april 2010

HÅRMODELL!I dag var jeg og mamma på Kolbotn, fordi jeg skulle innom Vita og kjøpe bleking. Håret mitt er utrolig misfarget og langt fra ferdigklippet. Mens jeg var på Vita ble mamma stoppet av en dame som spurte om hun ville ha gratis farging av øyenbryn, som hun selvfølgelig takket ja til. I tillegg fikk hun farget øyenvippene og klippet håret. Gratis. Mens jeg satt å så på kom sjefen bort til meg og spurte om jeg ville være hårmodell. Det passet jo ypperlig siden jeg ikke ser ut. 
Så. Jeg skal på byporten i morgen for å klippe håret. Så skal jeg tilbake til Kolbotn på torsdag og farge det. Senere blir det fotoshoot. Jeg gleder meg utrolig mye. Men skal bli flaut å oppholde seg på en frisørsalong igjen, som jeg ser ut. 

Kanskje jeg legger ut bilder av hvordan jeg ser ut nå, noe jeg tviler på siden det er ganske flaut med 1000 forskjellige lengder og 5-6 fargenyanser. 
Det skal bli godt å få det gjort hos en frisør.

TÅKELAND


Kilde: http://aphostol.deviantart.com/art/in-the-darkness-69253991


Dagene blir bare mørkere og mørkere. Jeg orker ingenting, og har ikke lyst til å gjøre noen ting. Har begynt å miste evnen til å prate med folk. Kjenner at jeg bare glir lengre og lengre bort. Jeg har ingen jeg føler jeg kan prate med. Og når jeg først prøver, er det ingen som gir respons på at jeg eksisterer. Det er lenge siden jeg har følt meg så grå og kjedelig. Det eneste jeg vil gjøre er impulsive ting som å skinne meg. Jeg sminker meg ikke lengre, fikser aldri håret. Bruker ikke tid på å finne ut hva jeg skal ha på meg. Jeg bryr meg ikke lengre. Det er ingenting å bry seg om. 

Verden min har falt sammen, og jeg aner ikke om jeg er i stand til å bygge den opp igjen. Eller om jeg vil det. Det er lenge siden jeg har vært så langt nede som jeg er nå. Jeg snakker om år. Men aldri har jeg hatt så dårlig selvtillit at jeg ikke vil vise meg utenfor huset. 

 

Jeg ville at du skulle be meg om å bli der i natt. Du kunne holdt rundt meg, mens vi lot som alt var okei. 

Men du hadde ingen problemer med å la meg gå. Så jeg gjorde det. 

DET ER MØRKT.


Kilde: http://HasAnyoneSeenBobby.deviantart.com/art/Writer-s-Block-20644951

Jeg har flyttet hjem til mamma for en stund. Noe mer om det, vil jeg ikke dele.
Jeg har bestemt meg for å slutte på skolen. Jeg ser ikke poenget lengre. Er aldri der, og klarer ikke å gjøre noe som helst. Det er håpløst. Jeg skal på skolen på mandag, og levere fra meg bøker og slikt. Så skal mamma være med meg på sosialkontoret, og fikse penger frem til jeg får jobb. 

Jeg føler meg så hjelpesløs. Klarer ikke gjøre noen ting uten at tårene begynner å renne. Alt er så utrolig mørkt. 

Skrivesperre.. 

ALCHEMY GOTHIC

 

Når jeg kom hjem fra påskeferien hadde jeg postkassen full av godsaker. Brev fra norsklæreren jeg hadde i 10.klasse. Ett universal gavekort. 2 pakker fra Dragenshule med Alchemy Gothic ringer. Så nå er alle ringene på plass. Jeg må si det er en deilig følelse. 

RØNNINGEN FOLKEHØGSKOLE