye over nettet.  
Skulle egentlig spare til pc, men ser ikke ut som jeg har så mye å spare lengre x( 

Kattepus

Her i huset bor det  3 katter. 2 Ragdoll puser og en vanlig huskatt som ikke ville bli tatt bilde av.
De er utrolig søte, men den ene prater mer enn den andre. Må innrømme at man fort blir lei og sliten av å høre på det. De vil ha oppmerksomhet og kos hele tiden. Gleder meg litt til å dra hjem, slipper kattehår på alle klærne. Blir jo gal.

Jeg var i Molde i dag. Kjøpte litt forskjellig. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder senere og vise dere hva jeg har brukt pengene mine på :)
Har også bestilt litt på Ebay, nelly og cdon. Gleder meg til å dra hjem og vente på pakker. Dagens høydepunkt  liksom xD

 

Gårsdagens fotoshoot

Siden jeg reiser hjem på mandag tenkte jeg at det hadde vært kult å bruke kusina mi som modell før jeg dro. Og bilder det ble det. Synes litt synd på jenta som måtte stå der i minusgrader. Det ser kanskje ikke så kaldt ut på bildene, men hun hadde gåsehud hele tiden stakkar. 
Ser selv at jeg har gjort fremskritt fra tidligere prosjekter jeg har holdt på med. Jeg har lært å ta mer hensyn til modellen. Synes modellen det er vanskelig å posere og flytte på seg, så kan jeg flytte på meg i stedet. 
Tror hun syntes det var gøy, så kanskje hun er modell for meg flere ganger  :D
Min favoritt :)


Bildene er tatt i Vikebukt. 
Modell: Ina Kristine Kristiansen

Hva synes du? Noen tips om hva jeg kunne gjort annerledes?

Svingende humør

De siste dagene har vært ganske slitsomme. Hele mandagen gikk til reise og stress. Opp til flere ganger var jeg sikker på at jeg ikke ville overleve turen, men jeg kom frem til slutt. Jeg er i Vikebukt, et lite sted utenfor Molde. Det er ikke mye større enn der jeg bor, så forandringene er små. Tante mi er butikksjef og klarte å overtale meg til å bli med på jobb i dag tidlig. Utrolig skummelt, hadde egentlig lyst til å grave meg ned. Jeg takler dårlig å ta ting på sparket. Men man tar på seg smilet og later som at det går helt fint for at de ikke skal tro at du er lat. Til min overraskelse gikk det over alle forventninger, det var faktisk ganske morsomt å sitte i kassa og drite seg ut for kunder.
Gikk "hjem" etter 2-3 timer. Det var en lang nok arbeidsdag for meg.

Selvom det var gøy å sitte i kassa på butikken så er det ikke noe jeg ville valgt som yrke. Har jeg en dårlig periode, så kommer jeg ikke. Hadde ikke klart å være hyggelig foran kunder. Jeg mener.. Jeg hadde ikke klart å sitte der når jeg egentlig ville ta livet mitt. For sånn er det mange ganger. I tillegg kan jeg ikke fordra mennesker.

Jeg skal være her til den 25.mars. Nok av rolige omgivelser til å gjøre lekser. I tillegg skal jeg prøve å få en photoshoot med kusine mi. Kommer helt ann på været.

Har migrene. Men ikke anfall. Er stiv i nakken, spenningshodepine og litt lyssky. Men det er bare småtterier i forhold til det er andre dager.

Kanskje ikke sånn folk vanligvis feirer bursdagen sin...

Det er kanskje ikke sånn folk vanligvis feirer bursdagen sin. Jeg feiret den ikke en gang, jeg gikk tur i stedet. Har bare sett ett annet menneske i dag, det var tannlegen/naboen som gikk tur med hunden sin. For mange høres dette kanskje ut som om det har vært en utrolig kjedelig dag. Ingen party, kake eller gaver. Men jeg er faktisk veldig fornøyd. Gaver kommer senere og det gjør forhåpentligvis party også. 

Men i dag ble jeg 21år. Jeg har alltid hatet å ha bursdag, men denne er faktisk en av de beste. Jeg har ikke vært i så godt humør på år og dag. Jeg gikk en 2 timer lang tur, noe jeg ikke har gjort på lenge. I tillegg fikk jeg tatt noen ganske greie bilder. Selv om det var snø (jeg  HATER snø) kunne ikke det stoppe meg. Dagen i dag var en fin dag. Og jeg håper den blir like fin i mårra. Kanskje jeg får kjøpt meg Pepsi max, har ikke drukket det på 4-5 dager og sitter igjen med skikkelig cravings (snakker vi avhengig eller?).


Frisk luft

Var så fint vær i dag, så bestemte meg for å gå meg en tur. Viste ikke helt hvor jeg skulle, men bestemte meg mens jeg gikk. Havnt opp på en gammel molo som jeg pleide å være en del på når jeg var liten. Ser ikke ut som den er i bruk lengre, for tingene som ligger der har vært igjennom litt av hvert. 

Jeg tenkte at når jeg først hadde kommet så langt hjemmefra kunne jeg likte greit gå enda litt lengre. Jeg dro til besteforeldrene mine og var der i ca 1 time, før jeg gikk videre til mamma. Er fortsatt her siden jeg er invitert på taco. Heldigvis blir jeg kjørt hjem senere :)


Spørsmål: Hva har du gjort i dag?


Generell studiekompetanse

JADA! Nå er jeg endelig i gang med VG3 igjen. Deilig å få starta. Første faget jeg skal igjennom er historie, også tar jeg det litt som det kommer. Gruer meg skikkelig til matte, men skal nok klare det også. Norsken er jo også ganske tung, men det driter jeg i :)

Er i skikkelig godt humør i dag, håper bare det varer hele dagen xD


Spørsmål: Har du fullført videregående?